Vastuullinen matkailu

Ota yhteyttä!

Tämän päivän matkailijat ovat yhä enemmän ympäristötietoisia, mikä myös näkyy heidän valintakriteereissä, joista kestävyysaspektit ovat kasvava osa. Siksi on tärkeää, että mekin täällä Pietarsaaren seudulla voimme markkinoida seutuamme houkuttelevana ja kestävänä matkakohteena.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos haluatte keskustella vastuullisesta matkailusta.

 

Michelle Björkholm

+358 50 408 8289
michelle.bjorkholm@concordia.jakobstad.fi

Sustainable Travel Finland

Sustainable Travel Finland-polku on seitsemän askeleen kehittämispolku, joka auttaa yrityksesi omaksumaan toimenpiteitä, jotka vaaditaan ollakseen kestävä matkailuyritys. Kehittämispolun kuljettuaan eli ohjelman asettamat kriteerit saavutettuaan, saa yritys käyttöönsä Sustainable Travel Finland -merkin.

Materiaalipankki

Matkailuyrityksen vastuullisuus-sertifikaatit

Johdatus vastuulliseen matkailuun

Vastuullinen matkailu - infotilaisuus

Sustainable Travel Finland-ohjelma ja viestintävinkit

Ajankohtaista

Vuodesta 2019 lähtien Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia on vahvistanut seudun kiertotalouden mukaista ajattelutapaa muun muassa ”Pohjanmaa matkalla muutokseen”-tiekartan avulla. Nyt Concordia toteuttaa yhdessä Centria-ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian kanssa Developing Circular

Lue lisää Kehitä yrityksesi kilpailuetua hyödyntämällä kiertotaloutta suunnittelussa ja liiketoimintamalleissa

Dan Liljeqvistille, Herrmans Bike Componentsin toiminnanjohtajalle, pyöräteollisuus on osa arkea. Yrityksessä rohkaistaan myös työntekijöitä pyöräilemään. -Tämä on nyt neljäs peräkkäinen vuosi, kun järjestämme pyöräily haasteen, jossa rohkaisemme työntekijöitä pyöräilemään. On

Lue lisää ”Tämä on nyt neljäs peräkkäinen vuosi, kun järjestämme pyöräily haasteen, jossa rohkaisemme työntekijöitä pyöräilemään”