Ida Kronholm

Tutustu Ida Kronholmiin, joka on kotiutunut seudullemme ja päättänyt rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Kolme hienoa asiaa Pietarsaaren seudulla Ida Kronholmin mukaan:

  1. Hyvä paikka perheelle. Tarjolla on paljon toimintaa ja lähiseutu on rauhallinen ja turvallinen.
  2. Suotuisa maantieteellinen sijainti. Tuntuu, että on lähellä kaikkea. Lento Helsinkiin tai Tukholmaan vie vain tunnin.
  3. Pietarsaari on elävä kaupunki. Kulttuurielämä ja urheilutoiminta on elinvoimaista. Sen ansiosta tänne tulee ihmisiä muualta ja he edistävät monikulttuurista ympäristöä.


Nimi: Ida Kronholm. On asunut Pietarsaaressa perheensä kanssa neljätoista vuotta. Kasvanut Kruunupyyssä ja Uudessakaarlepyyssä. On asunut myös Vaasassa, Mieslahdessa, Uumajassa ja Mariefredissä.
Työ: Itsenäinen ammatinharjoittaja. Vetää Team Nordic Trail Finland -yritystä yhdessä aviomies Björnin ja toisen osakkaan kanssa. On työskennellyt aiemmin kymmenen vuotta opettajana, rehtorina ja apulaisrehtorina eri kouluissa Suomessa ja Ruotsissa.
Opinnot: Koulutettu eräopas, erityisopettaja ja toimittajat. Tutkinto myös koulutusalan johtamisesta ja hallinnosta.
Perhe: Björn Kronholm ja lapset 15-vuotias Ebba, 13-vuotias Liam ja 11-vuotias Viggo.
Asunto: Asuu omakotitalossa Pietarsaaressa.
Vapaa-aika: Iso osa vapaa-ajasta kuluu jalkapallokentällä. Lapset pelaavat jalkapalloa ja Ida on yhden juniorijoukkueen fysiikkavalmentaja. Osa ajasta käytetään myös yritykseen ja juoksuun. Yrityksellä on juoksuryhmiä 25 eri paikkakunnalla Suomessa ja Ida kiertää joskus luennoimassa ja järjestää erilaisia tapahtumia.
Kulkuneuvot: Polkupyörä on ykkösprioriteetti. Autoa käytetään harvoin.
Unelmoi: Että Pietarsaari voisi olla tukikohta, mutta voisi matkustaa vapaasti, ennen kaikkea Suomen ja Ruotsin välillä. Että lapset saavat kasvaa turvassa ja että heillä on mahdollisuus toteuttaa unelmiaan. Pietarsaari on hyvä ponnistuslauta siihen kaikkeen.

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu