Vastuullisuus ja kiertotalous

60 minuuttia kiertotaloutta ja vastuullisuutta. Saisiko olla kahvia?

Yritys, joka etenee toiminnassaan järjestelmällisesti ja pienin askelin kohti kestävää toimintaa ja kiertotaloutta, huomaa aika pian olevansa myös tehokkaampi, kilpailukykyisempi ja kiinnostavampi.

Haluatteko sparrausta kiertotalouden muutostyössänne? Varaa tunnin mittainen tapaaminen kanssani niin keskustellaan mistä oikein on kyse.

Pia Holkkola-Löf, projektipäällikkö, Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner

puh. +358 50 434 6669
pia.holkkola-lof@concordia.jakobstad.fi

Pohjanmaa matkalla muutokseen. Kestävän kehityksen ja kiertotalouden tiekartta.

Tästä tiekartasta löydät käytännön esimerkkejä, joista voit aloittaa tai joilla voit kehittää kestävyysajatteluasi. Esimerkit perustuvat viimeisimpään tutkimukseen ja vallitseviin trendeihin. Olemme panostaneet konkreettisiin oppaisiin, työkaluihin ja muistilistoihin, joiden tavoite on tehdä muutos sinulle yrittäjänä helpommaksi – oli yrityksesi suuri tai pieni.

Designing sustainable businesses

How do you create a sustainable product or service? What can circular design do to accelerate the transition to circular economy? If you missed the opportunity to attend our seminar ”Designing sustainable businesses”, don’t worry – you can watch the entire seminar here.

Tuletteko mukaan?

Pietarsaarenseudun ilmastostrategia on tiekartta sille, miten seudullamme siirrytään kohti kestävämpää ja ilmastotietoisempaa yhteiskuntaa. Jotta ilmastostrategian mukaiset pienempiä päästöjä koskevat tavoitteet voitaisiin kytkeä vahvemmin elinkeinoelämään, olemme laatineet ilmastosopimuksen, jonka seudun yritykset voivat allekirjoittaa ja näin osoittaa osallistumisensa seudun yhteisiin ilmastotavoitteisiin.