Työkalupakki

Olemme kaikki seutumme lähettiläitä

Seutubrändi luodaan kaikki yhdessä. Meillä kaikilla täällä asuvilla, työskentelevillä, vierailevilla tai seudusta tykkäävillä on mahdollisuus olla mukana levittämässä sanomaa yrittäjähenkisestä, monipuolisesta, kansainvälisestä ja dynaamisesta seudustamme. Aitoja tarinoita ja ylpeyden aiheita on monta!

Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia koordinoi ja kehittää seudun yhteistä markkinointia ja brändiprofilointia tehdäkseen Pietarsaaren seudusta houkuttelevan, vahvistaakseen seudun pitovoimaa ja mahdollistaakseen hyvän elämänlaadun täällä asuville, toimiville ja työskenteleville. Tavoitteena on vahvistaa Pietarsaaren seudun imagoa paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla siten, että vierailijoiden, mahdollisten muuttajien ja uusien tulokkaiden, yritysten ja investointien houkutteleminen helpottuu.

Tämän sivun tarkoitus on toimia työkaluna sinulle, joka haluat olla mukana ja vahvistaa Pietarsaaren seudun imagoa. Tänne olemme koonneet hyödyllistä tietoa, jotta sinä Pietarsaaren seudun lähettiläänä ja viestijänä helposti löydät argumentteja, kuvia ja tietoa seudusta ja sen brändistä. On tärkeää, että olemme selkeitä viestinnässämme ja kerromme samaa tarinaa ulkomaailmalle.

Tervetuloa Pietarsaaren seudun brändin työkalupakkiin

Näiltä sivuilta löydät seutubrändiin liittyvää markkinointimateriaalia joka on vapaasti käytettävissä osaajien houkutteluun, seutumarkkinointiin ja seutuviestintään.

Tarinoita

Tervetuloa Social Wednesday-verkostoitumistapahtumaamme! Tapahtuma on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille, työnhakijoille ja uusille seutulaisille.Social Wednesday Youth Edition on suunnattu erityisesti seudulle muuttaneille nuorille ja nuorille aikuisille. Paikka: Campus Allegro, PietarsaariPäivämäärä ja aika:

Lue lisää Social Wednesday 7.12.2022

Talent Insightsin työn aktiviteetteihin sisältyy Pietarsaaren seudun työmarkkinoiden houkuttelevuuden lisäksi painotus työnantajaimagon, työpaikkojen houkuttelevuuden, parissa. SoMe-kampanjamme #parasplatsintheworld pyörii vielä muutaman kuukauden ajan Instagram- ja Facebook-tileillämme. Oletko löytänyt sieltä kiinnostavia juttuja,

Lue lisää Talent Insightsin syksy 2022

Pietarsaaren seutu - Maailman paras paikka.

Viestintämateriaalia

Täältä löydät vapaasti käytettävissä olevia kuvia, esityksiä ja tilastotietoja. Muista mainita lähde: Pietarsaaren seudun työkalupakki sekä kuvaajan nimi, jos se on mainittuna tiedoston nimessä. Tiedostoja, kuvia ja videomateriaalia lisätään tähän sen mukaan kun niitä tuotetaan.

Kysymyksiä?