Täällä on töitä

Tarvitsemme sinua!

Pietarsaaren seudulla menee hyvin – meiltä ei puutu mitään muuta kuin osaavia ammattilaisia. Tarvitsemme asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä, opettajia, insinöörejä, sairaanhoitohenkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa kuinka pitkään tahansa. Pietarsaaren seutu tunnetaan yritteliäisyydestä. Olemme yksinkertaisesti aikaansaavaa väkeä. Olemme tottuneet ajattelemaan isosti ja tekemään yhteistyötä, jotta tavoitamme yhä suuremmat markkinat. 

Työnantajia Pietarsaaren seudulla

Valitse kunnat:

Rantalainen

Tilitoimisto joka tarjoaa talous- ja palkkahallintopalveluja.
Lue lisää

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE valmistaa korkealaatuisia (lasi)kuituvahvisteisia muovi- ja komposiittituotteita.
Lue lisää

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy on yksi Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista ja erikoistunut ideoihin, konsepteihin ja strategioihin.
Lue lisää

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista. Me, AAE, olemme konsernin suurin automaatioratkaisujen valmistusyksikkö Euroopassa.
Lue lisää

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Lue lisää

STH Steel

STH Steel on ansioitunut yritys metallialalla joka on erikoistunut vaativiin teräsrakenteisiin, kuten kontteihin, ristikkorakenteisiin, portaisiin ja one-off-rakenteisiin.
Lue lisää

Herrfors Verkko

Herrfors - Pieni, mutta energinen sähköyhtiö Pohjanmaalta. Yritys kuuluu Katternö Group'iin, sähköyhtiöön, jolla on vahvat alueelliset juuret eteläisestä Vöyristä pohjoiseen Ylivieskaan.
Lue lisää

Rani Plast

Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien pakkausratkaisujen valmistaja joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan valikoiman teollisuus- ja maatalouspakkauskalvoja.
Lue lisää

Genero

Genero on growth marketing-yritys joka keskittyy mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun.
Lue lisää

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Lue lisää

PCS - Professional Cleaning Service

PCS tarjoaa ammattitaitoista siivousta yrityksille.
Lue lisää

Tara-Element

Tara-Element on kilpailukykyinen betonielementtien toimittaja. Asiakkaamme toimivat rakennusalalla, teollisuudessa ja maataloudessa ja heidän joukossaan on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita sekä yksityishenkilöitä.
Lue lisää

Billerud

Billerud in Jakobstad produces world-leading kraft and sack paper intended for users with very high demands on strength, durability, flexibility, purity and printability.
Lue lisää

Prevex

Yli 60 vuoden kokemuksella Prevexistä on kasvanut keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesilukkojen johtava toimittaja. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme vesilukkoja ja niihin liittyviä tuotteita valmistajille, jakelijoille ja vähittäismyyjille.
Lue lisää

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark on osa KAISER AG-ryhmää joka on saavuttanut vahvan markkina-aseman kansainvälisesti johtavana viemärien puhdistukseen ja jätteidenpoistoon tarkoitettujen kävelevien kaivureiden ja ajoneuvojen valmistajana.
Lue lisää

AIP - Alholmen Industrial Park

AIP on teollisuusalue Pietarsaaren kaupungissa, Pohjanmaalla. Alueella toimii 10 teollisuusyritystä ja 53 palveluyritystä.
Lue lisää

Ekeri

Ekeri valmistaa sivusta-avattavia umpikoreja, perävaunuja ja puoliperävaunuja kuljetusalalle. Ekeri - Easy Loading.
Lue lisää

Baltic Yachts

Is the world’s leading builder of advanced composite yachts. LIGHTER, STIFFER, FASTER, GREENER - TOGETHER
Lue lisää

Fresh Servant

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa.
Lue lisää

Alerte

Kunnossapito- ja tukipalveluyritys
Lue lisää

ELHO

ELHO on vuonna 1968 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.
Lue lisää

Löfs

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle.
Lue lisää

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Lue lisää

Uusikaarlepyy

Uudenkaarlepyyn kaupungilla on noin 390 työntekijää, jotka työskentelevät useilla eri toimialoilla. Kaupungissa on laaja yritysyhteisö, johon kuuluu kaikkea huipputeknologian vientiyrityksistä maatalouteen ja turkistarhaukseen.
Lue lisää

Casa Delivery

Casa Delivery tarjoaa kodinkoneiden ja huonekalujen kotiinkuljetuksia ja asennuksia. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa. 140 työntekijäämme työskentelee yhteisen tavoitteemme eteen: päästöttömät toimitukset.
Lue lisää

Dobra Finland

Dobra Finland tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja yksinkertaistaa yrittäjän arkea. Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita sekä hallinnollisia palveluita yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.
Lue lisää

Nooga

Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Meillä on toimistoja kuudella eri paikkakunnalla, ja tiimissämme on noin 60 henkilöä.
Lue lisää

RIKTA Oy

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Rikta valmistaa räätälöityjä johdinsarja- ja kaapeliratkaisuja.
Lue lisää

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Lue lisää

Sundström

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat: maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus.
Lue lisää

Pedersören kunta

Pedersören kunta rekrytoi säännöllisesti uusia työntekijöitä, erityisesti varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin sekä lomituspalveluun.
Lue lisää

PPLE - The People Company

The People Company, tai lyhyesti PPLE, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut palveluyritys, joka keskittyy osaamisen välittämiseen. Ensisijainen toiminta-alueemme on Pohjanmaa. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus rekrytoinnista, henkilöstö- ja välityspalveluista.
Lue lisää

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Lue lisää

UPM

Luomme fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta. Metsäteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme uusiutuvia tuotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin. Pietarsaaressa valmistamme sellua, sahatavaraa ja vähäpäästöistä energiaa.
Lue lisää

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Lue lisää

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Solving

Tervetuloa Solvingiin - innovatiiviseen yritykseen, joka tarjoaa sinulle loistavia mahdollisuuksia omaan kehitykseesi. Valmistamme ainutlaatuisia käsittelyratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille asiakkaille, kuten AGCO Power, Airbus ja Wärtsilä.
Lue lisää

Pietarsaaren Kaupunki

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki Pohjanmaalla, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.
Lue lisää

Alfen Elkamo

Olemme Alfen Elkamolla kehittäneet korkealaatuisia tuotteitamme järjestelmällisesti ja ammattitaidolla yli 35 vuotta. Meillä on vankka kokemus vaativista jakeluverkkojen sekä teollisuus-, kiinteistö- ja energiayhtiöiden hankkeista.
Lue lisää

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom on maanrakennusalan ja teollisuuden palveluyritys, joka tarjoaa ensiluokkaisia kokonaisratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Laaja palveluvalikoima, moderni konekanta ja yli 80 hengen ammattilaistiimi, sekä vastuullinen arvopohja tekevät Sjöblomista luotettavan kumppanin.
Lue lisää

OSTP

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa.
Lue lisää

Snellman

Snellman on Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.
Lue lisää

Ab B. Portin Oy

Lue lisää

JNT

JNT on paikallinen teleyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme palveluita kaikessa, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään: data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaan alueella.
Lue lisää

Botnia Työterveys ry

Mahtava työyhteisö, jossa voit olla oma itsesi. Tavoitteita, kehittymistä ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, mutta myös ihan tavallista työntekoa. Ja mikä parasta, saamme tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten sekä heidän työntekijöiden kanssa, alueen elinvoiman vahvistamiseksi.
Lue lisää

Ebba Kiinteistöt

Ebba on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistamista kiinteistöosakeyhtiöistä, jolla on noin 620 vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia. Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta.
Lue lisää

Laivacon Ab Oy

Laivacon Ab on yritys, joka erikoistunut veneiden huoltoon. Tarjoamme erilaisia palveluja veneiden pitämiseksi huippukunnossa, mukaan lukien huollot, korjaukset ja asennustyöt. Kokeneista teknikoista koostuva tiimimme pyrkii toimittamaan korkealaatuista palvelua asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi ja veneiden pitämiseksi merikelpoisessa kunnossa.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Lue lisää

Rani Plast

Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien pakkausratkaisujen valmistaja joka tarjoaa laadukkaan ja kattavan valikoiman teollisuus- ja maatalouspakkauskalvoja.
Lue lisää

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Lue lisää

Tara-Element

Tara-Element on kilpailukykyinen betonielementtien toimittaja. Asiakkaamme toimivat rakennusalalla, teollisuudessa ja maataloudessa ja heidän joukossaan on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita sekä yksityishenkilöitä.
Lue lisää

STH Steel

STH Steel on ansioitunut yritys metallialalla joka on erikoistunut vaativiin teräsrakenteisiin, kuten kontteihin, ristikkorakenteisiin, portaisiin ja one-off-rakenteisiin.
Lue lisää

RIKTA Oy

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Rikta valmistaa räätälöityjä johdinsarja- ja kaapeliratkaisuja.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista. Me, AAE, olemme konsernin suurin automaatioratkaisujen valmistusyksikkö Euroopassa.
Lue lisää

Ekeri

Ekeri valmistaa sivusta-avattavia umpikoreja, perävaunuja ja puoliperävaunuja kuljetusalalle. Ekeri - Easy Loading.
Lue lisää

Fresh Servant

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa.
Lue lisää

ELHO

ELHO on vuonna 1968 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.
Lue lisää

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Lue lisää

Sundström

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat: maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus.
Lue lisää

Pedersören kunta

Pedersören kunta rekrytoi säännöllisesti uusia työntekijöitä, erityisesti varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin sekä lomituspalveluun.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Solving

Tervetuloa Solvingiin - innovatiiviseen yritykseen, joka tarjoaa sinulle loistavia mahdollisuuksia omaan kehitykseesi. Valmistamme ainutlaatuisia käsittelyratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille asiakkaille, kuten AGCO Power, Airbus ja Wärtsilä.
Lue lisää

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Lue lisää

Rantalainen

Tilitoimisto joka tarjoaa talous- ja palkkahallintopalveluja.
Lue lisää

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE valmistaa korkealaatuisia (lasi)kuituvahvisteisia muovi- ja komposiittituotteita.
Lue lisää

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy on yksi Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista ja erikoistunut ideoihin, konsepteihin ja strategioihin.
Lue lisää

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Lue lisää

Herrfors Verkko

Herrfors - Pieni, mutta energinen sähköyhtiö Pohjanmaalta. Yritys kuuluu Katternö Group'iin, sähköyhtiöön, jolla on vahvat alueelliset juuret eteläisestä Vöyristä pohjoiseen Ylivieskaan.
Lue lisää

Genero

Genero on growth marketing-yritys joka keskittyy mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun.
Lue lisää

PCS - Professional Cleaning Service

PCS tarjoaa ammattitaitoista siivousta yrityksille.
Lue lisää

Billerud

Billerud in Jakobstad produces world-leading kraft and sack paper intended for users with very high demands on strength, durability, flexibility, purity and printability.
Lue lisää

AIP - Alholmen Industrial Park

AIP on teollisuusalue Pietarsaaren kaupungissa, Pohjanmaalla. Alueella toimii 10 teollisuusyritystä ja 53 palveluyritystä.
Lue lisää

Baltic Yachts

Is the world’s leading builder of advanced composite yachts. LIGHTER, STIFFER, FASTER, GREENER - TOGETHER
Lue lisää

Alerte

Kunnossapito- ja tukipalveluyritys
Lue lisää

Löfs

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle.
Lue lisää

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Lue lisää

Casa Delivery

Casa Delivery tarjoaa kodinkoneiden ja huonekalujen kotiinkuljetuksia ja asennuksia. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Pietarsaaressa. 140 työntekijäämme työskentelee yhteisen tavoitteemme eteen: päästöttömät toimitukset.
Lue lisää

Dobra Finland

Dobra Finland tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja yksinkertaistaa yrittäjän arkea. Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita sekä hallinnollisia palveluita yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.
Lue lisää

Nooga

Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Meillä on toimistoja kuudella eri paikkakunnalla, ja tiimissämme on noin 60 henkilöä.
Lue lisää

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Lue lisää

UPM

Luomme fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta. Metsäteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme uusiutuvia tuotteita lukuisiin käyttötarkoituksiin. Pietarsaaressa valmistamme sellua, sahatavaraa ja vähäpäästöistä energiaa.
Lue lisää

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Lue lisää

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Pietarsaaren Kaupunki

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki Pohjanmaalla, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.
Lue lisää

Alfen Elkamo

Olemme Alfen Elkamolla kehittäneet korkealaatuisia tuotteitamme järjestelmällisesti ja ammattitaidolla yli 35 vuotta. Meillä on vankka kokemus vaativista jakeluverkkojen sekä teollisuus-, kiinteistö- ja energiayhtiöiden hankkeista.
Lue lisää

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom on maanrakennusalan ja teollisuuden palveluyritys, joka tarjoaa ensiluokkaisia kokonaisratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Laaja palveluvalikoima, moderni konekanta ja yli 80 hengen ammattilaistiimi, sekä vastuullinen arvopohja tekevät Sjöblomista luotettavan kumppanin.
Lue lisää

OSTP

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa.
Lue lisää

Snellman

Snellman on Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.
Lue lisää

Ab B. Portin Oy

Lue lisää

JNT

JNT on paikallinen teleyritys, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme palveluita kaikessa, mitä televiestintä nykyään pitää sisällään: data-, puhelin-, televisio- ja IT-ratkaisuja. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia Pohjanmaan alueella.
Lue lisää

Botnia Työterveys ry

Mahtava työyhteisö, jossa voit olla oma itsesi. Tavoitteita, kehittymistä ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, mutta myös ihan tavallista työntekoa. Ja mikä parasta, saamme tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten sekä heidän työntekijöiden kanssa, alueen elinvoiman vahvistamiseksi.
Lue lisää

Ebba Kiinteistöt

Ebba on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistamista kiinteistöosakeyhtiöistä, jolla on noin 620 vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia. Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta.
Lue lisää

