Tule Tänne – Täällä on töitä!

Kiitos kaikille jotka osallistuivat tapahtumaamme

Päivämäärät: ke 30.11. – to 1.12.2022
Paikka: Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu
Aukioloajat: Klo. 11-18 molempina päivin
ä.

Tutustu Pietarsaaren seudun työmahdollisuuksiin

Pietarsaaren seudulta löydät töitä ja elämänlaatua!
Seutumme yritykset tarvitsevat tulevina vuosina yli 2500 työntekijää. Elinkeinoelämämme on monipuolinen ja tarvitsee monen eri alan osaajia. Meillä on vahva ja laaja vientiteollisuus, joka tarvitsee sekä ammattikoulutettua tuotantohenkilöstöä että korkeakoulutettuja. Julkinen sektori, jossa on terveydenhuolto ja sosiaalihuolto, varhaiskasvatus ja koulutusala, tarvitsevat myös työntekijöitä. Pietarsaaren seudun työttömyys oli elokuussa 2022 4,1%.

Oulun rekrymessuilla osallistujat pääsivät tapaamaan rekrytoivia yrityksiämme, kuntiamme ja organisaatioitamme.

*Molempina päivinä osallistujilla sai myös kuulla yritysesityksiä ja tietoiskuja Pietarsaaren seudusta.  #maailmanparaspaikka #täälläontöitä*

Katso koostevideo tapahtumasta!

Rekrymessuihin osallistuivat:

Dobra Finland

Dobra Finland tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja yksinkertaistaa yrittäjän arkea. Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita sekä hallinnollisia palveluita yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH-yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan.

Nautor

Founded in 1966, Nautor Swan is recognized all over the world for its performance sailing yachts. The key elements of the brand are elegance, quality, performance, innovation and reliability.

With a state-of-the-art facility based in Pietarsaari, a Global Service with four hubs in the Med and 18 service points, the divisions ClubSwan Racing, Brokerage and Charter, Nautor is a brand with 360° activity.

Nooga on digitaalinen tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallintopalveluita. Nooga perustettiin 2016 ja tänään tiimissämme on yli 50 henkilöä. Digitaalinen toimintamallimme mahdollistaa asiakkaidemme palvelun valtakunnallisesti, mutta lisäksi löydät meidät fyysisesti muun muassa Helsingistä, Kokkolasta, Närpiöstä, Pietarsaaresta, Turusta ja Vaasasta. Tiimimme kuuluu taloushallinnon asiantuntijoita, palkkahallinnon asiantuntijoita, järjestelmäasiantuntijoita sekä talousneuvojia. Meidän yhteisenä intressinä on aito halu tukea yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa ja viemään toimintansa seuraavalle tasolle.

Optima

Optima järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä tarjoaa erilaisia palveluja työelämälle.

Pohjanmaan Hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue muodostuu 13 Pohjanmaan kunnasta ja vastaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelujen järjestämisestä alueella. Tarjoamme ammattitaitoista ja ihmisläheistä hoitoa sekä sosiaalihuoltoa asukkaiden arjessa.

Meillä on monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Saatamme olla seuraava työpaikkasi, jos olet hoitoalan, sosiaalihuollon tai hallinnon alan ammattilainen tai opiskelija! Tule tapaamaan meitä Ouluun 30.11. ja 1.12.!

RIKTA

Rikta valmistaa johdinsarjoja ja kaapelisarjoja kotimaisen teollisuuden asiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös muut sähkötekniset kokoonpanotyöt. Rikta on perustettu vuonna 1969 ja on alallaan Suomen vanhimpia. Asiakkainamme on kansainvälisesti tunnettuja vientiyrityksiä ja olemme tällä hetkellä vahvassa kasvussa.

Snellman Lihanjalostus

Snellman on Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa. Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Sundström

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat: maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus.

UPM Pietarsaari

UPM:n Pietarsaaren sellutehdas, Alholman saha ja Metsän palvelutoimisto sijaitsevat Pietarsaaren Alholmassa. Tehdasalue on monipuolinen biometsäteollisuuden keskittymä, jossa lähialueiden puu jalostetaan sahatavaraksi, selluksi, paperiksi, paperijalosteiksi ja energiaksi.

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.

