Tule tänne! – Täällä on töitä! goes Oulu

Pietarsaaren seudun yritykset investoivat ja kasvavat ja kunnat kehittyvät. Tämä antaa seudullemme kasvupotentiaalin, josta meidän on kerrottava ulkoisesti! Seudultamme löytyy työmahdollisuuksia ja voimme tarjota asukkaille elämänlaatua. Mutta lisää työvoimaa ja asukkaita tarvitaan! Osallistu kanssamme Oulussa järjestettävään pop-up rekrytapahtumaan 30.11.-1.12., missä esittelemme seudun yritysten, organisaatioiden ja kuntien tarjoamia mahdollisuuksia.

Pop-Up rekrytapahtuma Oulussa 30.11.-1.12.2022!

Keräämme nyt osallistujia mukaan järjestääksemme kaksipäiväisen rekrytapahtuman Oulun ydinkeskustassa 30.11.-1.12.2022. Tapahtumapaikaksi on valikoitunut Sokos Hotel Arina, joka sijaitsee Valkea-ostoskeskuksen yhteydessä aivan ydinkeskustassa.

Pietarsaaren seudun yritykset, kunnat, järjestöt ja kaikki ne, jotka luovat elämänlaatua ja vetovoimaa seudulle ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan. Rakennamme yhdessä ja yhteisvoimin näkyvyyttä kohderyhmille (18-30-vuotiaat + työnhakijat Oulun seudulla) koko syksyn ajan, ja olemme paikan päällä Oulussa markkinoimassa maailman parasta paikkaa – Pietarsaaren seutua.

Ilmoita kiinnostuksestasi jo nyt

Jos teillä on työntekijöitä yrityksessä, joilla on juuret tai opiskelukokemusta Oulusta, ottaisimme heihin mielellämme yhteyttä jo nyt (markkinointiavuksi).

Tapahtuma koostuu fyysisestä rekrymessuista, jotka toimivat drop-in -periaatteella ja keskitymme Oulun seudulla asuviin 18-30-vuotiaisiin ja työnhakijoihin. Haluamme myös luoda kävijöille mahdollisuuksia varata henkilökohtaisia tapaamisia osallistuvien yrityksien ja muiden työnantajien kanssa etukäteen. Tapahtumalavalla tulee olemaan myös mahdollisuus markkinoida/tiedottaa yrityksen tarjoamista uramahdollisuuksista, kesätöistä, harjoittelupaikoista ym.

Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista, mutta yritys tai organisaatio maksaa itse edustajiensa matkat ja yöpymiset.

Ilmoita tämän linkin kautta jos yrityksesi haluaa tulla mukaan!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Fredrik Sandelin, 010 239 7554, fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi

Heidi Matinlassi, 010 239 7557, heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi


Psst! Onko yrityksenne Pietarsaaren seudun houkuttelevin työpaikka? Osallistukaa kampanjaamme!