Laivacon Ab Oy

Laivacon Ab on yritys, joka erikoistunut veneiden huoltoon. Tarjoamme erilaisia palveluja veneiden pitämiseksi huippukunnossa, mukaan lukien huollot, korjaukset ja asennustyöt. Kokeneista teknikoista koostuva tiimimme pyrkii toimittamaan korkealaatuista palvelua asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi ja veneiden pitämiseksi merikelpoisessa kunnossa.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

Prevex

Yli 60 vuoden kokemuksella Prevexistä on kasvanut keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesilukkojen johtava toimittaja. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme vesilukkoja ja niihin liittyviä tuotteita valmistajille, jakelijoille ja vähittäismyyjille.
Lue lisää

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark on osa KAISER AG-ryhmää joka on saavuttanut vahvan markkina-aseman kansainvälisesti johtavana viemärien puhdistukseen ja jätteidenpoistoon tarkoitettujen kävelevien kaivureiden ja ajoneuvojen valmistajana.
Lue lisää

Uusikaarlepyy

Uudenkaarlepyyn kaupungilla on noin 390 työntekijää, jotka työskentelevät useilla eri toimialoilla. Kaupungissa on laaja yritysyhteisö, johon kuuluu kaikkea huipputeknologian vientiyrityksistä maatalouteen ja turkistarhaukseen.
Lue lisää

PPLE - The People Company

The People Company, tai lyhyesti PPLE, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut palveluyritys, joka keskittyy osaamisen välittämiseen. Ensisijainen toiminta-alueemme on Pohjanmaa. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus rekrytoinnista, henkilöstö- ja välityspalveluista.
Lue lisää

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue tuottaa pelastus-, sosiaali- ja terveyspalvelut kahdella kielellä. Työskentelemme asiakkaiden ja potilaiden parissa Hei, kuinka voin auttaa? -palveluasenteella.
Lue lisää

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.
Lue lisää

Vapaat työpaikat

Valitse kunnat:

Eristäjiä Kokkolaan, 2 paikkaa, YES Your Excellent Staff Oy, Kalajoki

Eristäjiä Kokkolaan, YES Your Excellent Staff Oy, Kalajoki, Haku päättyy: 23.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Chaufför, Rönnlöf Transport Oy Ab, Närpiö

Chaufför, Rönnlöf Transport Oy Ab, Närpiö, Haku päättyy: 15.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Chaufför sökes…
Lue lisää

Automaatioasentaja, Mirka Oy, Mirka Oy, Uusikaarlepyy

Automaatioasentaja, Mirka Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Automaatioasentajan työssä…
Lue lisää

Koordinaattori / sihteeri, Kiela Partners Oy, Pietarsaari

Koordinaattori / sihteeri, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, PIETARSAARI, Pietarsaari

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan rakennusapulaista teollisuuden toimipisteeseen Pietarsaareen. Vaatimuksena…
Lue lisää

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vöyri

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vöyri, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Häämöttääkö…
Lue lisää

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vaasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vaasa, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Myyjä, Dressmann Oy Ab, Pietarsaari

Myyjä, Dressmann Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Tarvittaessa kutsuttava, Kesto: yli…
Lue lisää

Menekinedistäjä Pietarsaaren talousalueelle, Tradehit Suomi Oy, Pietarsaari

Menekinedistäjä Pietarsaaren talousalueelle, Tradehit Suomi Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 14.06.2024 klo 16:00, osapäivätyö, 5.0-25.0 tuntia…
Lue lisää

Pikaruokatyöntekijä, 2 paikkaa, Scandic Business Group Ab, Pietarsaari

Pikaruokatyöntekijä, Scandic Business Group Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kotipizza Pietarsaari…
Lue lisää

invägning av skogs bär och lager arbet, 3 paikkaa, Q-staff Oy, Juuka

invägning av skogs bär och lager arbet, Q-staff Oy, Juuka, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 00:00,…
Lue lisää

Produktionspersonal, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 12 h työvuorot, Kesto: yli…
Lue lisää

Psykologi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Psykologi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 17.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme…
Lue lisää

Järjestyksenvalvoja, 2 paikkaa, X-SEC OY, Pietarsaari

Järjestyksenvalvoja, X-SEC OY, Pietarsaari, viikonlopputyö, Kesto: 1 - 3 kk
X-Sec Oy on Turkulainen vuonna 2008…
Lue lisää

Studierådgivare, inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Uusikaarlepyy

Studierådgivare, inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 09.06.2024, osapäivätyö, 80 %, Kesto:…
Lue lisää

Evelace jälleenmyyjä, 3 paikkaa, EveLace Oy, Vaasa

Evelace jälleenmyyjä, EveLace Oy, Vaasa, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 09:00, kokoaikatyö, tai osa-aikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Päätoiminen tuntiopettaja (ruotsi), Jakobstads stad, Pietarsaari

