André Nyman

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Yrittäjänä toimiminen maaseudulla on haastavaa, mutta hauskaa. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja luotettavat yhteistyökumppanit, vankka perusta, jonka varassa se seisoo.

Näin sanoo André Nyman toimittuaan kaksi vuotta yrittäjänä Kruunupyyssä. Hän johtaa yhdessä Daniel Ollqvistin kanssa LVI-alan yritystä VVS ON, joka tekee sekä huoltotöitä että uusia asennuksia pientaloissa, taloyhtiöissä sekä Kruunupyyn kunnan kiinteistöissä.

“Jos tarvitsemme apua, sitä on aina saatavilla läheltä. Teerijärvellä, jossa varastomme sijaitsee, on paljon suuria ja pieniä yrityksiä, jotka auttavat toisiaan. Jos en ole varma, miten jokin asia pitäisi ratkaista, voin jopa soittaa paikalliselle kilpailijalle ja kysyä, miten he tekisivät sen. Kaikki pienyritysten omistajat ovat samassa veneessä ja tietävät, miten vaikeaa se on.”

André on itse kasvanut Alavetelissä, jossa hän asuu nykyään kumppaninsa Erika Granqvistin ja heidän 3-vuotiaan tyttärensä Miljan kanssa.

“Viihdyn maaseudulla, se on niin helppoa. Metsä on lähellä ja on helppoa lähteä kalastamaan.”

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista tai yrityksen perustamisesta?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla. Yritysneuvojamme auttavat yrittäjyyteen koskevissa kysymyksissä.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu