Tervetuloa Pietarsaaren seudulle!

Pietarsaaren seutu on oiva asumispaikka sekä sijoittumispaikka toimivan maantieteellisen sijaintinsa sekä kielitaitoisen, osaavan ja korkean työmoraalin omaavan työvoimansa ansiosta. Nämä sivut ovat sinulle joka haluaa lisää tietoa Pietarsaaren seudusta.

Untitled-1_suosve_viirit-02-01

Tule tänne! Täällä on työtä.
Tervetuloa erinomaiseen tilaisuuteen tutustua Pietarsaaren seudun yrityksiin ja kuntiin.

Päivän aikana voit kuulla, mitä yritysedustajat kertovat yrityksensä toiminnasta, mikä on ajankohtaista juuri nyt,
millaista pätevyyttä he etsivät, miksi yritys on kiinnostava työnantaja jne. Saat tilaisuuden keskustella yritysten kanssa ja kenties jopa saatat saada työpaikkatarjouksen – tartu tilaisuuteen!
Saat mahdollisuuden myös tutustua Pietarsaaren seudun kuntiin, joilta saat tietoa tonteista, kouluista, tarhoista jne. Tule myös tutustumaan, mitä koulutus- ja asumismahdollisuuksia seudullamme on tarjottavana.

Aika: Ke 24.7. klo 15-18
Paikka: Vanha Palokunnantalo, Kristiinankatu 2, Pietarsaari

Ohjelmassa haastatteluja, tarjoilua, arvonta yms.
Ohjelman juontaa Antti Koivukangas.
Näytteilleasettajat: Solving, Beamex, Abilita, Ekeri, Fresh Servant, OSTP, Sosiaali- ja terveysvirasto, UPM, Mirka, Herrfors,
Prevex, Alfen Elkamo, STH Steel, Kaupunginhotelli, Genero, Heinätorikeskus, Sundström, Fluid-Bag, LKI Käldman, Optima, YA!, Centria, Novia, Tutkijaverkosto,
Meklaritoimisto J.Riska, Ebba Kiinteistö, Skata Garden, Pietarsaari, Pedersöre, Luoto, Kruunupyy, Uusikaarlepyy ja Concordia (Visit Pietarsaaren seutu)

#tuletänne #komhit #thehomeofquality

Concordia Facebook

Ekeri är ett av Jakobstadsregionens företag som söker mer personal.
Läs mera om hela "Kom hit!" -evenemanget via vårt Facebook-evenemang eller www.jakobstadsregionen.fi. Välkommen!

Ekeri on yksi Pietarsaaren seudun työnantajista, joka hakee lisää työntekijöitä. Lue lisää "Tule tänne!" -tapahtumasta meidän Facebook-tapahtumasta tai www.pietarsaarenseutu.fi -sivustosta. Tervetuloa!

#Komhit #Tuletänne #thehomeofquality

Concordia Utvecklingsbolag / Kehittämisyhtiö
Tervetuloa kuulemaan lisää koko Pietarsaaren seudun tapahtumassa Jaakon Päivillä 24.7.2019 Lisätietoja ja osallistujat löytyvät: www.pietarsaarenseutu.fi ja Facebook-tapahtumassa "Tule tänne! Kom hit!".
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Concordia Utvecklingsbolag / Kehittämisyhtiö

Såhär i semestertider har man ju tid att planera hösten. Här kommer lite tips på nyttiga skolningar och trevliga evenemang som vi arrangerar i höst. Läs mer och bli inspirerad!

www.concordia.jakobstad.fi/nyheter-och-evenemang/hostens-evenemang-2019
... See MoreSee Less

View on Facebook

Pikatiedot

Asukkaita Pietarsaaren seudulla
Lentoaika (minuuteissa) Helsinkiin
Työpaikkaa seudulla
Matka-aika (tunneissa) junalla Helsinkiin
Yritystä
Yhdistystä löytyy Pietarsaaren seudulla
Saarta Pietarsaaren seudulla
Miljoonaa euroa on Pietarsaaren seudun vientiarvo

Toimivat yhteydet

Pietarsaaren seudun sijainti on logistisesti edullinen. Yksi harvoista Suomessa alueella kohtaavat hyvät maanite-, rautatie- ja lentoliikenneyhteydet sekä oma satama. Pietarsaaren seutu sijaitsee sopivan lyhyen matkan päässä suuremmista kaupungeista kuten Helsinki ja Tukholma.

Kansainvälistä kauppaa vuodesta 1652

Pietarsaaren seutu on vientivetoinen alue jolla on pitkä kansainvälisen kaupan historia. Kuvailisimme seutuamme ”Vienti Suomeksi”. Pietarsaaren seutu on edustettuna joka viikko ympäri maailmaa ja kilpailemme globaaleilla markkinoilla maailmanluokan tuotteilla.

Pietarsaaren seutu = Elämänlaatu

Pietarsaaren seutu on rento ja konstailematon. Me olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja mitä olemme, ja täällä sinäkin voit olla oma itsesi.