Tom Slotte

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Kun Tom Slotte oli pikkupoika, hän pelasi FF Jaro juniori jalkapallojoukkueessa. Hän kasvoi Pietarsaaressa, opiskeli Turussa ja tuli kolmen lapsen isäksi Vaasassa. Kesällä 2021 hän päätti palata perheensä kanssa kotiseudulleen. Nykyään hän toimii apuvalmentajana poikansa Axelin jalkapallojoukkueessa. Tom oli 7-vuotias aloittaessaan pelaamisen, Axel on 5-vuotias.

”Joukkuekaverit ja yhteisöllisyys ovat se, mitä muistan parhaiten siitä, kun pelasin lapsena. On hienoa, että myös Axel saa kokea sen ja että apuvalmentajana saan jatkaa jalkapallon parissa, vaikka olen lopettanut pelaamisen. Se on hieno harrastus, joka tarjoaa sekä kuntoa että sosiaalisia taitoja.”

Pietarsaarelaiset ovat ylpeitä 1. divisioonassa pelaavasta FF Jaron joukkueesta, ja kiinnostus jalkapalloon jaetaan useiden sukupolvien kesken. Pietarsaaren alueella pelaa noin 1500 6-17-vuotiasta junioripelaajaa.

Kaikkien aktiivisten junioreiden lisäksi seuroissa on yli 350 seura-aktiivia, kuten valmentajia, joukkueenjohtajia ja hallituksen jäseniä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä sen eteen, että alueen lapsilla ja nuorilla on hyvä harrastus.

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu