Yrityspalvelut

Sinulla taitaa mennä hyvin!

Nyt on aika ottaa seuraava askel yrittämisessä. Autamme sinua mielellämme ja meillä on siihen tarvittavat työkalut. Kehity, kasva ja löydä uusia markkinoita. Kokeneet yritysneuvojamme auttavat sinua suunnittelussa, investointien läpiviennissä, rekrytoinnissa, kestävissä ratkaisuissa, kiertotaloudessa ja omistajanvaihdoksissa. Tarvitsetko apua löytämään ratkaisuja haasteisiisi? Olemme täällä sinua varten!

Yrityksen strategia ja suunnittelu

Yrittäjänä teet monta päätöstä, sekä pienempiä että suurempia. Toimimme pitkällä kokemuksella yrittäjän keskustelukumppanina ja tukena päätöstilanteissa. Voimme auttaa sinua puolueettomasti arvioimaan eri vaihtoehtoja. Voimme myös neuvoa sinua miten voit hyödyntää ELY-keskuksen analyysi- ja konsultointipalveluja. Varaa aika keskustelulle yritysneuvojamme kanssa oman yrityksesi kehittämisestä. Näin helposti pääset käyntiin!

Rahoitusta yrityksen kehittämiseen

Omat lihakset eivät aina riitä, kun yritystä pitäisi kehittää ja siihen tarvitaan investointeja laitteisiin tai tiloihin. Autamme sinua kartoittamaan yrityksesi mahdollisuuksia saada tukea tai lainaa kehittämistoimenpiteisiin. ELY-keskus tai paikallinen Leader-ryhmä voi myöntää 20% investointitukea yrityksille. Tuen saaminen edellyttää, että investointisuunnitelmat ovat rahoittajan suuntaviivojen mukaiset. Kehittämishankkeille voidaan myöntää tukea jopa 50% hankkeen budjetista. Tällöin on usein kysymys asiantuntijapalveluiden ostamisesta. Autamme sinua kartoittamaan tukimahdollisuuksia ja neuvomme sinua hakemusprosessin aikana. Lue lisää tavallisimmista tukimuodoista alla.

Yrityksen kehittämisavustus

Tästä saat lisätietoa yrityksen kehittämisavustuksesta. Tuen myöntää ELY-keskus.

Leader-rahoitus

Leader-rahoitus voi auttaa yritystäsi toteuttamaan investointeja. Tuen myöntää Aktion Österbotten.

Maaseutuyritysten tuet

Maaseudulla toimiville yrityksille löytyy useampia tukimahdollisuuksia yritystoiminnan kehittämiseksi.

Omistajanvaihdokset

Valmistaudu omistajanvaihdokseen huolella. Aloita suunnittelu useampi vuosi ennen varsinaista toteutusta. Suunnitteluprosessiin sisältyy paljon kysymyksiä juridiikasta, rahoituksesta ja verotuksesta. Valmiita patenttiratkaisuja ei ole ja jokainen omistajanvaihdos on räätälöity juuri siihen tilanteeseen. Pohditko omistajan- tai sukupolvenvaihdosta? Ota yhteyttä yritysneuvojaamme niin pääset alkuun!

Yrityksen myynti

Yrittäjälle oma työ on tapa elää. Jossain vaiheessa eteen tulee kuitenkin muutoksen aika. Jos yritys on elinvoimainen, sitä kannattaa vahvistaa vielä enemmän eikä ajaa alas. Laita yrityksesi myyntikuntoon!

Yrityksen ostaminen

Yritysosto on hyvä vaihtoehto uuden perustamiselle. Matka täysipainoiseen toimintaan lyhenee ja saat valmiit rakenteet josta jatkaa. Asiakkaat tuntevat yrityksen ja toimittajat ovat tuttuja. Jos sinulla on yritystoimintaa jota haluat laajentaa, yritysosto voi olla hyvä ratkaisu!

Sukupolvenvaihdos

Löytyykö perheestä yrityksen jatkajaa? Kuinka omistusta siirretään lapsille? Kuinka minä jatkajana onnistun kantamaan vastuuta? Concordialla teemme työtä näiden kysymysten parissa ja meillä on kokemusta joka voi olla sinulle avuksi!

Yritysrekisteri

Yritysrekisteristämme löydät useimmat Pietarsaaren seudulla toimivat yritykset. Käytä eri hakuvaihtoehtoja löytääksesi sinua kiinnostavat yritykset. Eikö oma yrityksesi ole mukana? Ole yhteydessä, niin asia järjestyy!

Sijoittumis- ja toimitilapalvelut

Etsitkö toimistotilaa vai onko sinulla liiketila vuokrattavana? Sijoittumis- ja toimitilapalvelusta saat ajankohtaista tietoa vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloista sekä liike- ja teollisuustonteista Pietarsaaren seudulla.

Rekrytointi

Concordia pyrkii houkuttelemaan Pietarsaaren seudulle uutta, osaavaa työvoimaa ja tekemällä tänne muuttamisen mahdollisimman sujuvaksi.

Teemme yhteistyötä työnantajien, koulutuksen järjestäjien ja organisaatioiden kanssa. Autamme tuomaan esille niitä hienoja tarinoita, jotka liittyvät alueen uramahdollisuuksiin, elämänlaatuun ja hienoihin asuinympäristöihin sekä mahdollisuuksiin rakentaa parempaa arkea.

Yritystiimimme!

Me Concordialla autamme sinua eteenpäin.