Jonathan Fröjdö

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Rauhaa ja hiljaisuutta, enemmän tilaa ja luonnonläheisyyttä. Sitä Jonathan Fröjdö ja hänen vaimonsa Hanna kaipasivat, kun he istuivat rivitaloasunnossaan Vaasassa ja katselivat mielenkiintoisia metsäpalstoja Alavetelistä. He tekivät sen vuonna 2017, siltä varalta, että elämä veisi heidät takaisin kotiseudulleen. Eikä siinä kestänyt kovin kauan.

Keväällä 2019 Tara-Element soitti ja kysyi, haluaisiko Jonathan ryhtyä yrityksen toimitusjohtajaksi. Tammikuussa 2020 hän aloitti työt, huhtikuussa hän aloitti perheen talon rakentamisen ja syyskuussa hänestä tuli Elmerin isä. Elämä maaseudulla lähti käyntiin.

Perhe on nyt asettunut paikoilleen ja asunut uudessa kodissaan 1,5 vuotta. He nauttivat sekä talosta että ulkona olevasta luonnosta. Mustikoita viereisessä metsässä, kanootti joen rannalla ja vaellusreitti lähellä. Täällä on tilaa jokaiselle kuviteltavissa olevalle projektille, juuri niin kuin Jonathan haluaa.

”Maanviljelijän poikana pidän käytännön työstä, ja tarvitsen sitä vaihteluna toimistotyölle. Nyt meillä on suuri autotalli, jossa on pieni puusepänverstas, ja tällä hetkellä rakennan Elmerille leikkimökkiä.”

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu