Katarina Dahlin

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Katarina Dahlin kasvattaa sekä työssä että vapaa-ajalla. Hän työskentelee kasvuhakkerina digitaalisessa markkinointitoimistossa, jossa hän luo strategioita, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan. Työpäivän päätteeksi hän menee Aspegrenin puutarhaan kastelemaan ja hoitamaan kukkia palstallaan.

– Tänä keväänä kasvatin pienellä parvekkeellani 350 taimea. Olen uusi puutarhaharrastaja, joten en luultavasti tiennyt, mitä olin tekemässä, mutta olen oppinut paljon tänä kesänä. Kasvattaminen on vähän kuin kasvuhakkerointia, kyse on asioiden kokeilemisesta ja siitä, mikä toimii.

Katarina varttui Vöyrillä ja työ toi hänet Pietarsaareen 2015. Kun hän on vapaalla, hän treenaa CrossFit Jeppiksessä, tekee retkiä Fäbodaan vanhalla Saabillaan tai nauttii elämänilosta Aspegrenin puutarhassa.

– Tänne on aina hyvä tulla. Täällä on aina ihmisiä, turisteja, jotka kyselevät, hääpareja, jotka ikuistetaan kuviin, ja muita viljelijöitä, joilla sattuu olemaan samat kastelurutiinit. Minulle, joka asun asunnossa, on hienoa saada ”oma” puutarha, jossa voin rentoutua.

Slow Flower Garden -blogista voit lukea lisää Katarinan leikkokukkaviljelystä Aspegrenin puutarhassa.
IG: @slowflowergarden

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu