Klusterikehitys

ClusDe-hankkeen (Cluster Development for Growth and Resilience in the Boat and Food Industry) haluaa vahvistaa kahta tärkeää ja kasvupotentiaalia omaavaa alaa Pietarsaaren seudulla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Tavoitteena on kehittää toimialojen osaamista klustereista, lisätä yritysten yhteistyöalueita sekä luoda organisaatio ja talousmalli siitä, miten vene- ja elintarvikeklusteri voisi toimia omilla ehdoillaan tulevaisuudessa.

Hankkeen toteuttajina on Osuuskunta Viexpo ja Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia (päätoteuttaja). Hanke on käynnissä 2023.

Ota yhteyttä!

Edustatko vene- tai elintarvikealan yritystä? Oletko kiinnostunut kehittämään toimialaasi kanssamme ? Laita sähköpostia tulemaan tai soita ja varaa tapaaminen, niin voimme keskustella lisää!

Patrik Lindgren, hankepäällikkö, ClusDe. Puhelin: 010 239 7567

 

Veneala kokoontui aamiaistilaisuuteen 18.4

Tiistaina (18.4) pidettiin ClusDe-hankkeen* puitteissa Rosenlundissa Pietarsaaressa, veneenrakennusalan aamiaistilaisuus. Vieraana ja pääpuhujana oli Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, joka kertoi, kuinka Suomessa on luotu tapa kierrättää komposiittia. Kierrätetyn komposiittijätteen lopputuote on
Lue lisää Klusterikehitys