Asuminen

Löydä paikka unelmillesi

Koti ilmentää asujiaan. Paikka, jonne asetut asumaan leimaa myös sinua. Siksi olemme tehneet sinulle helpoksi löytää unelmiasi ja arkeasi lähellä olevia asioita. Pietarsaaren seudulla voit asua merinäköalapaikalla ja oman laiturin tuntumassa, metsässä tai pellon laidassa, joen tai sisäjärven rannalla, maaseutuympäristössä tai keskellä kaupunkia, voit omistaa oman puutarhan tai asua viidennessä kerroksessa männynlatvojen tasalla.

Jos haluat rakentaa uutta, seudulla on paljon edullisia tontteja, myös rinnetontteja löytyy, vaikka olemme osa alavaa Pohjanmaata. Kaupunkikeskuksiin on rakennettu runsaasti viime vuosina, joten niissä on kerrostaloasuntoja kävelymatkan päässä palveluista.

 

Palvelut ovat lähellä, asetutpa asumaan mihin osaan aluetta tahansa. Etäisyydet ovat lyhyet ja on tavallista että asunto ja työpaikka ovat eri puolilla seutua. Pienuus ilmenee myös kanssakäymisessä muiden kanssa. On helppoa luoda yhteyksiä naapureihin ja muihin paikkakunnan asukkaisiin ja löytää paikkansa sosiaalisissa yhteyksissä.

Etsitkö asuntoa tai viihtyisää tonttia mihin rakentaa unelmiesi talon?

Lediga kommunala bostadstomter i Pedersöre
Lediga kommunala bostadstomter i Larsmo
Lediga kommunala tomter i Kronoby kommun
Lediga kommunala bostadstomter i Jakobstad
Lediga kommunala tomter i Nykarleby

Alla olevat linkit auttavat sinua löytämään oikeat yhteyshenkilöt, jotka voivat auttaa sinua toiveidesi mukaisen asunnon tai tontin löytämisessä!

Pietarsaari, Mittausosasto, Strengberginkatu 1, puh 06 786 3111*(vaihde), 06 786 3234 (Juha Gustafsson, Vuokratonttineuvoja)
Kruunupyy, Tekninen virasto, Säbråntie 2, puh 06 834 3000*(vaihde), 050 5624 924 (Dan Stenlund, Kaavoittaja)
Luoto, Tekninen osasto, Pohjoinen Luodontie 30, puh. 06 785 7222, 06 785 7224 (Thomas Käldström, Maankäyttöinsinööri)
Uusikaarlepyy, Tekninen kanslia, Rakennuskonttori, Topeliuksenpuistikko 7, puh. 06 785 6111 (vaihde), 06 785 6210 (Tom Johansson, Planläggningschef)
Pedersöre, Rakennusvalvonta, Skrufvilankatu 2, puh. 06 785 0111*(vaihde)

Löydä vuokra- ja omistusasunnot, loma-asunnot, tontit ja liikehuoneistot seudun kiinteistönvälittäjien tarjonnasta:

Meklaritoimisto J. Riska LKV
Aktia LKV Kiinteistönvälitys Pietarsaari
Asunto Björndahl Oy LKV
Kiinteistötoimisto Versum Oy LKV