Ebba Kiinteistöt

Ebba on luonnollinen valinta, kun etsit vuokra-asuntoa Pietarsaaresta.

Pietarsaaren seudun kunnat

Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupunki on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä. Pietarsaaren kaupungin palveluksessa työskentelee noin 850 ammattilaista.

Haemme tällä hetkellä opettajia, erityisopettajia ja varhaiskasvatuksen ammattilaisia suomenkieliselle puolelle.

Meillä on tarvetta myös insinööreille ja arkkitehdeille ja hallinnon asiantuntijoille.

Kruunupyyn kunta

Luonnon rauhassa yhteyksien lähellä. Työpaikkoja, omaa rauhaa, ystävällistä seuraa, kauniita maisemia, turvallisia asuinympäristöjä ja hyvää palvelua. Tätä on Kruunupyy.

Luodon kunta

Tervetuloa Luotoon, 365:n elinvoimaisen saaren kuntaan! Luodossa kaikki on lähellä! Olemme saaristokunta, jossa välimatkat ovat lyhyet ja palvelut hyviä. Täältä löytyy hyviä asuntotontteja ja rannanläheistä asumista. Mahdollisuudet viettää aktiivista vapaa-aikaa ovat loistavat. Urheilupuistosta löytyy esim. Pump & Sk8, Larsmo Disc Golf Course, toimintapuisto, hiihtolatuja ja jopa ampumahiihtorata, joten eri urheilulajien harrastaminen onnistuu mainiosti. Kunnasta löytyy myös kauniita vaellusreittejä ja hienoja uimarantoja.

Larsmo bostäder tarjoaa vuokra-asuntoja kaikista kunnan osista, yhteystiedot löytyvät kunnan verkkosivuilta.

 

 

Pedersören kunta

Pedersöre on #piirunverranparempi kunta Pohjanmaan maaseudulla. Kunnasta löytyy sekä pienyrityksiä että kansainvälisillä markkinoilla toimivia suuryrityksiä kuten Amada Automation, Ekeri, Nordic Lights, Elho ja Fresh Servant. Kunta tarjoaa asukkailleen hyvää palvelua ja mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-aikaan turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Uusikaarlepyyn kaupunki

Uudessakaarlepyyssä on helppo viihtyä. Täällä sinua odottavat suuret tapahtumat ja pienet seikkailut. Tarjoamme sinulle rauhallisen ja mukavan ilmapiirin sekä rikkaan kulttuurielämän, jossa yhdistyvät historia ja nykypäivä. Meren ja luonnon läheisyyden ansiosta vierailijoiden määrä moninkertaistuu kesäkuukausina. Juthbackan markkinat ovat tehneet Uudenkaarlepyyn tunnetuksi – mutta täällä on paljon muutakin nähtävää.

Tule tänne! – Täällä on töitä! goes Oulu

Pietarsaaren seudun yritykset investoivat ja kasvavat ja kunnat kehittyvät. Tämä antaa seudullemme kasvupotentiaalin, josta meidän on kerrottava ulkoisesti! Seudultamme löytyy työmahdollisuuksia ja voimme tarjota asukkaille elämänlaatua. Mutta lisää työvoimaa ja
Lue lisää Tule Tänne – Täällä on töitä!

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä. Kun porilainen Alina Isoviita valmistui Tampereella, kiinnosti häntä työskentely kaksikielisessä ympäristössä. Alinan pääaineena oli ruotsin kieli ja hän

Lue lisää Alina Isoviita

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä. Katarina Bjurs työskenteli apulaisrehtorina Tukholmassa, ja ajatuksena oli, että hänestä tulisi lopulta rehtori siellä. Kun hän näki, että

Lue lisää Katarina Bjurs

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä. Yrittäjänä toimiminen maaseudulla on haastavaa, mutta hauskaa. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja luotettavat

Lue lisää André Nyman

Tutustu ihmisiin, jotka ovat kotiutuneet seudullemme ja päättäneet rakentaa tulevaisuutensa juuri täällä. Niin kauan kuin on vahva tahto luoda jotain yhdessä, kaikki on mahdollista. Pietarsaaren alue on täynnä sitoutumista, ja

Lue lisää Ida-Marie Jungell

Tervetuloa maailman parhaaseen paikkaan!

Kysymyksiä?

Maailman paras paikka. Pietarsaaren seutu.