Vastuullinen matkailu

Miksi vastuullinen matkailu?

Matkailualan yrityksiä Pohjanmaalta kertovat miten vastuullinen matkailu on hyödyllinen. Pietarsaaren seudusta Nanoq ja Ingsva kertovat mitkä edut ovat toimia vastuullisen matkailun parissa ja miksi kannattaa liittyä Sustainable Travel Finland-ohjelmaan.

Sustainable Travel Finland

Sustainable Travel Finland-polku on seitsemän askeleen kehittämispolku, joka auttaa yrityksesi omaksumaan toimenpiteitä, jotka vaaditaan ollakseen kestävä matkailuyritys. Kehittämispolun kuljettuaan eli ohjelman asettamat kriteerit saavutettuaan, saa yritys käyttöönsä Sustainable Travel Finland -merkin.

Materiaalipankki

Matkailuyrityksen vastuullisuus-sertifikaatit

Johdatus vastuulliseen matkailuun

Vastuullinen matkailu - infotilaisuus

Sustainable Travel Finland-ohjelma ja viestintävinkit

Ota yhteyttä!

Tämän päivän matkailijat ovat yhä enemmän ympäristötietoisia, mikä myös näkyy heidän valintakriteereissä, joista kestävyysaspektit ovat kasvava osa. Siksi on tärkeää, että mekin täällä Pietarsaaren seudulla voimme markkinoida seutuamme houkuttelevana ja kestävänä matkakohteena.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä Visit Pietarsaareen, jos haluatte keskustella vastuullisesta matkailusta.

 

Matilda Engström, toimitusjohtaja

+358 44 493 8834
matilda.engstrom@visitpietarsaari.fi

 

Ajankohtaista

Huhtikuun uutiskirjeestämme voit lukea Mekrapidin sukupolvenvaihdoksesta, hankkeista ja ennen kaikkea kaikista tulevista hauskoista tapahtumista: Yrittäjäksi-teemailloista, Social Wednesday -tapahtumasta, Tule tänne! -rekrytointimessuista, Vastuullisuusviestintä-webinaarista y.m.! Haluatko saada uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi? Tilaa se

Lue lisää Lue tuorein uutiskirjeemme 4/24