Tule tänne! -rekrytointitapahtuma 19.7.2023

Aika palata kotiin?

Pietarsaaren seudulla menee hyvin.

Alueen yritykset tekevät investointeja. Ne tarvitsevat sinua, jolla on ammattikoulutus ja valmius kääriä hihat ylös ja ryhtyä töihin. Täällä tarvitaan myös asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä. Opettajia, insinöörejä, terveydenhuollon henkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Pietarsaaren seudun asukkailla on muita enemmän vapaa-aikaa. Syynä ovat lyhyet välimatkat. Lasten hakeminen päiväkodista vie vain muutaman minuutin, ja vaikka asuisit keskustassa, meri ja luonto
ovat aina lähellä. Töiden jälkeen tarjolla on laaja kattaus harrastuksia ja vapaa-ajan toimintoja, joista valita. Tätä kutsumme elämänlaaduksi.

Myös asumisen suhteen on vara valita ja täällä saat lisäksi enemmän vastinetta rahoillesi.
Voit asua mukavasti keskusta-asunnossa, isossa talossa maaseudulla tai vastarakennetussa paritalossa jossakin alueen viidestä kunnasta.

Yhä useammat päättävät muuttaa pois isoista kaupungeista. Miksi et tekisi elämästäsi helpompaa ja muuttaisit takaisin Pietarsaaren seudulle? Täällä on toimivat liikenneyhteydet, kansainvälisiä työpaikkoja, aikaa arjelle ja vapaa-ajan vietolle.

Ehkä on aika tulla kotiin?

Tule tapaamaan työnantajia, kuntia, koulutuksenjärjestäjiä ja asuntojen välittäjiä Pietarsaaren seudun suurimmassa rekrytointitapahtumassa!

Mikä: Tule tänne! -rekrymessut
Milloin: Ke 19.7.2023 klo13-17
Missä: Campus Allegro, Kauppiaankatu 10, Pietarsaari

Ohjelma: Rekrytointimessut Campus Allegron aulassa. Yritysesittelyjä ja mielenkiintoisia haastatteluja Campus Allegron sisäpihalla. Arvonta ja pientä purtavaa.
Ohjelman juontaja: Antti Koivukangas

Tapahtuma on maksuton, eikä vaadi ilmoittautumista.

Tule tapaamaan:

Tutustu ihmisiin, jotka ovat muuttaneet seudullemme.

Seuraa myös meidän Instagram, LinkedIn ja Facebook -tilejämme, joista saat lisätietoa tapahtumasta!

#pietarsaarenseutu #maailmanparaspaikka #jakobstadsregionen #världensbästaplats #thejakobstadregion #bestplaceintheworld

#tuletänne #komhit #comehere