Me olemme muuttaneet tänne

Pietarsaaren seudulla menee hyvin – meiltä ei puutu mitään muuta kuin osaavia ammattilaisia. Tarvitsemme asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä, opettajia, insinöörejä, sairaanhoitohenkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa kuinka pitkään tahansa.
Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

”Arki Pietarsaaressa on sujuvaa.”

Lue lisää pietarsaarelaissyntyisen Markun ja hänen Valkeakoskella kasvaneen Pamela-vaimonsa mietteitä muutosta Pietarsaareen. Mitkä asiat täällä ovat parasta ja miten he viettävät vapaa-aikaansa.

 

”Olemme löytäneet uuden elämän.”

Siskokset Gloria ja Marga Martinez ovat syntyneet ja kasvaneet Mallorcalla. Lue lisää siitä, miten he päätyivät Pietarsaaren seudulle ja mitä he arvostavat seudussamme.

Gloria och Marga Martinez känner sig hemmastadda i Jakobstad. Här står de framför sin lägenhet på Alholmsgatan.

"Pietarsaaressa on helppo verkostoitua."

Lue lisää Danielan mietteitä muutosta Pietarsaareen, mitkä asiat täällä ovat parasta ja mistä hän haaveilee.

 

Me, jotka olemme muuttaneet tänne:

Tässä osiossa pääset tutustumaan Pietarsaaren seudulle muuttaneiden tarinoihin. Mikä sai heidät muuttamaan seudullemme? Mitä he arvostavat seudullamme ja vapaa-ajallaan?

Nyheter

Ota yhteyttä!

Nimeni on Heidi Matinlassi ja työskentelen ”Talent Insights”-hankkeen parissa. Hankkeen kaiken kattavana tavoitteena on osaavan työvoiman houkuttelu ja pitäminen Pietarsaaren seudulla. Näihin tavoitteisiin päästään mm. kehittämällä yritysten työnantajamielikuvaa yhdessä yritysten kanssa,viestimällä tapahtumissa ja eri kanavissa yritystemme työvoimatarpeesta tarkasti määrätyille kohderyhmille sekä edistämällä yhteistyötä keskeisten yhteistyöryhmien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi henkilöstöpalveluyritykset, asumista tarjoavat toimijat, kunnat, korkeakoulut ja opiskelijat. Kilpailu osaajista on kovaa, joten on tärkeää, että markkinoimme seutuamme monien työmahdollisuuksien myös korkean elämänlaadun puolesta! Kiinnostuitko tekemisistämme? Ota yhteyttä niin kerron lisää!

+358 50 433 8458
heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi

 

Ota yhteyttä!

Minun nimeni on Eva Gädda. Työskentelen SEUTUKAUPUNKIrekry -hankkeen parissa. Hankkeen tavoitteena on tukea kansainvälistä rekrytointia ja kehittää yritysten rekrytointikykyä. Tämä tehdään Pietarsaaren seudulla luomalla verkostoitumismahdollisuuksia seudulle muuttaneille ja heidän perheilleen, sekä vahvistamalla työvoimapulasta kärsivien yritysten imagoa, houkuttelevuutta ja viestintäosaamista.
Haluatko tietää lisää?

+358 50 405 92 60

eva.gadda@concordia.jakobstad.fi