Päätoiminen tuntiopettaja (ruotsi), Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.06.2024 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Tekniikan ja kunnossapidon päällikkö, Fresh Servant Oy Ab, Edsevö, Pedersöre

Tekniikan ja kunnossapidon päällikkö, Fresh Servant Oy Ab, Pedersöre, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 14:57, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Pietarsaari

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vaasa

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vaasa, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vaasa

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vaasa, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Opettaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy

Opettaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Lastenhoitajaa ulkoiupäiväkotiin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitajaa ulkoiupäiväkotiin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Uusikaarlepyy

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Pietarsaari

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme nyt…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024…
Lue lisää

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Luoto

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 16:00, 3-vuorotyö, 120.0 tuntia kuukaudessa,…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy:…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy:…
Lue lisää

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), 2 paikkaa, Tokmanni Oy, Tokmanni Pietarsaari, Pietarsaari

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), Tokmanni Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 02.06.2024 klo 03:00, osapäivätyö, 8.0-8.0…
Lue lisää

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 02.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 12h työvuorot, Kesto:…
Lue lisää

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kruunupyy

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 14.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Meille…
Lue lisää

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Pietarsaari

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, 2 paikkaa, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, osapäivätyö,…
Lue lisää

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, 2 paikkaa, Suomen Terveystalo Oy, Pietarsaari

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, Suomen Terveystalo Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 03:00, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, osapäivätyö, 120.0 timmar i månaden, Kesto:…
Lue lisää

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Uusikaarlepyy

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 15.06.2024, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Butiksbiträde sökes! Språkkunskaper…
Lue lisää

Kurssisihteeri, Kronoby kommun, Kruunupyy

Kurssisihteeri, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kelpoisuusvaatimuksena on…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, Pohrak Oy, Pietarsaari

Rakennustyöntekijä, Pohrak Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään rakennustyöntekijää. Työhön kuuluu…
Lue lisää

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Pietarsaari

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Pietarsaari

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Pietarsaari

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 -…
Lue lisää

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, 6 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Kokkola

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, Barona Oy, Kokkola, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö,…
Lue lisää

Tulityövartija, 3 paikkaa, Kiela Partners Oy, Enersense, Pietarsaari

Tulityövartija, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, 9 paikkaa, Kiela Partners Oy, Enersense, Pietarsaari

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Metallityöntekijä, 2 paikkaa, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Pietarsaari

Metallityöntekijä, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Yrityksen kehitykseen…
Lue lisää

Hitsausoperaattori, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari

Hitsausoperaattori, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Eläköitymisiin ja…
Lue lisää

Farmaseutti, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari

Farmaseutti, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Farmaseutti/Proviisori, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Pietarsaari

Farmaseutti/Proviisori, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 paikkaa, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Uusikaarlepyy

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024…
Lue lisää

Kock, 3 paikkaa, Sokols Bygg Ab, Neos Gyros, Uusikaarlepyy

Kock, Sokols Bygg Ab, Uusikaarlepyy, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Söker KOCK till vår grekiska restaurang…
Lue lisää

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pohjanmaa, Pietarsaari

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 08:38, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kaipaatko…
Lue lisää

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Lue lisää

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59,…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 4 paikkaa, Takework Oy, Uusikaarlepyy

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 7-15.30, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Pietarsaari

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
HelppoKatsastus laajenee ja…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 4 paikkaa, Takework Oy, Uusikaarlepyy

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 7-15.30, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024, kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, 2 paikkaa, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 6-13 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Siivous yritysasiakkailla Kolpissa, Pedersöre

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 10t/vko, Kesto: yli…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Siivous yritysasiakkailla Ähtävällä, Pedersöre

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 6,5t/vko, Kesto: yli…
Lue lisää

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 paikkaa, Osuuskauppa KPO, Kokkola

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Kokkola, osapäivätyö, Sopimuksen mukaan, Kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Osuuskauppa…
Lue lisää

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Kokkola

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Kokkola, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:00, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Eltekniker, 2 paikkaa, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Pietarsaari

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Elplanering...
Lue lisää

Skolgångsbiträde, 5 paikkaa, Jakobstads stad, Pietarsaari

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 16:00, osapäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk
Vi…
Lue lisää

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Pietarsaari

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Yrityksen kuvaus Securitas on Suomen johtava…
Lue lisää

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Luoto

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Luoto, Haku päättyy: 20.07.2024, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Dobra Finland…
Lue lisää

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Luoto

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Luoto, Haku päättyy: 20.07.2024, 2-vuorotyö, Kesto:…
Lue lisää

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, 6.0 timmar i…
Lue lisää

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Pedersören…
Lue lisää

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Khaled hair and barbershop, Pietarsaari

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2025 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

myyjä, 2 paikkaa, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Pietarsaari

