Janne Karvonen

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Kun taaperoarki oli vilkkaimmillaan, alkoi Janne ja Nina Karvonen ymmärtämään pienemmän kaupungin edut. Kuinka helppoa elämä olisikaan, jos välimatkat olisivat lyhyempiä ja jos auttavat kädet löytyisivät lähempää. Ajatus takaisinmuutosta muuttui ajan kanssa yhä ilmeisemmäksi. Pietarsaaresta löytyi kaikki se, joka elämässä tuntui tärkeältä juuri silloin.

Viime talvena Janne ja Nina muuttivat lastensa Nilsin (4,5v) ja Ellan (1v ja 10kk) kanssa Koivulahdesta Pietarsaareen. Janne työskentelee varastoesimiehenä Bertil’s Healthissa ja Nina on palaamassa hoitovapaalta aiempaan työhönsä vakuutusalalla. Janne näkee Pietarsaaren seudun eri tavalla nyt takaisin muuttaessa kuin aikaisemmin siellä varttuessa.

”Minulla on ystäviä, jotka ovat asuneet täällä koko ikänsä, eivätkä he ehkä näe Pietarsaaren seudun erityispiirteitä. Ihmiset ovat täällä ystävällisiä ja avoimia. Olemme erilaisia ​​ja puhumme eri kieliä, mutta se ei haittaa. Sen lisäksi lapsiperheen elämä on täällä helppoa. Kaikki löytyy läheltä, mikä antaa meille enemmän aikaa ja vapauden tunnetta.”

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu