Caroline Bertula

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

“Täällä on maailmanluokan yrityksiä ja paljon jännittäviä työpaikkoja. Minusta tuntuu, että monet ihmiset eivät ymmärrä Pietarsaaren seudun työmahdollisuuksien laajuutta. Voit työskennellä minkä tahansa parissa!”

Sanat ovat Caroline Bertulan, Uudessakaarlepyyssä toimivan moniyrittäjän, jonka sydän sykkii seudun puolesta. Caroline istuu muun muassa rekrytointiyritys PPLE The People Companyn hallituksessa.

“Tarvitsemme lisää työntekijöitä, monet yritykset rekrytoivat jo aktiivisesti Suomessa, mutta meidän on etsittävä myös Suomen ulkopuolelta.”

Yrittäjähenkisyys on ominaisuus, joka monilla ihmisillä on Pietarsaaren seudulla, Caroline sanoo. Se selittää seudun yritysten suuren määrän ja kaikki täällä luodut innovaatiot. Mutta yrittäjyys näkyy myös muissa yhteyksissä, kuten yhdistyksissä ja talkoohengessä.

“Tämä voi näkyä vaikkapa rakentamalla vaellusreitti Munsalaan, ylläpitämällä yleistä uimarantaa Larsmossa tai järjestämällä paikallisten veneiden festivaali Monäsissa. Näemme sitä kaikkialla, ja uskon, että tämä yrittäjähenkisyys on tyypillistä juuri pohjanmaalaisille.”

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista tai yrityksen perustamisesta?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla. Yritysneuvojamme auttavat yrittäjyyteen koskevissa kysymyksissä.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu