Täällä on töitä

Tarvitsemme sinua!

Pietarsaaren seudulla menee hyvin – meiltä ei puutu mitään muuta kuin osaavia ammattilaisia. Tarvitsemme asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä, opettajia, insinöörejä, sairaanhoitohenkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa kuinka pitkään tahansa. Pietarsaaren seutu tunnetaan yritteliäisyydestä. Olemme yksinkertaisesti aikaansaavaa väkeä. Olemme tottuneet ajattelemaan isosti ja tekemään yhteistyötä, jotta tavoitamme yhä suuremmat markkinat. 

Työnantajia Pietarsaaren seudulla

Valitse kunnat:

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy on yksi Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista ja erikoistunut ideoihin, konsepteihin ja strategioihin.
Lue lisää

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Lue lisää

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista. Me, AAE, olemme konsernin suurin automaatioratkaisujen valmistusyksikkö Euroopassa.
Lue lisää

Herrfors Verkko

Herrfors Nät-Verkon tärkein tehtävä on, että tuotettu sähkö saapuu päämääräänsä asti. Toimitamme sähköä 34 000 asiakkaalle Ylivieskan ja Alavieskan alueella, Pietarsaaren seudulla sekä Oravaisten ja Maksamaan alueella. Sähköverkkomme turvallisuus ja toimintavarmuus ovat kaiken toimintamme tavoite.
Lue lisää

Genero

Genero on growth marketing-yritys joka keskittyy mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun.
Lue lisää

STH Steel

STH Steel on ansioitunut yritys metallialalla joka on erikoistunut vaativiin teräsrakenteisiin, kuten kontteihin, ristikkorakenteisiin, portaisiin ja one-off-rakenteisiin.
Lue lisää

PCS - Professional Cleaning Service

PCS tarjoaa ammattitaitoista siivousta yrityksille.
Lue lisää

Rani Plast

Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien pakkausratkaisujen valmistaja joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan valikoiman teollisuus- ja maatalouspakkauskalvoja.
Lue lisää

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Lue lisää

Tara-Element

Tara-Element on kilpailukykyinen betonielementtien toimittaja. Asiakkaamme toimivat rakennusalalla, teollisuudessa ja maataloudessa ja heidän joukossaan on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita sekä yksityishenkilöitä.
Lue lisää

Prevex

Yli 60 vuoden kokemuksella Prevexistä on kasvanut keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesilukkojen johtava toimittaja. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme vesilukkoja ja niihin liittyviä tuotteita valmistajille, jakelijoille ja vähittäismyyjille.
Lue lisää

Alerte

Kunnossapito- ja tukipalveluyritys
Lue lisää

Ekeri

Ekeri valmistaa sivusta-avattavia umpikoreja, perävaunuja ja puoliperävaunuja kuljetusalalle. Ekeri - Easy Loading.
Lue lisää

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark on osa KAISER AG-ryhmää joka on saavuttanut vahvan markkina-aseman kansainvälisesti johtavana viemärien puhdistukseen ja jätteidenpoistoon tarkoitettujen kävelevien kaivureiden ja ajoneuvojen valmistajana.
Lue lisää

Löfs

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle.
Lue lisää

Rantalainen

Tilitoimisto joka tarjoaa talous- ja palkkahallintopalveluja.
Lue lisää

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE valmistaa korkealaatuisia (lasi)kuituvahvisteisia muovi- ja komposiittituotteita.
Lue lisää

ELHO

ELHO on vuonna 1968 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.
Lue lisää

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Lue lisää

Uusikaarlepyy

Uudenkaarlepyyn kaupungilla on noin 390 työntekijää, jotka työskentelevät useilla eri toimialoilla. Kaupungissa on laaja yritysyhteisö, johon kuuluu kaikkea huipputeknologian vientiyrityksistä maatalouteen ja turkistarhaukseen.
Lue lisää

Casa Delivery

Casa Delivery tarjoaa kodinkoneiden ja huonekalujen kotiinkuljetuksia ja asennuksia. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa. 140 työntekijäämme työskentelee yhteisen tavoitteemme eteen: päästöttömät toimitukset.
Lue lisää

Dobra Finland

Dobra Finland tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja yksinkertaistaa yrittäjän arkea. Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita sekä hallinnollisia palveluita yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.
Lue lisää

Nooga

Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Meillä on toimistoja kuudella eri paikkakunnalla, ja tiimissämme on noin 60 henkilöä.
Lue lisää

RIKTA Oy

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Rikta valmistaa räätälöityjä johdinsarja- ja kaapeliratkaisuja.
Lue lisää

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Lue lisää

Sundström

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat: maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus.
Lue lisää

Pedersören kunta

Pedersören kunta rekrytoi säännöllisesti uusia työntekijöitä, erityisesti varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin sekä lomituspalveluun.
Lue lisää

PPLE - The People Company

The People Company, tai lyhyesti vain PPLE, on Pohjanmaalla toimiva palveluyritys, joka keskittyy henkilöstöpalveluihin ja -välittämiseen. Hoidamme sekä paikallisia että kansainvälisisä rekrytointiprosesseja ja voimme myös toimia työnantajana vuokratyöpalveluissa.
Lue lisää

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Lue lisää

UPM

Luomme fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta. Metsäteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme uusiutuvia tuotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin. Pietarsaaressa valmistamme sellua, sahatavaraa ja vähäpäästöistä energiaa.
Lue lisää

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Lue lisää

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Solving

Tervetuloa Solvingiin - innovatiiviseen yritykseen, joka tarjoaa sinulle loistavia mahdollisuuksia omaan kehitykseesi. Valmistamme ainutlaatuisia käsittelyratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille asiakkaille, kuten AGCO Power, Airbus ja Wärtsilä.
Lue lisää

Pietarsaaren Kaupunki

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki Pohjanmaalla, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.
Lue lisää

Visit Pietarsaari

Visit Pietarsaari Oy on yhtiö, jonka Pietarsaaren kaupunki on perustanut vuonna 2023. Yhtiön tavoitteena on kehittää, edistää ja lisätä kaupungin ja seudun tunnettavuutta matkailukohteena. Pietarsaari sijaitsee länsirannikolla, ja kaupungin merellinen sijainti ja pitkä historia houkuttelevat kävijöitä niin kotimaasta kuin ulkomailta.
Lue lisää

Luodon kunta

Luodon kunta on sitoutunut työnantaja, joka tarjoaa osallistavan ja inspiroivan työympäristön. Arvostamme työntekijöidemme viihtyvyyttä ja edistämme kestävyyttä toiminnassamme.
Lue lisää

Alfen Elkamo

Olemme Alfen Elkamolla kehittäneet korkealaatuisia tuotteitamme järjestelmällisesti ja ammattitaidolla yli 35 vuotta. Meillä on vankka kokemus vaativista jakeluverkkojen sekä teollisuus-, kiinteistö- ja energiayhtiöiden hankkeista.
Lue lisää

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom on maanrakennusalan ja teollisuuden palveluyritys, joka tarjoaa ensiluokkaisia kokonaisratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Laaja palveluvalikoima, moderni konekanta ja yli 80 hengen ammattilaistiimi, sekä vastuullinen arvopohja tekevät Sjöblomista luotettavan kumppanin.
Lue lisää

OSTP

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteita käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Pohjoismaissa ja Euroopassa.
Lue lisää

Snellman

Snellman on Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.
Lue lisää

Ab B. Portin Oy

B. Portin tarjoaa kokonaisratkaisuja metalliteollisuudesta ideasta valmiiseen tuotteeseen. Painopisteenä ovat joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut pieniin ja suuriin projekteihin. Tavoitteena on toimittaa korkeaa laatua ja olla luotettava alihankkija.
Lue lisää

JNT

JNT on paikallinen teleyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme palveluita kaikessa, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään: data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaan alueella.
Lue lisää

Botnia Työterveys ry

Mahtava työyhteisö, jossa voit olla oma itsesi. Tavoitteita, kehittymistä ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, mutta myös ihan tavallista työntekoa. Ja mikä parasta, saamme tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten sekä heidän työntekijöiden kanssa, alueen elinvoiman vahvistamiseksi.
Lue lisää

Ebba Kiinteistöt

Ebba on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistamista kiinteistöosakeyhtiöistä, jolla on noin 620 vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia. Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta.
Lue lisää

Laivacon Ab Oy

Laivacon Ab on yritys, joka erikoistunut veneiden huoltoon. Tarjoamme erilaisia palveluja veneiden pitämiseksi huippukunnossa, mukaan lukien huollot, korjaukset ja asennustyöt. Kokeneista teknikoista koostuva tiimimme pyrkii toimittamaan korkealaatuista palvelua asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi ja veneiden pitämiseksi merikelpoisessa kunnossa.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Lue lisää

AIP - Alholmen Industrial Park

AIP on teollisuusalue Pietarsaaren kaupungissa, Pohjanmaalla. Alueella toimii 10 teollisuusyritystä ja 53 palveluyritystä.
Lue lisää

Billerud

Billerud in Jakobstad produces world-leading kraft and sack paper intended for users with very high demands on strength, durability, flexibility, purity and printability.
Lue lisää

Fresh Servant

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa.
Lue lisää

Ammattikorkeakoulu Novia

Noviassa on 5000 opiskelijaa ja noin 350 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia elinkeinoelämän tarpeisiin. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista.
Lue lisää

Baltic Yachts

Baltic Yachts is the world’s leading builder of advanced composite yachts. Our highly skilled workforce uses leading edge marine technology and traditional craftsmanship to create award-winning yachts. Each yacht is unique, unmatched in its quality, unmatched in its performance.
Lue lisää

Heinätorikeskus

Heinätorikeskus sijaitsee Pietarsaaren keskustassa Tarjoamme mukavia senioriasuntoja, joiden palvelut sovitetaan vuokralaistemme tarpeiden mukaan. Meidän tiloissamme on kuntosali, päivätoimintaa, ryhmäkoti, senioriasuntoja, kirpputori ja yrityksiä. Suositussa lounasravintolassamme joka on auki kaikenikäisille, tarjoamme maukasta kotiruokaa ja jälkiruokaa viikon jokaisena päivänä. Valmistamme hyvän ruoan alusta saakka ja käytämme ensisijaisesti kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita.. Keittiöllämme on myös taitavia leipureita, jotka mielellään tarjoavat itseleivottoa leipää ja pullaa .
Lue lisää

Rani Plast

Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien pakkausratkaisujen valmistaja joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan valikoiman teollisuus- ja maatalouspakkauskalvoja.
Lue lisää

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Lue lisää

Tara-Element

Tara-Element on kilpailukykyinen betonielementtien toimittaja. Asiakkaamme toimivat rakennusalalla, teollisuudessa ja maataloudessa ja heidän joukossaan on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita sekä yksityishenkilöitä.
Lue lisää

STH Steel

STH Steel on ansioitunut yritys metallialalla joka on erikoistunut vaativiin teräsrakenteisiin, kuten kontteihin, ristikkorakenteisiin, portaisiin ja one-off-rakenteisiin.
Lue lisää

RIKTA Oy

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Rikta valmistaa räätälöityjä johdinsarja- ja kaapeliratkaisuja.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Luodon kunta

Luodon kunta on sitoutunut työnantaja, joka tarjoaa osallistavan ja inspiroivan työympäristön. Arvostamme työntekijöidemme viihtyvyyttä ja edistämme kestävyyttä toiminnassamme.
Lue lisää

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista. Me, AAE, olemme konsernin suurin automaatioratkaisujen valmistusyksikkö Euroopassa.
Lue lisää

Ekeri

Ekeri valmistaa sivusta-avattavia umpikoreja, perävaunuja ja puoliperävaunuja kuljetusalalle. Ekeri - Easy Loading.
Lue lisää

ELHO

ELHO on vuonna 1968 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.
Lue lisää

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Lue lisää

Sundström

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat: maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus.
Lue lisää

Pedersören kunta

Pedersören kunta rekrytoi säännöllisesti uusia työntekijöitä, erityisesti varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin sekä lomituspalveluun.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Solving

Tervetuloa Solvingiin - innovatiiviseen yritykseen, joka tarjoaa sinulle loistavia mahdollisuuksia omaan kehitykseesi. Valmistamme ainutlaatuisia käsittelyratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille asiakkaille, kuten AGCO Power, Airbus ja Wärtsilä.
Lue lisää

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Lue lisää

Fresh Servant

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa.
Lue lisää

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy on yksi Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista ja erikoistunut ideoihin, konsepteihin ja strategioihin.
Lue lisää

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Lue lisää

Herrfors Verkko

Herrfors Nät-Verkon tärkein tehtävä on, että tuotettu sähkö saapuu päämääräänsä asti. Toimitamme sähköä 34 000 asiakkaalle Ylivieskan ja Alavieskan alueella, Pietarsaaren seudulla sekä Oravaisten ja Maksamaan alueella. Sähköverkkomme turvallisuus ja toimintavarmuus ovat kaiken toimintamme tavoite.
Lue lisää

Genero

Genero on growth marketing-yritys joka keskittyy mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun.
Lue lisää

PCS - Professional Cleaning Service

PCS tarjoaa ammattitaitoista siivousta yrityksille.
Lue lisää

Alerte

Kunnossapito- ja tukipalveluyritys
Lue lisää

Löfs

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle.
Lue lisää

Rantalainen

Tilitoimisto joka tarjoaa talous- ja palkkahallintopalveluja.
Lue lisää

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE valmistaa korkealaatuisia (lasi)kuituvahvisteisia muovi- ja komposiittituotteita.
Lue lisää

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Lue lisää

Casa Delivery

Casa Delivery tarjoaa kodinkoneiden ja huonekalujen kotiinkuljetuksia ja asennuksia. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa. 140 työntekijäämme työskentelee yhteisen tavoitteemme eteen: päästöttömät toimitukset.
Lue lisää

Dobra Finland

Dobra Finland tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja yksinkertaistaa yrittäjän arkea. Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita sekä hallinnollisia palveluita yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.
Lue lisää

Nooga

Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Meillä on toimistoja kuudella eri paikkakunnalla, ja tiimissämme on noin 60 henkilöä.
Lue lisää

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Lue lisää

UPM

Luomme fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta. Metsäteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme uusiutuvia tuotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin. Pietarsaaressa valmistamme sellua, sahatavaraa ja vähäpäästöistä energiaa.
Lue lisää

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Lue lisää

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Pietarsaaren Kaupunki

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki Pohjanmaalla, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.
Lue lisää

Visit Pietarsaari

Visit Pietarsaari Oy on yhtiö, jonka Pietarsaaren kaupunki on perustanut vuonna 2023. Yhtiön tavoitteena on kehittää, edistää ja lisätä kaupungin ja seudun tunnettavuutta matkailukohteena. Pietarsaari sijaitsee länsirannikolla, ja kaupungin merellinen sijainti ja pitkä historia houkuttelevat kävijöitä niin kotimaasta kuin ulkomailta.
Lue lisää

Alfen Elkamo

Olemme Alfen Elkamolla kehittäneet korkealaatuisia tuotteitamme järjestelmällisesti ja ammattitaidolla yli 35 vuotta. Meillä on vankka kokemus vaativista jakeluverkkojen sekä teollisuus-, kiinteistö- ja energiayhtiöiden hankkeista.
Lue lisää

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom on maanrakennusalan ja teollisuuden palveluyritys, joka tarjoaa ensiluokkaisia kokonaisratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Laaja palveluvalikoima, moderni konekanta ja yli 80 hengen ammattilaistiimi, sekä vastuullinen arvopohja tekevät Sjöblomista luotettavan kumppanin.
Lue lisää

OSTP

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteita käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Pohjoismaissa ja Euroopassa.
Lue lisää

Snellman

Snellman on Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.
Lue lisää

Ab B. Portin Oy

B. Portin tarjoaa kokonaisratkaisuja metalliteollisuudesta ideasta valmiiseen tuotteeseen. Painopisteenä ovat joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut pieniin ja suuriin projekteihin. Tavoitteena on toimittaa korkeaa laatua ja olla luotettava alihankkija.
Lue lisää

JNT

JNT on paikallinen teleyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme palveluita kaikessa, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään: data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaan alueella.
Lue lisää

Botnia Työterveys ry

Mahtava työyhteisö, jossa voit olla oma itsesi. Tavoitteita, kehittymistä ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, mutta myös ihan tavallista työntekoa. Ja mikä parasta, saamme tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten sekä heidän työntekijöiden kanssa, alueen elinvoiman vahvistamiseksi.
Lue lisää

Ebba Kiinteistöt

Ebba on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistamista kiinteistöosakeyhtiöistä, jolla on noin 620 vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia. Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta.
Lue lisää

Laivacon Ab Oy

Laivacon Ab on yritys, joka erikoistunut veneiden huoltoon. Tarjoamme erilaisia palveluja veneiden pitämiseksi huippukunnossa, mukaan lukien huollot, korjaukset ja asennustyöt. Kokeneista teknikoista koostuva tiimimme pyrkii toimittamaan korkealaatuista palvelua asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi ja veneiden pitämiseksi merikelpoisessa kunnossa.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

AIP - Alholmen Industrial Park

AIP on teollisuusalue Pietarsaaren kaupungissa, Pohjanmaalla. Alueella toimii 10 teollisuusyritystä ja 53 palveluyritystä.
Lue lisää

Billerud

Billerud in Jakobstad produces world-leading kraft and sack paper intended for users with very high demands on strength, durability, flexibility, purity and printability.
Lue lisää

Ammattikorkeakoulu Novia

Noviassa on 5000 opiskelijaa ja noin 350 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia elinkeinoelämän tarpeisiin. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista.
Lue lisää

Baltic Yachts

Baltic Yachts is the world’s leading builder of advanced composite yachts. Our highly skilled workforce uses leading edge marine technology and traditional craftsmanship to create award-winning yachts. Each yacht is unique, unmatched in its quality, unmatched in its performance.
Lue lisää

Heinätorikeskus

Heinätorikeskus sijaitsee Pietarsaaren keskustassa Tarjoamme mukavia senioriasuntoja, joiden palvelut sovitetaan vuokralaistemme tarpeiden mukaan. Meidän tiloissamme on kuntosali, päivätoimintaa, ryhmäkoti, senioriasuntoja, kirpputori ja yrityksiä. Suositussa lounasravintolassamme joka on auki kaikenikäisille, tarjoamme maukasta kotiruokaa ja jälkiruokaa viikon jokaisena päivänä. Valmistamme hyvän ruoan alusta saakka ja käytämme ensisijaisesti kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita.. Keittiöllämme on myös taitavia leipureita, jotka mielellään tarjoavat itseleivottoa leipää ja pullaa .
Lue lisää

Prevex

Yli 60 vuoden kokemuksella Prevexistä on kasvanut keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesilukkojen johtava toimittaja. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme vesilukkoja ja niihin liittyviä tuotteita valmistajille, jakelijoille ja vähittäismyyjille.
Lue lisää

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark on osa KAISER AG-ryhmää joka on saavuttanut vahvan markkina-aseman kansainvälisesti johtavana viemärien puhdistukseen ja jätteidenpoistoon tarkoitettujen kävelevien kaivureiden ja ajoneuvojen valmistajana.
Lue lisää

Uusikaarlepyy

Uudenkaarlepyyn kaupungilla on noin 390 työntekijää, jotka työskentelevät useilla eri toimialoilla. Kaupungissa on laaja yritysyhteisö, johon kuuluu kaikkea huipputeknologian vientiyrityksistä maatalouteen ja turkistarhaukseen.
Lue lisää

PPLE - The People Company

The People Company, tai lyhyesti vain PPLE, on Pohjanmaalla toimiva palveluyritys, joka keskittyy henkilöstöpalveluihin ja -välittämiseen. Hoidamme sekä paikallisia että kansainvälisisä rekrytointiprosesseja ja voimme myös toimia työnantajana vuokratyöpalveluissa.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

Vapaat työpaikat

Valitse kunnat:

Vastaanottovirkailija, Comfort Family Hotel Oy Ab, Pietarsaaren Kaupunginhotelli, Pietarsaari

Vastaanottovirkailija, Comfort Family Hotel Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Nattskötare, Esperi Care Oy, Vårdhemmet Edit, Pietarsaari

Nattskötare, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 23:59, yötyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Teollisuusmaalari, Pietarsaari, Pietarsaari, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Teollisuusmaalari, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 29.07.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: alle 11…
Lue lisää

Lastenhoitaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 07.08.2024 klo 12:00, osapäivätyö, 120.0 tuntia kuukaudessa, Kesto:…
Lue lisää

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 07.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Pietarsaari

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, Eezy Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Produktionsarbetare till Jakobstad, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Pietarsaari

Produktionsarbetare till Jakobstad, Eezy Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Fysioterapeutti, aikuisten kuntoutuspalvelut, Uus, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy

Fysioterapeutti, aikuisten kuntoutuspalvelut, Uus, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Johtava sosiaalityöntekijä, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Johtava sosiaalityöntekijä, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 01.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 00:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Työvalmentaja, Luotsi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Työvalmentaja, Luotsi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Vastaava työjohtaja, Sundström Ab, Oy Entreprenad, Pedersöre

Vastaava työjohtaja, Sundström Ab, Oy Entreprenad, Pedersöre, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Yöhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Yöhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 23:59, yötyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Sähköasentaja, Walki Oy, Pietarsaari, Pietarsaari, Pietarsaari

Sähköasentaja, Walki Oy, Pietarsaari, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.08.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta,…
Lue lisää

Lähihoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Myyjä (Sales Advisor), H&M Hennes&Mauritz Oy, Pietarsaari

Myyjä (Sales Advisor), H&M Hennes&Mauritz Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 28.07.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö, 20h/vko…
Lue lisää

Avoin hakemus teollisuussähköasentaja, 5 paikkaa, Worker Oulu Oy, Kokkola

Avoin hakemus teollisuussähköasentaja, Worker Oulu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Kokki, Baran Tekin Ay, Jeppis Pizza Kebab, Pietarsaari

Kokki, Baran Tekin Ay, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Palkataan…
Lue lisää

Kunnossapitoasentaja, 3 paikkaa, Worker Oulu Oy, Kokkola

Kunnossapitoasentaja, Worker Oulu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 29.07.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Lähihoitaja, Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 120.0 tuntia kuukaudessa,…
Lue lisää

Hoiva-avustaja, Hedbo vammaisasumisyksikkö, Peder, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Hoiva-avustaja, Hedbo vammaisasumisyksikkö, Peder, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Sandåkers asumisyksikkö, Pietarsa, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Sandåkers asumisyksikkö, Pietarsa, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Lähihoitaja, Lilla Fridolf Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Lilla Fridolf Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 120.0…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 10 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Rakennustyöntekijä, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme…
Lue lisää

Hitsaaja, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 27.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta,…
Lue lisää

Hitsaaja, Kesätyö, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Kesätyö, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 26.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Kotihoidon yrittäjäksi Alinaan, Alina Hoivatiimi Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kotihoidon yrittäjäksi Alinaan, Alina Hoivatiimi Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Miltä…
Lue lisää

Palveluyksikön päällikkö, palvelukoti Koivurinne/, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Palveluyksikön päällikkö, palvelukoti Koivurinne/, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Montering, 4 paikkaa, Service GCH AB, Pietarsaari

Montering, Service GCH AB, Pietarsaari, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
montering...
Lue lisää

Konepajapäällikkö, ANDRITZ Oy, Worker Akatemia Oy, Kaskinen

Konepajapäällikkö, ANDRITZ Oy, Worker Akatemia Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 28.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Asiakasneuvoja, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Uusikaarlepyy

Asiakasneuvoja, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 18.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Vaasan…
Lue lisää

Taloushallinnon assistentti/ Kiinteistö Oy Uudenk, PPLE The People Company Oy Ab, Kiinteistö Oy Uudenkaarlepyyn Asunnot, Uusikaarlepyy

Taloushallinnon assistentti/ Kiinteistö Oy Uudenk, PPLE The People Company Oy Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 26.07.2024…
Lue lisää

Huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito, 2 paikkaa, Konecranes Finland Oy, Vaasa

Huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito, Konecranes Finland Oy, Vaasa, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 40hvko/päivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Produktionspersonal, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Är du…
Lue lisää

Telineasentaja / apumies, 2 paikkaa, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkolan Suurteollisuusalue, CABB, Kokkola

Telineasentaja / apumies, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 26.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Sairaanhoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Lähihoitaja (75%), Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja (75%), Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, 120.0 tuntia…
Lue lisää

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Pietarsaari, Kesko Oyj, K-Citymarket Pietarsaari, Pietarsaari

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Pietarsaari, Kesko Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 03:00, osapäivätyö, 20.0-20.0…
Lue lisää

Sairaanhoitaja arkityöhön, Esperi Care Oy, Koti Ventusranta, Kruunupyy, Kruunupyy

Sairaanhoitaja arkityöhön, Esperi Care Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Työ on pääsääntöisesti…
Lue lisää

Projekti-insinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari

Projekti-insinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Projekti-insinöörinä työsi…
Lue lisää

Kaupungininsinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari

Kaupungininsinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme KAUPUNGININSINÖÖRIÄ…
Lue lisää

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Pietarsaari

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

Kunnossapidon moniosaaja, Finavia Oyj, Kruunupyy

Kunnossapidon moniosaaja, Finavia Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 25.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

HANDLEDARE, Lunabacken barnskyddsenhet, 2 paikkaa, LUNA Familjcenter Ab, Lunabacken, Uusikaarlepyy

HANDLEDARE, Lunabacken barnskyddsenhet, LUNA Familjcenter Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 27.07.2024 klo 20:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 23.12.2024 klo 10:57, osapäivätyö, 6.0 timmar i…
Lue lisää

Teknologiexpert, Centria ammattikorkeakoulu Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Teknologiexpert, Centria ammattikorkeakoulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 18.08.2024 klo 12:49, osapäivätyö, 29.0 tuntia viikossa, Kesto:…
Lue lisää

RAKENNUSTIIMIN TYÖNJOHTAJA, WasaTalent Oy, Alerte Oy, Pietarsaari

RAKENNUSTIIMIN TYÖNJOHTAJA, WasaTalent Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Alerte…
Lue lisää

Päiväpakkaaja Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Billerud Finland Oy, Pietarsaari

Päiväpakkaaja Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Etsivä Nuorisotyöntekijä, Musikcafé After Eight r.f., Musikcafé After Eight, Pietarsaari

Etsivä Nuorisotyöntekijä, Musikcafé After Eight r.f., Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Sairaanhoitaja 50 %, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja 50 %, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 76.0…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Vuoromestari Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Billerud Finland Oy, Pietarsaari

Vuoromestari Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Supply Chain Manager till Elvene, Agentor Oy, Elvene, Pietarsaari

Supply Chain Manager till Elvene, Agentor Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Huoltopäällikkö/Molanders Transport Pedersöre, PPLE The People Company Oy Ab, Molanders Transport Ab, Pedersöre

Huoltopäällikkö/Molanders Transport Pedersöre, PPLE The People Company Oy Ab, Pedersöre, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 23:00,…
Lue lisää

Terminaalivastaava puuraaka-aineen vastaanottoon, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari

Terminaalivastaava puuraaka-aineen vastaanottoon, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Lähihoitaja (100 %), Hedbo, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja (100 %), Hedbo, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto:…
Lue lisää

Lähihoitaja 75 %, vammaispalvelut, Nyboda, Uusika, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy

Lähihoitaja 75 %, vammaispalvelut, Nyboda, Uusika, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö,…
Lue lisää

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vakituiseen…
Lue lisää

Maksuliikeneuvoja/-asiantuntija, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Vaasa

Maksuliikeneuvoja/-asiantuntija, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Vaasa, Haku päättyy: 04.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Vaasan…
Lue lisää

Ohjaaja, keikkatyöhön, Attendo Oy, Pietarsaari

Ohjaaja, keikkatyöhön, Attendo Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.08.2024, muu osa-aikatyö, keikkatyö, Kesto: alle 11 pv,…
Lue lisää

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, 6 paikkaa, Valtion koulukodit, Pedersöre

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, Valtion koulukodit, Pedersöre, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, 2 paikkaa, Valtion koulukodit, Pedersöre

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, Valtion koulukodit, Pedersöre, Haku päättyy: 31.08.2024 klo 23:59, osapäivätyö, 8.0…
Lue lisää

Frisör/barberare, Hair and Beard Khaled barber shop, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari

Frisör/barberare, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.08.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Järjestyksenvalvoja, 2 paikkaa, X-SEC OY, Pietarsaari

Järjestyksenvalvoja, X-SEC OY, Pietarsaari, viikonlopputyö, Kesto: 1 - 3 kk
X-Sec Oy on Turkulainen vuonna 2008…
Lue lisää

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Lue lisää

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024, kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 paikkaa, Osuuskauppa KPO, Kokkola

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Kokkola, Haku päättyy: 31.07.2024, osapäivätyö, Sopimuksen mukaan, Kesto: yli…
Lue lisää

Eltekniker, 2 paikkaa, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Pietarsaari

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Elplanering...
Lue lisää

Skolgångsbiträde, 5 paikkaa, Jakobstads stad, Pietarsaari

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 16:00, osapäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk
Vi…
Lue lisää

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Pedersören…
Lue lisää

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2025 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

myyjä, 2 paikkaa, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Pietarsaari

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Pietarsaari, osapäivätyö, ilta-ja viikonloppu, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Lue lisää

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, muu osa-aikatyö, 8, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan paikallis-…
Lue lisää

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Työpaikkakuvaus Sähköasentaja monipuolisiin tehtäviin Pedersören ja lähikuntien…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Vastaanottovirkailija, Comfort Family Hotel Oy Ab, Pietarsaaren Kaupunginhotelli, Pietarsaari

Vastaanottovirkailija, Comfort Family Hotel Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Nattskötare, Esperi Care Oy, Vårdhemmet Edit, Pietarsaari

Nattskötare, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 23:59, yötyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Teollisuusmaalari, Pietarsaari, Pietarsaari, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Teollisuusmaalari, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 29.07.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: alle 11…
Lue lisää

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Pietarsaari

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, Eezy Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Produktionsarbetare till Jakobstad, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Pietarsaari

Produktionsarbetare till Jakobstad, Eezy Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Johtava sosiaalityöntekijä, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Johtava sosiaalityöntekijä, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 01.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Työvalmentaja, Luotsi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Työvalmentaja, Luotsi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Yöhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Yöhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 23:59, yötyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Sähköasentaja, Walki Oy, Pietarsaari, Pietarsaari, Pietarsaari

Sähköasentaja, Walki Oy, Pietarsaari, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.08.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta,…
Lue lisää

Myyjä (Sales Advisor), H&M Hennes&Mauritz Oy, Pietarsaari

Myyjä (Sales Advisor), H&M Hennes&Mauritz Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 28.07.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö, 20h/vko…
Lue lisää

Avoin hakemus teollisuussähköasentaja, 5 paikkaa, Worker Oulu Oy, Kokkola

Avoin hakemus teollisuussähköasentaja, Worker Oulu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Kokki, Baran Tekin Ay, Jeppis Pizza Kebab, Pietarsaari

Kokki, Baran Tekin Ay, Pietarsaari, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Palkataan…
Lue lisää

Kunnossapitoasentaja, 3 paikkaa, Worker Oulu Oy, Kokkola

Kunnossapitoasentaja, Worker Oulu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 29.07.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Sandåkers asumisyksikkö, Pietarsa, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Sandåkers asumisyksikkö, Pietarsa, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Kotihoidon yrittäjäksi Alinaan, Alina Hoivatiimi Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kotihoidon yrittäjäksi Alinaan, Alina Hoivatiimi Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Miltä…
Lue lisää

Palveluyksikön päällikkö, palvelukoti Koivurinne/, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Palveluyksikön päällikkö, palvelukoti Koivurinne/, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Montering, 4 paikkaa, Service GCH AB, Pietarsaari

Montering, Service GCH AB, Pietarsaari, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
montering...
Lue lisää

Huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito, 2 paikkaa, Konecranes Finland Oy, Vaasa

Huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito, Konecranes Finland Oy, Vaasa, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 40hvko/päivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Pietarsaari, Kesko Oyj, K-Citymarket Pietarsaari, Pietarsaari

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Pietarsaari, Kesko Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 03:00, osapäivätyö, 20.0-20.0…
Lue lisää

Projekti-insinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari

Projekti-insinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Projekti-insinöörinä työsi…
Lue lisää

Kaupungininsinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari

Kaupungininsinööri, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme KAUPUNGININSINÖÖRIÄ…
Lue lisää

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Pietarsaari

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 23.12.2024 klo 10:57, osapäivätyö, 6.0 timmar i…
Lue lisää

Teknologiexpert, Centria ammattikorkeakoulu Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Teknologiexpert, Centria ammattikorkeakoulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 18.08.2024 klo 12:49, osapäivätyö, 29.0 tuntia viikossa, Kesto:…
Lue lisää

RAKENNUSTIIMIN TYÖNJOHTAJA, WasaTalent Oy, Alerte Oy, Pietarsaari

RAKENNUSTIIMIN TYÖNJOHTAJA, WasaTalent Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Alerte…
Lue lisää

Päiväpakkaaja Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Billerud Finland Oy, Pietarsaari

Päiväpakkaaja Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Etsivä Nuorisotyöntekijä, Musikcafé After Eight r.f., Musikcafé After Eight, Pietarsaari

Etsivä Nuorisotyöntekijä, Musikcafé After Eight r.f., Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Sairaanhoitaja 50 %, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja 50 %, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 76.0…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Koivurinne, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Vuoromestari Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Billerud Finland Oy, Pietarsaari

Vuoromestari Pietarsaaren paperitehtaalle, BillerudKorsnäs Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: 6…
Lue lisää

Supply Chain Manager till Elvene, Agentor Oy, Elvene, Pietarsaari

Supply Chain Manager till Elvene, Agentor Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Terminaalivastaava puuraaka-aineen vastaanottoon, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari

Terminaalivastaava puuraaka-aineen vastaanottoon, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vakituiseen…
Lue lisää

Ohjaaja, keikkatyöhön, Attendo Oy, Pietarsaari

Ohjaaja, keikkatyöhön, Attendo Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.08.2024, muu osa-aikatyö, keikkatyö, Kesto: alle 11 pv,…
Lue lisää

Frisör/barberare, Hair and Beard Khaled barber shop, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari

Frisör/barberare, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.08.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Järjestyksenvalvoja, 2 paikkaa, X-SEC OY, Pietarsaari

Järjestyksenvalvoja, X-SEC OY, Pietarsaari, viikonlopputyö, Kesto: 1 - 3 kk
X-Sec Oy on Turkulainen vuonna 2008…
Lue lisää

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Lue lisää

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024, kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 paikkaa, Osuuskauppa KPO, Kokkola

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Kokkola, Haku päättyy: 31.07.2024, osapäivätyö, Sopimuksen mukaan, Kesto: yli…
Lue lisää

Eltekniker, 2 paikkaa, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Pietarsaari

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Elplanering...
Lue lisää

Skolgångsbiträde, 5 paikkaa, Jakobstads stad, Pietarsaari

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 16:00, osapäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk
Vi…
Lue lisää

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2025 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

myyjä, 2 paikkaa, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Pietarsaari

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Pietarsaari, osapäivätyö, ilta-ja viikonloppu, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Lue lisää

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, muu osa-aikatyö, 8, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan paikallis-…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Lastenhoitaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 07.08.2024 klo 12:00, osapäivätyö, 120.0 tuntia kuukaudessa, Kesto:…
Lue lisää

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 07.08.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 00:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 10 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Rakennustyöntekijä, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme…
Lue lisää

Hitsaaja, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 27.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta,…
Lue lisää

Hitsaaja, Kesätyö, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Kesätyö, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 26.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Konepajapäällikkö, ANDRITZ Oy, Worker Akatemia Oy, Kaskinen

Konepajapäällikkö, ANDRITZ Oy, Worker Akatemia Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 28.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Produktionspersonal, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 04.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Är du…
Lue lisää

Telineasentaja / apumies, 2 paikkaa, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkolan Suurteollisuusalue, CABB, Kokkola

Telineasentaja / apumies, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 26.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme…
Lue lisää

Sairaanhoitaja arkityöhön, Esperi Care Oy, Koti Ventusranta, Kruunupyy, Kruunupyy

Sairaanhoitaja arkityöhön, Esperi Care Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Työ on pääsääntöisesti…
Lue lisää

Kunnossapidon moniosaaja, Finavia Oyj, Kruunupyy

Kunnossapidon moniosaaja, Finavia Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 25.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vakituiseen…
Lue lisää

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Hitsaaja, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 27.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta,…
Lue lisää

Hitsaaja, Kesätyö, 4 paikkaa, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa

Hitsaaja, Kesätyö, Worker Pohjanmaa Oy, Vaasa, Haku päättyy: 26.07.2024 klo 14:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Telineasentaja / apumies, 2 paikkaa, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkolan Suurteollisuusalue, CABB, Kokkola

Telineasentaja / apumies, Saimaan Työpalvelu Oy, Kokkola, Haku päättyy: 26.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 22.11.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Vastaava työjohtaja, Sundström Ab, Oy Entreprenad, Pedersöre

Vastaava työjohtaja, Sundström Ab, Oy Entreprenad, Pedersöre, Haku päättyy: 11.08.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Lähihoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Lähihoitaja, Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 120.0 tuntia kuukaudessa,…
Lue lisää

Hoiva-avustaja, Hedbo vammaisasumisyksikkö, Peder, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Hoiva-avustaja, Hedbo vammaisasumisyksikkö, Peder, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Lähihoitaja, Lilla Fridolf Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja, Lilla Fridolf Pedersheim, Pännäinen, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 25.07.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, 120.0…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Sairaanhoitaja, Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Lähihoitaja (75%), Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja (75%), Purmohemmet, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 02.08.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, 120.0 tuntia…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

Huoltopäällikkö/Molanders Transport Pedersöre, PPLE The People Company Oy Ab, Molanders Transport Ab, Pedersöre

Huoltopäällikkö/Molanders Transport Pedersöre, PPLE The People Company Oy Ab, Pedersöre, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 23:00,…
Lue lisää

Lähihoitaja (100 %), Hedbo, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre

Lähihoitaja (100 %), Hedbo, Pedersöre, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pedersöre, Haku päättyy: 24.07.2024 klo 15:00, 3-vuorotyö, Kesto:…
Lue lisää

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, 6 paikkaa, Valtion koulukodit, Pedersöre

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, Valtion koulukodit, Pedersöre, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, 2 paikkaa, Valtion koulukodit, Pedersöre

Haetaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilais, Valtion koulukodit, Pedersöre, Haku päättyy: 31.08.2024 klo 23:59, osapäivätyö, 8.0…
Lue lisää

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Pedersören…
Lue lisää

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Työpaikkakuvaus Sähköasentaja monipuolisiin tehtäviin Pedersören ja lähikuntien…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Fysioterapeutti, aikuisten kuntoutuspalvelut, Uus, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy

Fysioterapeutti, aikuisten kuntoutuspalvelut, Uus, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammaslääkäri Pohjanmaan alueelle, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 15.08.2024 klo 00:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Asiakasneuvoja, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Uusikaarlepyy

Asiakasneuvoja, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 18.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Vaasan…
Lue lisää

Taloushallinnon assistentti/ Kiinteistö Oy Uudenk, PPLE The People Company Oy Ab, Kiinteistö Oy Uudenkaarlepyyn Asunnot, Uusikaarlepyy

Taloushallinnon assistentti/ Kiinteistö Oy Uudenk, PPLE The People Company Oy Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 26.07.2024…
Lue lisää

HANDLEDARE, Lunabacken barnskyddsenhet, 2 paikkaa, LUNA Familjcenter Ab, Lunabacken, Uusikaarlepyy

HANDLEDARE, Lunabacken barnskyddsenhet, LUNA Familjcenter Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 27.07.2024 klo 20:00, 2-vuorotyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Hammashoitaja Pohjanmaan alueelle 27,25€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Lähihoitaja 75 %, vammaispalvelut, Nyboda, Uusika, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy

Lähihoitaja 75 %, vammaispalvelut, Nyboda, Uusika, Pohjanmaan hyvinvointialue, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 12.08.2024 klo 15:00, 2-vuorotyö,…
Lue lisää

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy

Kappaletavaran jakeluun, Wolftrans Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vakituiseen…
Lue lisää

Maksuliikeneuvoja/-asiantuntija, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Vaasa

Maksuliikeneuvoja/-asiantuntija, Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank, Vaasa, Haku päättyy: 04.08.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Vaasan…
Lue lisää

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, 2 paikkaa, FenixCare Oy, Kaskinen

Suuhygienisti Pohjanmaan alueelle 38,18€/h, FenixCare Oy, Kaskinen, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 23:00, osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Linkki työmarkkinatori.fi-sivustolle

Täältä löydät samat avoimet työpaikat Pietarsaaren seudulta kuin yllä mutta pääset suodattamaan haluamasi kriteerien mukaan.

Linkki seudun asukaskertomuksiin.

Tässä osiossa pääset tutustumaan Pietarsaaren seudulle muuttaneiden tarinoihin. Mikä sai heidät muuttamaan seudullemme? Mitä he arvostavat seudullamme ja vapaa-ajallaan?

Kuinka oravanpyörässä menee? Olisiko aika pysähtyä ja ehkä jopa hypätä pois?

Tee se, ja löydä Suomen länsirannikolla sijaitseva pieni helminauha, Pietarsaaren seutu. Täällä on kaikki mitä todella tarvitset.

– Lyhyet välimatkat – enemmän vapaa-aikaa
– Kansainväliset yritykset – mielenkiintoiset työpaikat
– Luonto on lähellä –  kun tarvitset taukoa
– Kaksikielinen ympäristö – täällä voit olla oma itsesi
– Turvallinen paikka – lapset voivat liikkua vapaasti

Loistavien uramahdollisuuksien ja etätyömahdollisuuksien lisäksi Pietarsaaren seudulta löytyy myös monipuolisia asumismahdollisuuksia, korkeatasoisia kouluja ja päiväkoteja sekä turvallinen kasvuympäristö lapsillesi. Täällä on vilkas keskusta, jossa on rikas kulttuurielämä mutta samalla olet aina lähellä merta ja luontoa. Ja koska kaikkiin palveluihin on lyhyt matka, sinulla on yhtäkkiä enemmän vapaa-aikaa.

Tervetuloa Pietarsaaren seudulle, tervetuloa kotiin.

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää seudun työmahdollisuuksista tai haluatko lisää tietoa seudusta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä

  • Kerro meille yritysideastasi/yrityksesi toimialasta/mitä tietoa haluat Pietarsaaren seudusta. Miten voimme auttaa?