Tervetuloa Pietarsaaren seudulle!

Pietarsaaren seutu on oiva sijoittumispaikka yritykselle toimivan maantieteellisen sijaintinsa sekä kielitaitoisen, osaavan ja korkean työmoraalin omaavan työvoimansa ansiosta. Tämä sivusto on Sinulle, joka harkitset muuttoa Pietarsaaren seudulle asumaan tai yrittämään.
___________

 

29.1.2019 klo 11-17 löydät meidät Matilda-ravintolan edestä Tervahovi-rakennuksesta Vaasan yliopistolla.Tervetuloa tapaamaan meidät ständillämme, jossa Beamex, Fresh, Prevex & Solvingilla on sinulle jotain mielenkiintoista kerrottavaa!

Vastaathan myös lyhyeen kyselyymme Pietarsaaren seudusta tästä linkistä.

Pikatiedot

Asukkaita Pietarsaaren seudulla
Lentoaika (minuuteissa) Helsinkiin
Työpaikkaa seudulla
Lentoaika (minuuteissa) Tukholmaan
Yritystä
Saarta Pietarsaaren seudulla

Toimivat yhteydet

Pietarsaaren seudun sijainti on logistisesti edullinen. Yksi harvoista Suomessa alueella kohtaavat hyvät maanite-, rautatie- ja lentoliikenneyhteydet sekä oma satama. Pietarsaaren seutu sijaitsee sopivan lyhyen matkan päässä suuremmista kaupungeista kuten Helsinki ja Tukholma.

Kansainvälistä kauppaa vuodesta 1652

Pietarsaaren seutu on vientivetoinen alue jolla on pitkä kansainvälisen kaupan historia. Kuvailisimme seutuamme ”Vienti Suomeksi”. Seudullamme toimivat yritykset ovat läsnä paikallisesti mutta vaikuttavat globaalisti. Pietarsaaren seutu on edustettuna joka viikko ympäri maailmaa ja kilpailemme globaaleilla markkinoilla maailmanluokan tuotteilla.

Pietarsaaren seutu = Elämänlaatu

Pietarsaaren seutu on rento ja konstailematon. Me olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja mitä olemme, ja täällä sinäkin voit olla oma itsesi.