Tule tänne! -rekrytointitapahtuma 19.7.2023

Tuhannet kiitokset kaikille teille vierailijoille, näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille, jotka osallistuitte tämän vuoden Tule tänne! -rekrytapahtumaamme. Campus Allegrossa oli tupa täynnä ja mahtava fiilis koko iltapäivän 19.7.2023.

Tusen tack alla besökare, utställare och samarbetsparter som deltog i årets upplaga av Kom Hit! -rekrymässa 19.7.2023. Det var fantastisk stämning under hela eftermiddagen i Campus Allegro.

Thank you all who visited our Come here! -recruitment event on 19th of July 2023. We also want to thank all the exhibitors and partners for making this event possible! The atmosphere in Campus Allegro was great.

Video tapahtumasta. Tekstitys suomeksi.
Video med textning på svenska. Koostevideo missä tekstitys ruotsiksi.

Lehdistö | Pressen | Media

Tässä myös lehdistön raportteja ja haastatteluja tapahtumasta | Här kommer också reportage och intervjuer från evenemanget som de olika lokala medier har publicerat | Here’s links to local press articles and interviews from the event:

Rekordmånga deltagare på rekryteringsmässa – ”Hurtig konkurrens mellan företagen” – Österbottens Tidning 19.7.2023

Tule tänne! -rekrytointitapahtumassa vieraili huimat 1200 kävijää – ”Monelle oli positiivinen yllätys, että niitä työpaikkoja on” – Pietarsaaren Sanomat 20.7.2023

Man blir lite sugen på Jakobstadsregionen – Kom hit -mässan lockade rekordmånga – Svenska Yle 19.7.2023

Sosiaalinen media | Sociala medier | Social Media

Löydät näytteilleasettajien esityksiä ennen tapahtumaamme mm. Facebook-tapahtumasta ja LinkedIn-kanavastamme. Instagram-tililtämme löydät mm. huippuhetket-kansion.
PS. Koko näytteilleasettajien listan löydät täältä tapahtumasivultamme.

Du hittar presentationer från utställare bl.a. från evenemangssidan på Facebook och vårt konto på LinkedIn. Via profilen på vårt konto på Instagram hittar du tex. egen mapp för 19.7 händelser (stories).
PS. Hela utställarlistan hittar du här via vår evenemangssida.

#tuletänne2023 #komhit2023 #comehere2023 #pietarsaarenseutu #maailmanparaspaikka #jakobstadsregionen #världensbästaplats #thejakobstadregion #thebestplaceintheworld


Aika palata kotiin!

Pietarsaaren seudulla menee hyvin.

Alueen yritykset tekevät investointeja. Ne tarvitsevat sinua, jolla on ammattikoulutus ja valmius kääriä hihat ylös ja ryhtyä töihin. Täällä tarvitaan myös asiantuntijoita ja korkeakoulutettuja työntekijöitä. Opettajia, insinöörejä, terveydenhuollon henkilökuntaa ja hitsaajia. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Pietarsaaren seudun asukkailla on muita enemmän vapaa-aikaa. Syynä ovat lyhyet välimatkat. Lasten hakeminen päiväkodista vie vain muutaman minuutin, ja vaikka asuisit keskustassa, meri ja luonto ovat aina lähellä. Töiden jälkeen tarjolla on laaja kattaus harrastuksia ja vapaa-ajan toimintoja, joista valita. Tätä kutsumme elämänlaaduksi.

Myös asumisen suhteen on vara valita ja täällä saat lisäksi enemmän vastinetta rahoillesi. Voit asua mukavasti keskusta-asunnossa, isossa talossa maaseudulla tai vastarakennetussa paritalossa jossakin alueen viidestä kunnasta.

Yhä useammat päättävät muuttaa pois isoista kaupungeista. Miksi et tekisi elämästäsi helpompaa ja muuttaisit takaisin Pietarsaaren seudulle? Täällä on toimivat liikenneyhteydet, kansainvälisiä työpaikkoja, aikaa arjelle ja vapaa-ajan vietolle.

Ehkä on aika tulla kotiin!

Tule tapaamaan työnantajia, kuntia, koulutuksenjärjestäjiä ja asuntojen välittäjiä Pietarsaaren seudun suurimmassa rekrytointitapahtumassa!

Mikä: Tule tänne! -rekrymessut
Milloin: Ke 19.7.2023 klo13-17
Missä: Campus Allegro, Kauppiaankatu 10, Pietarsaari

Ohjelma: Rekrytointimessut Campus Allegron aulassa. Yritysesittelyjä ja mielenkiintoisia haastatteluja Campus Allegron sisäpihalla. (Sateen sattuessa siirrymme sisätiloihin, Aktian pankkiin. Sisäänkäynti aulasta.) Arvontoja, kahvia ja pientä purtavaa. Yllätysjuttu kaikille!
Ohjelman juontaja: Antti Koivukangas

Tapahtuma on maksuton, eikä vaadi ilmoittautumista.

Tule tapaamaan:

Tapahtuman pohjakartta ja näytteilleasettajien paikat 1-43 (pdf)

Päivän alustava ohjelma 19.7.2023 (Scen A):

13:05 Aloitus + info. Haastattelut

  • Small companies growing: DG Creative, ELVENE & Casa Delivery
  • Paluumuuttaja

13:45 Loppu

14:05 Haastattelut alkavat

  • Big regional & national actors: Fresh Servant, Handelslaget KPO & Sundström

14:30 Arvonta 1
14:35 Yllätysohjelma messuaulassa
14:40 Loppu

15:00 Haastattelut alkavat

  • Export businesses: Prevex, Mirka, Beamex
  • Paluumuuttaja

15:30 Arvonta 2
15:35 Yllätysohjelma messuaulassa
15:40 Loppu

16:00 Haastattelut alkavat

  • Optima/OptimaPlus, Centria & Yrkesakademin i Österbotten
  • Asukashaastattelu

16:30 Arvonta 3
16:35 Lopetus
17:00 Tilaisuus päättyy

Tutustu ihmisiin, jotka ovat muuttaneet seudullemme.

Seuraa myös meidän Instagram, LinkedIn ja Facebook -tilejämme, joista saat lisätietoa tapahtumasta!

#pietarsaarenseutu #maailmanparaspaikka #jakobstadsregionen #världensbästaplats #thejakobstadregion #bestplaceintheworld

#tuletänne2023 #komhit2023 #comehere2023