Tervetuloa Pietarsaaren seudulle!

Pietarsaaren seutu on oiva asumispaikka sekä sijoittumispaikka toimivan maantieteellisen sijaintinsa sekä kielitaitoisen, osaavan ja korkean työmoraalin omaavan työvoimansa ansiosta. Nämä sivut ovat sinulle, joka haluaa lisää tietoa Pietarsaaren seudusta.
Seudun yritykset tarvitsevat jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Lue lisää täältä.

Concordia Facebook

Idag verkstad i somestrategi! Fullt hus!
Tänään somestrategian työpaja! Talo täynnä!
#jakobstadsregionen #pietarsaarenseutu #härborkvaliteten #täälläasuulaatu
... See MoreSee Less

View on Facebook

I vårt nyhetsbrev för oktober kan ni läsa bl.a. om CERM-projektet och vår nya medarbetare Tomas Knuts, turismnyheter, ägarksifteskväll, kommande verkstäder mm.

mailchi.mp/concordia/102019-2976209

Lokakuun uutiskirjeestämme voitte lukea mm. CERM-projektista ja tutustua Tomas Knutsiin joka on uusi kollegamme, maktailu-uutisia, omistajanvaihdosillasta, tulevista työpajoista ja paljon muuta.

mailchi.mp/concordia/102019-2976209
... See MoreSee Less

View on Facebook

Modularisering på gång idag i vår verkstad.

Tämän päivän työpajassa modulointia meneillään.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi ordnar ett Brexit-seminarium 16.10 tillsammans med @viexpo Keski-Pohjanmaan Yrittäjät och @pohjolanorden där deltagarna får information om vad Storbritanniens EU-utträde innebär och hur man kan förbereda sig. Anmäl ditt deltagande senast 11.10 till nina.niemi@yrittajat.fi

Välkommen!

#brexit #export #jakobstadsregionen #jakobstadregion #eu #seminarium #campusallegro
... See MoreSee Less

View on Facebook

Pikatiedot

Asukkaita Pietarsaaren seudulla
Lentoaika (minuuteissa) Helsinkiin
Työpaikkaa seudulla
Matka-aika (tunneissa) junalla Helsinkiin
Yritystä
Yhdistystä löytyy Pietarsaaren seudulla
Saarta Pietarsaaren seudulla
Miljoonaa euroa on Pietarsaaren seudun vientiarvo

Toimivat yhteydet

Pietarsaaren seudun sijainti on logistisesti edullinen. Yksi harvoista Suomessa alueella kohtaavat hyvät maanite-, rautatie- ja lentoliikenneyhteydet sekä oma satama. Pietarsaaren seutu sijaitsee sopivan lyhyen matkan päässä suuremmista kaupungeista kuten Helsinki ja Tukholma.

Kansainvälistä kauppaa vuodesta 1652

Pietarsaaren seutu on vientivetoinen alue jolla on pitkä kansainvälisen kaupan historia. Kuvailisimme seutuamme ”Vienti Suomeksi”. Pietarsaaren seutu on edustettuna joka viikko ympäri maailmaa ja kilpailemme globaaleilla markkinoilla maailmanluokan tuotteilla.

Pietarsaaren seutu = Elämänlaatu

Pietarsaaren seutu on rento ja konstailematon. Me olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja mitä olemme, ja täällä sinäkin voit olla oma itsesi.

Untitled-1_suosve_viirit-02-01

Tule tänne! Täällä on työtä.
Tervetuloa erinomaiseen tilaisuuteen tutustua Pietarsaaren seudun yrityksiin ja kuntiin.

Päivän aikana voit kuulla, mitä yritysedustajat kertovat yrityksensä toiminnasta, mikä on ajankohtaista juuri nyt,
millaista pätevyyttä he etsivät, miksi yritys on kiinnostava työnantaja jne. Saat tilaisuuden keskustella yritysten kanssa ja kenties jopa saatat saada työpaikkatarjouksen – tartu tilaisuuteen!
Saat mahdollisuuden myös tutustua Pietarsaaren seudun kuntiin, joilta saat tietoa tonteista, kouluista, tarhoista jne. Tule myös tutustumaan, mitä koulutus- ja asumismahdollisuuksia seudullamme on tarjottavana.

Aika: Ke 24.7. klo 15-18
Paikka: Vanha Palokunnantalo, Kristiinankatu 2, Pietarsaari

Ohjelmassa haastatteluja, tarjoilua, arvonta yms.
Ohjelman juontaa Antti Koivukangas.
Näytteilleasettajat: Solving, Beamex, Abilita, Ekeri, Fresh Servant, OSTP, Sosiaali- ja terveysvirasto, UPM, Mirka, Herrfors,
Prevex, Alfen Elkamo, STH Steel, Kaupunginhotelli, Genero, Heinätorikeskus, Sundström, Fluid-Bag, LKI Käldman, Optima, YA!, Centria, Novia, Tutkijaverkosto,
Meklaritoimisto J.Riska, Ebba Kiinteistö, Skata Garden, Pietarsaari, Pedersöre, Luoto, Kruunupyy, Uusikaarlepyy ja Concordia (Visit Pietarsaaren seutu)

#tuletänne #komhit #thehomeofquality