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Pietarsaari, osapäivätyö, ilta-ja viikonloppu, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, muu osa-aikatyö, 8, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan paikallis-…
Lue lisää

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Työpaikkakuvaus Sähköasentaja monipuolisiin tehtäviin Pedersören ja lähikuntien…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 16:00, muu osa-aikatyö, Kesto: 11 pv -…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Luoto

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 10:00, osapäivätyö, Kesto: alle 11 pv
Vi söker…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

muu huoltoasematyöntekijä, 2 paikkaa, Kahvitella Oy, Teboil Pietarsaari, Pietarsaari

muu huoltoasematyöntekijä, Kahvitella Oy, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme 2 reipasta, asiakaspalvelualtista kahvila/huoltoasematyöntekijää. Veikkauskoulutus ja…
Lue lisää

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Eristäjiä Kokkolaan, 2 paikkaa, YES Your Excellent Staff Oy, Kalajoki

Eristäjiä Kokkolaan, YES Your Excellent Staff Oy, Kalajoki, Haku päättyy: 23.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Chaufför, Rönnlöf Transport Oy Ab, Närpiö

Chaufför, Rönnlöf Transport Oy Ab, Närpiö, Haku päättyy: 15.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Chaufför sökes…
Lue lisää

Koordinaattori / sihteeri, Kiela Partners Oy, Pietarsaari

Koordinaattori / sihteeri, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, PIETARSAARI, Pietarsaari

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan rakennusapulaista teollisuuden toimipisteeseen Pietarsaareen. Vaatimuksena…
Lue lisää

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vöyri

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vöyri, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Häämöttääkö…
Lue lisää

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Akatemia Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vaasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vaasa, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Myyjä, Dressmann Oy Ab, Pietarsaari

Myyjä, Dressmann Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Tarvittaessa kutsuttava, Kesto: yli…
Lue lisää

Menekinedistäjä Pietarsaaren talousalueelle, Tradehit Suomi Oy, Pietarsaari

Menekinedistäjä Pietarsaaren talousalueelle, Tradehit Suomi Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 14.06.2024 klo 16:00, osapäivätyö, 5.0-25.0 tuntia…
Lue lisää

Pikaruokatyöntekijä, 2 paikkaa, Scandic Business Group Ab, Pietarsaari

Pikaruokatyöntekijä, Scandic Business Group Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kotipizza Pietarsaari…
Lue lisää

invägning av skogs bär och lager arbet, 3 paikkaa, Q-staff Oy, Juuka

invägning av skogs bär och lager arbet, Q-staff Oy, Juuka, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 00:00,…
Lue lisää

Psykologi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari

Psykologi, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue, Pietarsaari, Haku päättyy: 17.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme…
Lue lisää

Järjestyksenvalvoja, 2 paikkaa, X-SEC OY, Pietarsaari

Järjestyksenvalvoja, X-SEC OY, Pietarsaari, viikonlopputyö, Kesto: 1 - 3 kk
X-Sec Oy on Turkulainen vuonna 2008…
Lue lisää

Evelace jälleenmyyjä, 3 paikkaa, EveLace Oy, Vaasa

Evelace jälleenmyyjä, EveLace Oy, Vaasa, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 09:00, kokoaikatyö, tai osa-aikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Päätoiminen tuntiopettaja (ruotsi), Jakobstads stad, Pietarsaari

Päätoiminen tuntiopettaja (ruotsi), Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.06.2024 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 -…
Lue lisää

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Pietarsaari

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vaasa

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vaasa, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vaasa

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vaasa, Haku päättyy: 16.06.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Pietarsaari

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme nyt…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy:…
Lue lisää

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Pietarsaari, Haku päättyy:…
Lue lisää

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), 2 paikkaa, Tokmanni Oy, Tokmanni Pietarsaari, Pietarsaari

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), Tokmanni Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 02.06.2024 klo 03:00, osapäivätyö, 8.0-8.0…
Lue lisää

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Pietarsaari

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, 2 paikkaa, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, osapäivätyö,…
Lue lisää

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, 2 paikkaa, Suomen Terveystalo Oy, Pietarsaari

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, Suomen Terveystalo Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 03:00, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, 2-vuorotyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, Pohrak Oy, Pietarsaari

Rakennustyöntekijä, Pohrak Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsitään rakennustyöntekijää. Työhön kuuluu…
Lue lisää

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Pietarsaari

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Pietarsaari

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Pietarsaari

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Pietarsaari

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 -…
Lue lisää

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, 6 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Kokkola

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, Barona Oy, Kokkola, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö,…
Lue lisää

Tulityövartija, 3 paikkaa, Kiela Partners Oy, Enersense, Pietarsaari

Tulityövartija, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, 9 paikkaa, Kiela Partners Oy, Enersense, Pietarsaari

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, Kiela Partners Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 1…
Lue lisää

Metallityöntekijä, 2 paikkaa, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Pietarsaari

Metallityöntekijä, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Yrityksen kehitykseen…
Lue lisää

Hitsausoperaattori, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari

Hitsausoperaattori, OSTP Finland Oy Ab, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Eläköitymisiin ja…
Lue lisää

Farmaseutti, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari

Farmaseutti, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 1 -…
Lue lisää

Farmaseutti/Proviisori, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Pietarsaari

Farmaseutti/Proviisori, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pohjanmaa, Pietarsaari

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 08:38, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kaipaatko…
Lue lisää

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Lue lisää

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 05.08.2024 klo 23:59,…
Lue lisää

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Pietarsaari

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
HelppoKatsastus laajenee ja…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 25.07.2024, kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, 2 paikkaa, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pietarsaari, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 6-13 tuntia viikossa,…
Lue lisää

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 paikkaa, Osuuskauppa KPO, Kokkola

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Kokkola, osapäivätyö, Sopimuksen mukaan, Kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Osuuskauppa…
Lue lisää

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Kokkola

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Kokkola, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 23:00, 3-vuorotyö, Kesto: yli 12…
Lue lisää

Eltekniker, 2 paikkaa, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Pietarsaari

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Elplanering...
Lue lisää

Skolgångsbiträde, 5 paikkaa, Jakobstads stad, Pietarsaari

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 16:00, osapäivätyö, Kesto: 6 - 12 kk
Vi…
Lue lisää

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Pietarsaari

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Yrityksen kuvaus Securitas on Suomen johtava…
Lue lisää

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 10.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, 6.0 timmar i…
Lue lisää

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Khaled hair and barbershop, Pietarsaari

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Pietarsaari, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Pietarsaari, Haku päättyy: 31.05.2025 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

myyjä, 2 paikkaa, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Pietarsaari

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Pietarsaari, osapäivätyö, ilta-ja viikonloppu, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Lue lisää

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, muu osa-aikatyö, 8, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan paikallis-…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

muu huoltoasematyöntekijä, 2 paikkaa, Kahvitella Oy, Teboil Pietarsaari, Pietarsaari

muu huoltoasematyöntekijä, Kahvitella Oy, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme 2 reipasta, asiakaspalvelualtista kahvila/huoltoasematyöntekijää. Veikkauskoulutus ja…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Produktionspersonal, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 12 h työvuorot, Kesto: yli…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Opettaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy

Opettaja varhaiskasvatukseen, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitaja sijaispooliin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Lastenhoitajaa ulkoiupäiväkotiin, Kronoby kommun, Kruunupyy

Lastenhoitajaa ulkoiupäiväkotiin, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12…
Lue lisää

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kruunupyy

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kruunupyy, Haku päättyy: 02.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 12h työvuorot, Kesto:…
Lue lisää

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kruunupyy

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kruunupyy, Haku päättyy: 14.07.2024, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Meille…
Lue lisää

Kurssisihteeri, Kronoby kommun, Kruunupyy

Kurssisihteeri, Kronoby kommun, Kruunupyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kelpoisuusvaatimuksena on…
Lue lisää

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 paikkaa, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Uusikaarlepyy

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, PIETARSAARI, Pietarsaari

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan rakennusapulaista teollisuuden toimipisteeseen Pietarsaareen. Vaatimuksena…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Luoto

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 03.06.2024 klo 16:00, 3-vuorotyö, 120.0 tuntia kuukaudessa,…
Lue lisää

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Luoto

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Luoto, Haku päättyy: 20.07.2024, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Dobra Finland…
Lue lisää

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Luoto

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Luoto, Haku päättyy: 20.07.2024, 2-vuorotyö, Kesto:…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, hoito- ja sosiaalihuolto, Poh, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00,…
Lue lisää

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen

Avoin hakemus 2024, sihteeripalvelut, Pohjanmaan, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskinen, Haku päättyy: 24.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 paikkaa, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Pietarsaari, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Inom…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Luoto

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 10:00, osapäivätyö, Kesto: alle 11 pv
Vi söker…
Lue lisää

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Luoto, Haku päättyy: 31.07.2024 klo 13:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, PIETARSAARI, Pietarsaari

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan rakennusapulaista teollisuuden toimipisteeseen Pietarsaareen. Vaatimuksena…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Tekniikan ja kunnossapidon päällikkö, Fresh Servant Oy Ab, Edsevö, Pedersöre

Tekniikan ja kunnossapidon päällikkö, Fresh Servant Oy Ab, Pedersöre, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 14:57, kokoaikatyö,…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Siivous yritysasiakkailla Kolpissa, Pedersöre

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 10t/vko, Kesto: yli…
Lue lisää

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Siivous yritysasiakkailla Ähtävällä, Pedersöre

Toimistosiivooja, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Haku päättyy: 20.07.2024, iltatyö, 6,5t/vko, Kesto: yli…
Lue lisää

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre

Maatalouslomittaja, Pedersöre kommun, Pedersöre, Haku päättyy: 31.12.2024 klo 23:59, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Pedersören…
Lue lisää

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Sähköasentaja, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Työpaikkakuvaus Sähköasentaja monipuolisiin tehtäviin Pedersören ja lähikuntien…
Lue lisää

Snabbmatsarbetare, 2 paikkaa, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Pietarsaari

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Lue lisää

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Kokkola

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Kokkola, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Automaatioasentaja, Mirka Oy, Mirka Oy, Uusikaarlepyy

Automaatioasentaja, Mirka Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Automaatioasentajan työssä…
Lue lisää

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, PIETARSAARI, Pietarsaari

Rakennusapulainen, Saimaan Työpalvelu Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haetaan rakennusapulaista teollisuuden toimipisteeseen Pietarsaareen. Vaatimuksena…
Lue lisää

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vöyri

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vöyri, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Häämöttääkö…
Lue lisää

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vaasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vaasa, Haku päättyy: 09.06.2024 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto:…
Lue lisää

Studierådgivare, inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Uusikaarlepyy

Studierådgivare, inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 09.06.2024, osapäivätyö, 80 %, Kesto:…
Lue lisää

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy

Palotarkastaja (asiantuntija), Pohjanmaan hyvinvo, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kruunupyy, Haku päättyy: 06.06.2024 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli…
Lue lisää

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Uusikaarlepyy

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 10.06.2024 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, osapäivätyö, 120.0 timmar i månaden, Kesto:…
Lue lisää

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Uusikaarlepyy

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 15.06.2024, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Butiksbiträde sökes! Språkkunskaper…
Lue lisää

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 paikkaa, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Uusikaarlepyy

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024…
Lue lisää

Kock, 3 paikkaa, Sokols Bygg Ab, Neos Gyros, Uusikaarlepyy

Kock, Sokols Bygg Ab, Uusikaarlepyy, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Söker KOCK till vår grekiska restaurang…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 4 paikkaa, Takework Oy, Uusikaarlepyy

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 7-15.30, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Rakennustyöntekijä, 4 paikkaa, Takework Oy, Uusikaarlepyy

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 30.06.2024 klo 23:59, kokoaikatyö, 7-15.30, Kesto: 3 - 6…
Lue lisää

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 16:00, muu osa-aikatyö, Kesto: 11 pv -…
Lue lisää

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Uusikaarlepyy, Haku päättyy: 31.05.2024 klo 15:00, osapäivätyö, Kesto:…
Lue lisää

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Pietarsaari

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Lue lisää

Linkki työmarkkinatori.fi-sivustolle

Täältä löydät samat avoimet työpaikat Pietarsaaren seudulta kuin yllä mutta pääset suodattamaan haluamasi kriteerien mukaan.

Linkki seudun asukaskertomuksiin.

Tässä osiossa pääset tutustumaan Pietarsaaren seudulle muuttaneiden tarinoihin. Mikä sai heidät muuttamaan seudullemme? Mitä he arvostavat seudullamme ja vapaa-ajallaan?

Kuinka oravanpyörässä menee? Olisiko aika pysähtyä ja ehkä jopa hypätä pois?

Tee se, ja löydä Suomen länsirannikolla sijaitseva pieni helminauha, Pietarsaaren seutu. Täällä on kaikki mitä todella tarvitset.

– Lyhyet välimatkat – enemmän vapaa-aikaa
– Kansainväliset yritykset – mielenkiintoiset työpaikat
– Luonto on lähellä –  kun tarvitset taukoa
– Kaksikielinen ympäristö – täällä voit olla oma itsesi
– Turvallinen paikka – lapset voivat liikkua vapaasti

Loistavien uramahdollisuuksien ja etätyömahdollisuuksien lisäksi Pietarsaaren seudulta löytyy myös monipuolisia asumismahdollisuuksia, korkeatasoisia kouluja ja päiväkoteja sekä turvallinen kasvuympäristö lapsillesi. Täällä on vilkas keskusta, jossa on rikas kulttuurielämä mutta samalla olet aina lähellä merta ja luontoa. Ja koska kaikkiin palveluihin on lyhyt matka, sinulla on yhtäkkiä enemmän vapaa-aikaa.

Tervetuloa Pietarsaaren seudulle, tervetuloa kotiin.

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää seudun työmahdollisuuksista tai haluatko lisää tietoa seudusta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä

  • Kerro meille yritysideastasi/yrityksesi toimialasta/mitä tietoa haluat Pietarsaaren seudusta. Miten voimme auttaa?