Ida-Marie Jungell

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä.

Niin kauan kuin on vahva tahto luoda jotain yhdessä, kaikki on mahdollista. Pietarsaaren seutu on täynnä sitoutumista, ja ulkopuolisetkin huomaavat, miten paljon tekemistä täällä on seudun kokoon nähden. Pietarsaaressa järjestettävä vuotuinen Jaakon Päivät -tapahtuma, joka tavallisesti houkuttelee viikon aikana lähes 90 000 kävijää, on parhaillaan käynnissä.

”Missä muualla järjestetään joka kesä viikon mittainen kansanfestivaali, jossa on paljon ilmaista ohjelmaa? Jaakon Päivät on tärkeä tapahtuma sekä vierailijoille että seudun yrittäjille”, sanoo keskustan kehittäjä Ida-Marie Jungell.

Hän itse kasvoi Pietarsaaressa ja muutti takaisin valmistuttuaan vuonna 2018. Nyt hän asuu kaupungin keskustassa kumppaninsa Andersin ja heidän westiensä Gibsonin kanssa.

”Luonto on todella ainutlaatuinen ja niin lähellä. Kielet ja kulttuurit sekoittuvat täällä, ja kannustamme toisiamme kokeilemaan uusia asioita. Jos se on hyväksi sinulle, se on hyväksi myös minulle, ja ymmärrämme, että synergiavaikutus hyödyttää kaikkia.”

Haluatko tietää lisää Pietarsaaren seudun työ- ja asumismahdollisuuksista?

Tutustu seudun avoimiin työpaikkoihin ja elämään Pietarsaaren seudulla.

#maailmanparaspaikka #pietarsaarenseutu #elämänlaatu #osaajienhoukuttelu