Minulla on yritysidea

Mikään ei ole mahdotonta.

Jos sinulla on liikeidea, me autamme eteenpäin. Meiltä saat apua kaikessa aina uuden yrityksen perustamisesta starttirahahakemukseen ja rahoitukseen. Autamme mielellämme sinua byrokratiassa, jotta voit keskittyä yrityksesi kehittämiseen. Opastamme sinua myös liiketoimintasuunnitelman tekemisessä. Ota yhteyttä niin voimme keskustella lisää!

Olet muuten hyvässä seurassa. Joka viides pohjanmaalainen on yrittäjä ja Pietarsaaren seutu tunnetaan yrittäjähenkisyydestään ja vahvoista verkostoistaan. Täällä on helppo olla yrittäjä. 

Starttiraha

Kiinnostaako kokopäiväyrittäjyys? Tuolloin sinulla on mahdolisuus hakea starttirahaa.

Tutustu edellytyksiin.

Yrityksen perustamisprosessi

Miten yritys perustetaan ja miten Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian yritysneuvojat voivat olla avuksi?

Lue lisää

Rahoitus

Yrityksen perustamiseen tarvitaan lähes aina pääomaa. Rahoituksen tarve vaihtelee liiketoiminnan laajuuden mukaan.

Lue lisää eri rahoitusmahdollisuuksista

Tarvitsetko liiketoiminta-suunnitelman?

Liiketoimintasuunnitelma on kirjallinen suunnitelma joka kertoo, miten käytännössä toteutat liikeideaasi. Liiketoimintasuunnitelma (LTS) toimii eräänlaisena tiekarttana yrityksesi alkumetreinä ja toimii työkaluna liiketoiminnan kehittämisessä. Suunnitelma sisältää mm. erilaisia laskelmia kuten rahoitus-, kannattavuus-, kassavirta- ja myyntilaskelmat. Huomioi että liiketoimintasuunnitelmaa tarvitaan kun haet ulkoista rahoitusta, starttirahaa, julkista yritystukea tai investointeja mahdollisilta osakkailta.

Täytät liiketoimintasuunnitelmann sähköisessä järjestelmässä johon saat sisäänkirjautumistunnukset ns. LISSU-koodit Concordian yritysneuvojalta. Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi nämä koodit.

Pyydä tunnukset

sulje

Lataa opas yrityksen perustamiseen

Suomen Uusyrityskeskusten julkaisema ”Perustamisopas” antaa ajankohtaista ja kattavaa tietoa yrityksen perustamisesta. Opas sisältää ajantasaista tietoa verotuksesta, rahoitusta ja tarvittavia lupia, työnantajan velvoitteita, kirjanpitoasioita sekä yrittäjien YEListä.

Harkitsetko yrittäjän uraa? Tai haluatko saada maksutonta sparrausta ja neuvontaa? Ota yhteyttä puoluettomiin yritysneuvojiimme niin autamme sinua eteenpäin!

 

Omistaja- ja sukupolvenvaihdos

Yritysosto on usein hyvä ja varteenotettava vaihtoehto yrittäjäksi aikovalle. Saat valmiiksi sisäänajetun, toimivan yrityksen asiakkaineen, toimittajineen ja markkinointikanavineen. Lähtösuora yrittäjäksi lyhenee verrattuna uuden yrityksen perustamiseen. Toimivaa yritystä voi suhteellisen lyhyessä ajassa kehittää vastaamaan omia visioita.

Yrittäjäksi ryhtyminen yritysoston kautta, elämäntyön myyminen tai siirtäminen seuraavalle sukupolvelle, edeltävän sukupolven luoman yrityksen jatkaminen ovat kaikki tilanteita, joissa huolellinen valmistautuminen ja haasteiden ennakoiminen on avainasemassa.

Toimintamme on sertifioitu

Inspecta Sertifiointi Oy vakuuttaa, että Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy Pietarsaari sisältyy Suomen Uusyrityskeskukset ry:lle myönnettyyn sertifikaattiin nro 2148-17.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä

  • Kerro meille yritysideastasi/yrityksesi toimialasta/mitä tietoa haluat Pietarsaaren seudusta. Miten voimme auttaa?

Höydyllistä tietoa

Concordian yritys- ja palvelurekisteri

Toimitilapalvelut

Toiminimi vai osakeyhtiö?

Miten hinnoitella?

Yrittäjyys Pietarsaaren seudulla

6813

Yritystä

22047

Työpaikkaa

49598

Asukasta

5

Kuntaa

Ajankohtaista aiheesta

Alholmenin teollisuuspuiston teollisuudenalojen ja potentiaalisten työntekijöiden yhdistämiseksi järjestetään teollisuuskierros vuosittaisen Tule Tänne! -rekrytapahtuman yhteydessä 24. heinäkuuta. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua räätälöidylle opastetulle bussikiertoajelulle AIP:n teollisuuspuistossa, jossa he saavat tietoa eri

Lue lisää AIP kutsuu potentiaalisia työntekijöitä opastetulle bussikierrokselle Tule Tänne -rekrymessujen yhteydessä

Yritysneuvojamme