Vastuullinen matkailu

Miksi vastuullinen matkailu?

Matkailualan yrityksiä Pohjanmaalta kertovat miten vastuullinen matkailu on hyödyllinen. Pietarsaaren seudusta Nanoq ja Ingsva kertovat mitkä edut ovat toimia vastuullisen matkailun parissa ja miksi kannattaa liittyä Sustainable Travel Finland-ohjelmaan.

Sustainable Travel Finland

Sustainable Travel Finland-polku on seitsemän askeleen kehittämispolku, joka auttaa yrityksesi omaksumaan toimenpiteitä, jotka vaaditaan ollakseen kestävä matkailuyritys. Kehittämispolun kuljettuaan eli ohjelman asettamat kriteerit saavutettuaan, saa yritys käyttöönsä Sustainable Travel Finland -merkin.

Materiaalipankki

Matkailuyrityksen vastuullisuus-sertifikaatit

Johdatus vastuulliseen matkailuun

Vastuullinen matkailu - infotilaisuus

Sustainable Travel Finland-ohjelma ja viestintävinkit

Ota yhteyttä!

Tämän päivän matkailijat ovat yhä enemmän ympäristötietoisia, mikä myös näkyy heidän valintakriteereissä, joista kestävyysaspektit ovat kasvava osa. Siksi on tärkeää, että mekin täällä Pietarsaaren seudulla voimme markkinoida seutuamme houkuttelevana ja kestävänä matkakohteena.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä Pietarsaaren matkailuneuvontaan, jos haluatte keskustella vastuullisesta matkailusta.

 

Tiina Pelkonen

+358 44 785 1208
tiina.pelkonen@jakobstad.fi

Ajankohtaista

Alholmen Industrial Parkin (AIP) tavoitteena on kehittyä kiertotalouden edelläkävijäksi ja hankkeeseen etsitään projektipäällikköä Lehdistötiedote 1.12.2023 Alholmen Industrial Parkin (AIP) tavoitteena on tulla tunnetuksi vientiin ja kiertotalouteen keskittyvänä ekoteollisuuspuistona ja samalla

Lue lisää AIP:n ja Concordian yhteistyöhankkeelle yli 300.000 euroa kiertotalouden kehittämiseksi Pietarsaaressa