Tule Tänne! 2024 on tulossa!

Etsittekö osaajia ja työvoimaa? Onko teillä välittömiä tai pitkän aikavälin työvoimatarpeita?

Siinä tapauksessa tämän vuoden Tule Tänne! -rekrytointimessut ovat oikea paikka teille! Tartu tilaisuuteen ja brändää itsesi työnantajana!

Keskiviikkona 24. heinäkuuta klo 13–17 keskellä Jaakon päiviä järjestämme perinteiset Tule tänne! -rekrytointimessut Campus Allegrossa Pietarsaaressa. Viime kesänä paikalla oli yli 1000 kävijää ja 40 näytteilleasettajaa.

Yritykset, kunnat, asuntotoimijat ja koulutuksen järjestäjät ovat tervetulleita markkinoimaan tarjontaansa. Uusien tulokkaiden ja työntekijöiden houkuttelemiseksi koko paketin on oltava kunnossa – työpaikat, asuminen, palvelut ja vapaa-aika.

Kutsumme tapahtumaan noin 3000 entistä seudun asukasta henkilökohtaisilla kirjeillä. Lisäksi tapahtumaa mainostetaan aktiivisesti kaikille seudun ja lähialueen kiinnostuneille asukkaille sekä työvoimalle.

Näytteilleasettajana saatte 2 metriä leveän paikan pöytineen. Muut materiaalit ja mahdolliset väliseinät tuotte itse. Mahdollisuus sähköön.

Tilaisuus on näyttelijäasettajille ilmainen!

Varmista paikkaasi välittömästi tai viimeistään 17. toukokuuta mennessä linkin kautta: https://events.jakobstadsregionen.fi/event/yWrKM/FI

Täältä löydät materiaalia viime vuoden Tule Tänne! -tapahtumasta.

Tervetuloa!

Fredrik Sandelin vastaa kysymyksiinne, fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi  044 324 3435