Me olemme muuttaneet tänne

Pietarsaaren seudulla menee hyvin – meiltä ei puutu mitään muuta kuin osaavia ammattilaisia. Tarvitsemme asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä, opettajia, insinöörejä, sairaanhoitohenkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa kuinka pitkään tahansa.
Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

”Arki Pietarsaaressa on sujuvaa.”

Lue lisää pietarsaarelaissyntyisen Markun ja hänen Valkeakoskella kasvaneen Pamela-vaimonsa mietteitä muutosta Pietarsaareen. Mitkä asiat täällä ovat parasta ja miten he viettävät vapaa-aikaansa.

 

”Olemme löytäneet uuden elämän.”

Siskokset Gloria ja Marga Martinez ovat syntyneet ja kasvaneet Mallorcalla. Lue lisää siitä, miten he päätyivät Pietarsaaren seudulle ja mitä he arvostavat seudussamme.

Gloria och Marga Martinez känner sig hemmastadda i Jakobstad. Här står de framför sin lägenhet på Alholmsgatan.

"Pietarsaaressa on helppo verkostoitua."

Lue lisää Danielan mietteitä muutosta Pietarsaareen, mitkä asiat täällä ovat parasta ja mistä hän haaveilee.

 

Me, jotka olemme muuttaneet tänne:

Tässä osiossa pääset tutustumaan Pietarsaaren seudulle muuttaneiden tarinoihin. Mikä sai heidät muuttamaan seudullemme? Mitä he arvostavat seudullamme ja vapaa-ajallaan?

Nyheter

Alholmen Industrial Parkin (AIP) tavoitteena on kehittyä kiertotalouden edelläkävijäksi ja hankkeeseen etsitään projektipäällikköä Lehdistötiedote 1.12.2023 Alholmen Industrial Parkin (AIP) tavoitteena on tulla tunnetuksi vientiin ja kiertotalouteen keskittyvänä ekoteollisuuspuistona ja samalla

Lue lisää AIP:n ja Concordian yhteistyöhankkeelle yli 300.000 euroa kiertotalouden kehittämiseksi Pietarsaaressa

Ota yhteyttä!

Nimeni on Heidi Matinlassi ja työskentelen ”Talent Insights”-hankkeen parissa. Hankkeen kaiken kattavana tavoitteena on osaavan työvoiman houkuttelu ja pitäminen Pietarsaaren seudulla. Näihin tavoitteisiin päästään mm. kehittämällä yritysten työnantajamielikuvaa yhdessä yritysten kanssa,viestimällä tapahtumissa ja eri kanavissa yritystemme työvoimatarpeesta tarkasti määrätyille kohderyhmille sekä edistämällä yhteistyötä keskeisten yhteistyöryhmien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi henkilöstöpalveluyritykset, asumista tarjoavat toimijat, kunnat, korkeakoulut ja opiskelijat. Kilpailu osaajista on kovaa, joten on tärkeää, että markkinoimme seutuamme monien työmahdollisuuksien myös korkean elämänlaadun puolesta! Kiinnostuitko tekemisistämme? Ota yhteyttä niin kerron lisää!

+358 50 433 8458
heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi