Jobba här

Vi behöver dig!

Det går bra för Jakobstadsregionen – det enda vi saknar är mer kunnigt yrkesfolk till våra företag i Jakobstad, Pedersöre, Larsmo, Nykarleby och Kronoby. Våra arbetsgivare behöver experter och högskoleutbildade; pedagoger, ingenjörer, sjukvårdspersonal, svetsare och produktionspersonal inom många olika branscher. Listan på jobb kunde göras hur lång som helst.

En livskraftig region med stark entreprenörsanda

Här finns idag över 6000 företag och många av dem är världsledande inom sin bransch. Vi har pappers- och metallindustri, båtvarv och ett stort livsmedelskluster med Snellman och Fresh Servant i spetsen. Här finns slipmaterialsjätten Mirka, Rani Plast och hela Alholmen Industrial Park (AIP). Ta en titt på vilka jobbmöjligheter vi kan erbjuda just dig.

Jakobstadsregionen är känd för sin företagsamhet. Vi är helt enkelt ett driftigt folk. Vi är vana att tänka stort, och samarbetar gärna för att nå allt större marknader.

Arbetsgivare i Jakobstadsregionen

Välj kommun:

STH Steel

STH Steel är ett snabbt växande och högt specialiserat företag med fokus på svetsning av stålkonstruktioner.
Läs mera

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Läs mera

Fresh Servant

Fresh Servant är ett innovativt och snabbt växande företag inom livsmedelsindustrin. Företaget är marknadsledare inom konsumentförpackade sallader.
Läs mera

Löfs

Löfs är ett familjeföretag specialiserat på ytbehandling. Vi erbjuder ytbehandlingstjänster för bl.a. metall- och maskinindustrin.
Läs mera

JNT

JNT är det lokala telekombolaget som ger personlig service. Vi erbjuder tjänster inom allt det som telekommunikation står för i dag: data, telefoni, tv och it-lösningar. Våra kunder är privatpersoner, företag, städer och kommuner i hela Österbotten.
Läs mera

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA är en av världens största tillverkare av högteknologiska plåtbearbetningsmaskiner. Vi, AAE, är koncernens största tillverkningsenhet av automationslösningar i Europa.
Läs mera

RIKTA Ab

RIKTA tillverkar kundanpassade kablagelösningar. Företaget inledde sin verksamhet 1969 och är bland de äldsta företagen inom branschen i Finland.
Läs mera

Herrfors Nät

Herrfors är en liten men energisk elleverantör. Företaget ingår i Katternögruppen, ett kraftbolag med stark regional förankring från Vörå i söder till Alavieska i norr.
Läs mera

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Läs mera

AIP - Alholmen Industrial Park

Alholmen Industrial Park är en stark koncentration av 10 industri- och 53 service- och tjänsteföretag i Jakobstad.
Läs mera

Genero

Genero är en growth marketing-byrå som fokuserar på mätbar digital marknadsföringskommunikation som leder till framgång och tillväxt för våra kundföretag.
Läs mera

ELHO

Oy ELHO Ab är ett familjeföretag grundat 1968, branschen är tillverkning arbetsmaskiner av hög kvalitet inom lantbruk och entreprenad.
Läs mera

Baltic Yachts

Is the world’s leading builder of advanced composite yachts. LIGHTER, STIFFER, FASTER, GREENER - TOGETHER
Läs mera

PCS - Professional Cleaning Service

PCS erbjuder professionell städning för företag.
Läs mera

Sundström

Sundströms är ett infrastrukturföretag som verkar inom jordbyggnad, järnvägsbyggnad, asfaltering och stenkrossning.
Läs mera

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Läs mera

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Läs mera

Solving

Välkommen till Solving - ett innovativt företag som ger dig stora möjligheter till egen utveckling. Vi tillverkar unika hanteringslösningar för en global marknad till kunder som AGCO Power, Airbus och Wärtsilä.
Läs mera

Mirka

Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov.
Läs mera

Billerud

Vår produktionsanläggning i Jakobstad, belägen vid Bottenviken i västra Finland, producerar världsledande kraft- och säckpapper avsedda för användare med mycket höga krav på styrka, hållbarhet, flexibilitet, renhet och tryckbarhet.
Läs mera

Staden Jakobstad

Jakobstad är en livskraftig centralort i en välmående region, en tvåspråkig stad vid Bottniska havet, som erbjuder invånarna delaktighet, trygghet och livskvalitet och som skapar ekonomiska förutsättningar för en god service och ett trivsamt boende i en stimulerande urban miljö.
Läs mera

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Läs mera

Prevex

Med över 60 års erfarenhet är Prevex en ledande leverantör av vattenlås för köks- och badrumsindustrin. Vi utvecklar, designar och producerar vattenlås och relaterade produkter för både tillverkningsindustrin, distributörer och återförsäljare.
Läs mera

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Läs mera

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy är en av västra Finlands största reklambyråer och specialiserad på idéer, koncept och strategier.
Läs mera

Pedersöre

Pedersöre kommun rekryterar regelbundet nya anställda, speciellt inom småbarnspedagogik, kost- och städservice samt avbytarservice.
Läs mera

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark är en del av Kaiser AG som är ledande tillverkare av mobila spindelgrävare och fordon för rengöring av avlopp och avfallshantering internationellt byggt upp en stark marknadsposition.
Läs mera

Snellman

Snellman är ett familjeföretag i Jakobstad som har tillverkat högklassiga kött- och charkprodukter i över 70 år.
Läs mera

Dobra Finland

Dobra Finland är ett företag som genom våra tjänster vill förenkla och underlätta vardagen för företagare. Vi erbjuder bemanningstjänster och bokföringstjänster till företag som vill spara tid så de har möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.
Läs mera

PPLE - The People Company

The People Company, eller kort och gott PPLE, är ett innovativt och framåtsträvande tjänsteföretag med fokus på kompetensförmedling. Vårt primära verksamhetsområde är Österbotten. Vår erfarenhet av personaltjänster, rekrytering & förmedling sträcker sig tillbaka över ett årtionde.
Läs mera

UPM Jakobstad

UPM:s cellulosafabrik i Jakobstad, Alholmens sågverk och UPM Skogs servicekontor finns på Alholmen i Jakobstad. Fabriksområdet är ett mångsidigt centrum för bioskogsindustri, där virke från närområdena förädlas till sågvara, cellulosa, papper, pappersprodukter och energi.
Läs mera

Ebba Fastigheter

Ebba är ett av Staden Jakobstad helägt fastighetsaktiebolag med ca 620 hyresbostäder i olika delar av staden. Ebba är det naturliga valet när du söker hyresbostad i Jakobstad.
Läs mera

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde producerar räddnings-, social- och hälsovårdstjänster på två språk. Vi arbetar med klienterna och patienterna utgående från serviceattityden Hej, hur kan jag hjälpa dig?.
Läs mera

Alerte

Underhålls- och stödtjänstföretag
Läs mera

Nooga

Nooga är en modern digital bokföringsbyrå som jobbar för att kunden ska lyckas med sitt företag. Vi har kontor på sex olika orter och vi är cirka 60 personer i vårt team.
Läs mera

Nykarleby

Nykarleby stad har cirka 390 anställda som arbetar inom många olika branscher. Staden har ett brett näringsliv, som omfattar allt från högteknologiska exportföretag till jordbruk och pälsfarmning.
Läs mera

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Läs mera

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom är ett tjänsteföretag inom infra- och industribranschen som erbjuder förstklassiga helhetslösningar med lång erfarenhet. Ett brett tjänsteutbud, modern maskinpark och över 80 professionella teammedlemmar samt en ansvarsfull värdegrund gör Sjöblom till en pålitlig partner.
Läs mera

Rani Plast

Rani Plast är en ledande nordisk producent av smarta förpackningslösningar och erbjuder ett högklassigt och brett sortiment av produkter för industri och lantbruk.
Läs mera

Rantalainen

Redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom ekonomi- och löneförvaltning.
Läs mera

Ab B. Portin Oy

Läs mera

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Läs mera

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE tillverkar högkvalitativa kompositprodukter.
Läs mera

Botnia Företagshälsovård rf

I vår fantastiska arbetsgemenskap kan du vara dig själv. Målsättningar, utveckling, möjlighet att påverka ditt eget arbete, men också helt vanliga arbetsuppgifter. Bäst är att vi samarbetar med lokala företag för att stärka regionens livskraft.
Läs mera

Tara-Element

Tara-Element är en konkurrenskraftig leverantör av betongelement. Våra kunder är byggföretag, industrin, jordbrukssektorn, privatpersoner och offentliga aktörer.
Läs mera

OSTP

OSTP Finland Oy Ab är en av världens ledande tillverkare av svetsade rör och rördelar i rostfritt stål. Våra produkter används i många olika branscher inom industrin och våra viktigaste marknader finns i Skandinavien och Europa.
Läs mera

Laivacon Ab

Laivacon Ab är ett företag som specialiserar sig på att utföra service på båtar. Vi erbjuder en rad tjänster för att hålla båtar i toppskick, inklusive underhåll, reparationer och installationsarbete. Vårt team av erfarna tekniker strävar efter att leverera högkvalitativ service för att möta kundernas behov och hålla deras båtar i sjösäkert skick.
Läs mera

Teri-Hus

Teri-Hus Ab är en hustillverkare i Terjärv, Österbotten, som tillverkar högklassiga trähus för både privatpersoner och byggföretag.
Läs mera

Alfen Elkamo

Alfen Elkamo utvecklar, tillverkar och marknadsför system för eldistribution. Våra produkter omfattar ställverk för mellan- och lågspänning och tillhörande eldistributionssystem för industri och energibolag.
Läs mera

Ekeri

Ekeri tillverkar släpvagnar, trailers och bilskåp med öppningsbar sida. Ekeri- Easy loading.
Läs mera

Rantalainen

Redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom ekonomi- och löneförvaltning.
Läs mera

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom är ett tjänsteföretag inom infra- och industribranschen som erbjuder förstklassiga helhetslösningar med lång erfarenhet. Ett brett tjänsteutbud, modern maskinpark och över 80 professionella teammedlemmar samt en ansvarsfull värdegrund gör Sjöblom till en pålitlig partner.
Läs mera

NCE - Nordpipe Composite Engineering

NCE tillverkar högkvalitativa kompositprodukter.
Läs mera

Ab B. Portin Oy

Läs mera

OSTP

OSTP Finland Oy Ab är en av världens ledande tillverkare av svetsade rör och rördelar i rostfritt stål. Våra produkter används i många olika branscher inom industrin och våra viktigaste marknader finns i Skandinavien och Europa.
Läs mera

Botnia Företagshälsovård rf

I vår fantastiska arbetsgemenskap kan du vara dig själv. Målsättningar, utveckling, möjlighet att påverka ditt eget arbete, men också helt vanliga arbetsuppgifter. Bäst är att vi samarbetar med lokala företag för att stärka regionens livskraft.
Läs mera

Alfen Elkamo

Alfen Elkamo utvecklar, tillverkar och marknadsför system för eldistribution. Våra produkter omfattar ställverk för mellan- och lågspänning och tillhörande eldistributionssystem för industri och energibolag.
Läs mera

Laivacon Ab

Laivacon Ab är ett företag som specialiserar sig på att utföra service på båtar. Vi erbjuder en rad tjänster för att hålla båtar i toppskick, inklusive underhåll, reparationer och installationsarbete. Vårt team av erfarna tekniker strävar efter att leverera högkvalitativ service för att möta kundernas behov och hålla deras båtar i sjösäkert skick.
Läs mera

Schur Flexibles Finland

Schur Flexibles Center of Excellence: Cast PP and Cast Barrier Films. Our site in Jakobstad, Finland ranks among the European technology leaders in the cast PP films and cast barrier films segment.
Läs mera

JNT

JNT är det lokala telekombolaget som ger personlig service. Vi erbjuder tjänster inom allt det som telekommunikation står för i dag: data, telefoni, tv och it-lösningar. Våra kunder är privatpersoner, företag, städer och kommuner i hela Österbotten.
Läs mera

AIP - Alholmen Industrial Park

Alholmen Industrial Park är en stark koncentration av 10 industri- och 53 service- och tjänsteföretag i Jakobstad.
Läs mera

Herrfors Nät

Herrfors är en liten men energisk elleverantör. Företaget ingår i Katternögruppen, ett kraftbolag med stark regional förankring från Vörå i söder till Alavieska i norr.
Läs mera

Baltic Yachts

Is the world’s leading builder of advanced composite yachts. LIGHTER, STIFFER, FASTER, GREENER - TOGETHER
Läs mera

Genero

Genero är en growth marketing-byrå som fokuserar på mätbar digital marknadsföringskommunikation som leder till framgång och tillväxt för våra kundföretag.
Läs mera

Beamex

A better way to calibrate. Beamex provide products and services for companies to streamline and digitalize their calibration processes.
Läs mera

PCS - Professional Cleaning Service

PCS erbjuder professionell städning för företag.
Läs mera

Billerud

Vår produktionsanläggning i Jakobstad, belägen vid Bottenviken i västra Finland, producerar världsledande kraft- och säckpapper avsedda för användare med mycket höga krav på styrka, hållbarhet, flexibilitet, renhet och tryckbarhet.
Läs mera

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde producerar räddnings-, social- och hälsovårdstjänster på två språk. Vi arbetar med klienterna och patienterna utgående från serviceattityden Hej, hur kan jag hjälpa dig?.
Läs mera

Fluid-Bag

Fluid-Bag manufactures flexible industrial bulk packaging solutions for liquids and semi-solids.
Läs mera

Nautor

Since 1966, Nautor’s Swan is proud of the unmatched quality in the production of the most loved sail boats in the world, a fully integrated in-house building process, from the design to the finest details and final testing before the handover of each yacht to its owners.
Läs mera

Snellman

Snellman är ett familjeföretag i Jakobstad som har tillverkat högklassiga kött- och charkprodukter i över 70 år.
Läs mera

Staden Jakobstad

Jakobstad är en livskraftig centralort i en välmående region, en tvåspråkig stad vid Bottniska havet, som erbjuder invånarna delaktighet, trygghet och livskvalitet och som skapar ekonomiska förutsättningar för en god service och ett trivsamt boende i en stimulerande urban miljö.
Läs mera

Mirka

Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov.
Läs mera

Wikström Media

Ab Wikström Media Oy är en av västra Finlands största reklambyråer och specialiserad på idéer, koncept och strategier.
Läs mera

UPM Jakobstad

UPM:s cellulosafabrik i Jakobstad, Alholmens sågverk och UPM Skogs servicekontor finns på Alholmen i Jakobstad. Fabriksområdet är ett mångsidigt centrum för bioskogsindustri, där virke från närområdena förädlas till sågvara, cellulosa, papper, pappersprodukter och energi.
Läs mera

Dobra Finland

Dobra Finland är ett företag som genom våra tjänster vill förenkla och underlätta vardagen för företagare. Vi erbjuder bemanningstjänster och bokföringstjänster till företag som vill spara tid så de har möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.
Läs mera

Alerte

Underhålls- och stödtjänstföretag
Läs mera

Ebba Fastigheter

Ebba är ett av Staden Jakobstad helägt fastighetsaktiebolag med ca 620 hyresbostäder i olika delar av staden. Ebba är det naturliga valet när du söker hyresbostad i Jakobstad.
Läs mera

Walki

Walki produces wrapping materials for the paper industry, barrier lining, covering material for biomass and selected technical products.
Läs mera

Nooga

Nooga är en modern digital bokföringsbyrå som jobbar för att kunden ska lyckas med sitt företag. Vi har kontor på sex olika orter och vi är cirka 60 personer i vårt team.
Läs mera

Rani Plast

Rani Plast är en ledande nordisk producent av smarta förpackningslösningar och erbjuder ett högklassigt och brett sortiment av produkter för industri och lantbruk.
Läs mera

Mini-Maid

Mini-Maid is one of the biggest European producers of disposable tableware.
Läs mera

Tara-Element

Tara-Element är en konkurrenskraftig leverantör av betongelement. Våra kunder är byggföretag, industrin, jordbrukssektorn, privatpersoner och offentliga aktörer.
Läs mera

Teri-Hus

Teri-Hus Ab är en hustillverkare i Terjärv, Österbotten, som tillverkar högklassiga trähus för både privatpersoner och byggföretag.
Läs mera

STH Steel

STH Steel är ett snabbt växande och högt specialiserat företag med fokus på svetsning av stålkonstruktioner.
Läs mera

Löfs

Löfs är ett familjeföretag specialiserat på ytbehandling. Vi erbjuder ytbehandlingstjänster för bl.a. metall- och maskinindustrin.
Läs mera

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde producerar räddnings-, social- och hälsovårdstjänster på två språk. Vi arbetar med klienterna och patienterna utgående från serviceattityden Hej, hur kan jag hjälpa dig?.
Läs mera

RIKTA Ab

RIKTA tillverkar kundanpassade kablagelösningar. Företaget inledde sin verksamhet 1969 och är bland de äldsta företagen inom branschen i Finland.
Läs mera

Mirka

Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov.
Läs mera

Prevex

Med över 60 års erfarenhet är Prevex en ledande leverantör av vattenlås för köks- och badrumsindustrin. Vi utvecklar, designar och producerar vattenlås och relaterade produkter för både tillverkningsindustrin, distributörer och återförsäljare.
Läs mera

KAISER EUR-MARK

Kaiser Eur-Mark är en del av Kaiser AG som är ledande tillverkare av mobila spindelgrävare och fordon för rengöring av avlopp och avfallshantering internationellt byggt upp en stark marknadsposition.
Läs mera

PPLE - The People Company

The People Company, eller kort och gott PPLE, är ett innovativt och framåtsträvande tjänsteföretag med fokus på kompetensförmedling. Vårt primära verksamhetsområde är Österbotten. Vår erfarenhet av personaltjänster, rekrytering & förmedling sträcker sig tillbaka över ett årtionde.
Läs mera

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde producerar räddnings-, social- och hälsovårdstjänster på två språk. Vi arbetar med klienterna och patienterna utgående från serviceattityden Hej, hur kan jag hjälpa dig?.
Läs mera

Nykarleby

Nykarleby stad har cirka 390 anställda som arbetar inom många olika branscher. Staden har ett brett näringsliv, som omfattar allt från högteknologiska exportföretag till jordbruk och pälsfarmning.
Läs mera

Ekeri

Ekeri tillverkar släpvagnar, trailers och bilskåp med öppningsbar sida. Ekeri- Easy loading.
Läs mera

Fresh Servant

Fresh Servant är ett innovativt och snabbt växande företag inom livsmedelsindustrin. Företaget är marknadsledare inom konsumentförpackade sallader.
Läs mera

Amada Automation Europe Ltd.

AMADA är en av världens största tillverkare av högteknologiska plåtbearbetningsmaskiner. Vi, AAE, är koncernens största tillverkningsenhet av automationslösningar i Europa.
Läs mera

Nordic Lights

NORDIC LIGHTS® produces premium, high-tech work and driving lights for heavy-duty vehicles in the mining, construction, forestry, material handling and agricultural industries.
Läs mera

ELHO

Oy ELHO Ab är ett familjeföretag grundat 1968, branschen är tillverkning arbetsmaskiner av hög kvalitet inom lantbruk och entreprenad.
Läs mera

Sundström

Sundströms är ett infrastrukturföretag som verkar inom jordbyggnad, järnvägsbyggnad, asfaltering och stenkrossning.
Läs mera

Solving

Välkommen till Solving - ett innovativt företag som ger dig stora möjligheter till egen utveckling. Vi tillverkar unika hanteringslösningar för en global marknad till kunder som AGCO Power, Airbus och Wärtsilä.
Läs mera

Herrmans Bike Components

Herrmans Bike Components Ltd is one of the leading European pioneers when it comes to developing solutions for the bicycle industry.
Läs mera

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde producerar räddnings-, social- och hälsovårdstjänster på två språk. Vi arbetar med klienterna och patienterna utgående från serviceattityden Hej, hur kan jag hjälpa dig?.
Läs mera

Pedersöre

Pedersöre kommun rekryterar regelbundet nya anställda, speciellt inom småbarnspedagogik, kost- och städservice samt avbytarservice.
Läs mera

Lediga jobb

Välj kommun:

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Jakobstad

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59,…
Läs mera

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vasa

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vasa

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Tarjoilija, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Tarjoilija, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Lärare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby

Lärare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare i friluftsdaghem, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare i friluftsdaghem, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Nykarleby

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 10.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Jakobstad

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 09.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Haemme…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går ut:…
Läs mera

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Larsmo

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 16:00, 3-skiftsarbete, 120.0 timmar…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går…
Läs mera

Kock, Optima samkommun, Jakobstad

Kock, Optima samkommun, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 16:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), 2 arbetsplatser, Tokmanni Oy, Tokmanni Pietarsaari, Jakobstad

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), Tokmanni Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 02.06.2024 kl. 03:00, deltidsarbete,…
Läs mera

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 arbetsplatser, Eezy Oyj, Kronoby

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 02.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 12h työvuorot,…
Läs mera

Yhdistelmätyöntekijä Alaveteli, Compass Group Finland Oy, Kronoby

Yhdistelmätyöntekijä Alaveteli, Compass Group Finland Oy, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024, deltidsarbete, 35 h /…
Läs mera

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kronoby

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 14.07.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Specialklasslärare, Jakobstads stad, Jakobstad

Specialklasslärare, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 15:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Jakobstad

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 09.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, 2 arbetsplatser, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59,…
Läs mera

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, deltidsarbete,…
Läs mera

Timlärare för viss tid inom klassundervisning,, Nykarleby Stad, Nykarleby

Timlärare för viss tid inom klassundervisning,, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 23.05.2024 kl.…
Läs mera

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, 2 arbetsplatser, Suomen Terveystalo Oy, Jakobstad

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, Suomen Terveystalo Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 03:00,…
Läs mera

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Nykarleby

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, deltidsarbete, 120.0 timmar i månaden,…
Läs mera

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Jakobstad

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, Varaktighet: 1…
Läs mera

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Nykarleby

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 15.06.2024, deltidsarbete, Varaktighet: 1 - 3 mån
Butiksbiträde…
Läs mera

Kurssekreterare, Kronoby kommun, Kronoby

Kurssekreterare, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Behörighetskraven…
Läs mera

Byggnadsarbetare, Pohrak Oy, Jakobstad

Byggnadsarbetare, Pohrak Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Sökes byggnadsarbetare. …
Läs mera

Product group manager, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Product group manager, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Tuoteryhmäpäällikkö, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Tuoteryhmäpäällikkö, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Produktgruppchef, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Produktgruppchef, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 28.05.2024 kl. 23:59, annat deltidsarbete,…
Läs mera

Säljare, Suomen Teollisuusvaate Oy, Jakobstad

Säljare, Suomen Teollisuusvaate Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Suomen Teollisuusvaate…
Läs mera

PHP-ohjelmistokehittäjä, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Karleby

PHP-ohjelmistokehittäjä, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Rantalainen -konserniin…
Läs mera

Siivooja Pietarsaareen, RTK-Palvelu Oy, Jakobstad

Siivooja Pietarsaareen, RTK-Palvelu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, annat deltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Optiker, Instru optiikka Oy, Jakobstad

Optiker, Instru optiikka Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Produktionspersonal, 10 arbetsplatser, Eezy Oyj, Kronoby

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 12 h työvuorot, Varaktighet:…
Läs mera

Produktionsarbetare till Jakobstad, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

Produktionsarbetare till Jakobstad, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, 8h, Varaktighet:…
Läs mera

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, 8h, Varaktighet: 6…
Läs mera

CNC-koneistajia Kokkolan ja Pietarsaaren alueille, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

CNC-koneistajia Kokkolan ja Pietarsaaren alueille, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Process engineer, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Process engineer, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vörå

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vörå, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Jakobstad

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Jakobstad

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Skolgångsbiträde inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Nykarleby

Skolgångsbiträde inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 24.05.2024, deltidsarbete, 80 %,…
Läs mera

Tuotekehityspäällikkö Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Tuotekehityspäällikkö Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Produktionsarbetare, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Produktionsarbetare, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Centrala…
Läs mera

Arbetsledare, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Arbetsledare, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
I…
Läs mera

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:45, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:45, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Asiantuntija, Pietarsaari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli, Jakobstad

Asiantuntija, Pietarsaari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 23.05.2024…
Läs mera

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, 6 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Karleby

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, Barona Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, annat…
Läs mera

Tulityövartija, 3 arbetsplatser, Kiela Partners Oy, Enersense, Jakobstad

Tulityövartija, Kiela Partners Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 6 -…
Läs mera

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, 9 arbetsplatser, Kiela Partners Oy, Enersense, Jakobstad

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, Kiela Partners Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Energiateknikko Jepuan Perunalle, Agentor Oy, Vasa

Energiateknikko Jepuan Perunalle, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Oletko…
Läs mera

Metallarbetare, 2 arbetsplatser, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Jakobstad

Metallarbetare, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
För…
Läs mera

Svetsoperatör, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad

Svetsoperatör, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
För…
Läs mera

Energitekniker till Jeppo Potatis, Agentor Oy, Vasa

Energitekniker till Jeppo Potatis, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Vientipäällikkö, Mäkelä Alu, Team TimeOut Oy Ab, Alajärvi

Vientipäällikkö, Mäkelä Alu, Team TimeOut Oy Ab, Alajärvi, Ansökningstiden går ut: 28.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Farmaceut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad

Farmaceut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 1…
Läs mera

Farmaseut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Jakobstad

Farmaseut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 29.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 arbetsplatser, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Nykarleby

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut:…
Läs mera

Kock, 3 arbetsplatser, Sokols Bygg Ab, Neos Gyros, Nykarleby

Kock, Sokols Bygg Ab, Nykarleby, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Söker KOCK till vår grekiska restaurang…
Läs mera

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pohjanmaa, Jakobstad

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 08:38, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Optikko tai optometristi, Instru optiikka Oy, Jakobstad

Optikko tai optometristi, Instru optiikka Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Jakobstad

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Läs mera

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Jakobstad

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 05.08.2024 kl.…
Läs mera

Rakennustyöntekijä, 4 arbetsplatser, Takework Oy, Nykarleby

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 7-15.30, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Jakobstad

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
HelppoKatsastus laajenee…
Läs mera

Rakennustyöntekijä, 4 arbetsplatser, Takework Oy, Nykarleby

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 7-15.30, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Jakobstad

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 25.07.2024, heltidsarbete, 37,5 timmar…
Läs mera

Kontorsstädare, 2 arbetsplatser, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Jakobstad

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 6-13 timmar…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Städning hos företagskunder i Kållby, Pedersöre

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 10t/vecka, Varaktighet:…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Städning hos företagskunder i Esse, Pedersöre

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 6,5t/vecka, Varaktighet:…
Läs mera

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 arbetsplatser, Osuuskauppa KPO, Karleby

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Karleby, deltidsarbete, Sopimuksen mukaan, Varaktighet: över 12 månader, vakituinen
Osuuskauppa…
Läs mera

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Karleby

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Karleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:00, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Eltekniker, 2 arbetsplatser, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Jakobstad

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Elplanering...
Läs mera

Skolgångsbiträde, 5 arbetsplatser, Jakobstads stad, Jakobstad

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.12.2024 kl. 16:00, deltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Jakobstad

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Yrityksen kuvaus Securitas on Suomen johtava…
Läs mera

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Dobra…
Läs mera

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, 2-skiftsarbete,…
Läs mera

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Jakobstad

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 10.07.2024 kl. 13:00, deltidsarbete, 6.0 timmar…
Läs mera

Lantbruksavbytare, Pedersöre kommun, Pedersöre

Lantbruksavbytare, Pedersöre kommun, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 31.12.2024 kl. 23:59, deltidsarbete, Varaktighet: 1 - 3…
Läs mera

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Khaled hair and barbershop, Jakobstad

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 16:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Jakobstad

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2025 kl. 16:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 -…
Läs mera

myyjä, 2 arbetsplatser, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Jakobstad

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Jakobstad, deltidsarbete, ilta-ja viikonloppu, Varaktighet: över 12 månader
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00,…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Jakobstad, annat deltidsarbete, 8, Varaktighet: över 12 månader
Haetaan paikallis-…
Läs mera

Elmontör, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Elmontör, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Elmontör till mångsidiga uppgifter i Pedersöre…
Läs mera

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 arbetsplatser, L & A Tjänster Ab, Jakobstad

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Jakobstad, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Inom…
Läs mera

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Nykarleby

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 16:00, annat deltidsarbete, Varaktighet: 11 d…
Läs mera

Snabbmatsarbetare, 2 arbetsplatser, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Jakobstad

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Läs mera

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Larsmo

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 10:00, deltidsarbete, Varaktighet: under 11 d.
Vi…
Läs mera

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Karleby

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Karleby, deltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Läs mera

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Nykarleby

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, deltidsarbete,…
Läs mera

muu huoltoasematyöntekijä, 2 arbetsplatser, Kahvitella Oy, Teboil Pietarsaari, Jakobstad

muu huoltoasematyöntekijä, Kahvitella Oy, Jakobstad, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Haemme 2 reipasta, asiakaspalvelualtista kahvila/huoltoasematyöntekijää. Veikkauskoulutus ja…
Läs mera

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Larsmo

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 31.07.2024 kl. 13:00, deltidsarbete,…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Kesätyö: Prosessihoitaja Pietarsaareen, Pietarsaa, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Jakobstad

Process Development Coordinator & Facilitator, Beamex Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59,…
Läs mera

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vasa

Sähköasentaja - G&A Solutions, Pietarsaari, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vasa

Elektriker - G&A Solutions, Jakobstad, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Tarjoilija, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Tarjoilija, Pietarsaari, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Jakobstad

Sähköautomaatioasentaja, UPM-Kymmene Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 09.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Haemme…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, rytmmusik, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går ut:…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går…
Läs mera

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad

Timlärare i huvudsyssla, visuell framställning, Svenska Österbottens förbund för utbildning och ku, Jakobstad, Ansökningstiden går…
Läs mera

Kock, Optima samkommun, Jakobstad

Kock, Optima samkommun, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 16:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), 2 arbetsplatser, Tokmanni Oy, Tokmanni Pietarsaari, Jakobstad

Kassa-myyjä, Pietarsaari (vakituinen 8 h/vko), Tokmanni Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 02.06.2024 kl. 03:00, deltidsarbete,…
Läs mera

Specialklasslärare, Jakobstads stad, Jakobstad

Specialklasslärare, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 15:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Jakobstad

Operations Director, Beamex Group, Beamex Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 09.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, 2 arbetsplatser, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad

Kiertävä siivooja Pietarsaareen alueelle, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59,…
Läs mera

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad

Osa-aikainen siivooja Pietarsaareen, Lassila & Tikanoja Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, deltidsarbete,…
Läs mera

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, 2 arbetsplatser, Suomen Terveystalo Oy, Jakobstad

Päivystävä lääkäri, Julkiset palvelut, Pietarsaar, Suomen Terveystalo Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 03:00,…
Läs mera

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Jakobstad

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, Varaktighet: 1…
Läs mera

Byggnadsarbetare, Pohrak Oy, Jakobstad

Byggnadsarbetare, Pohrak Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Sökes byggnadsarbetare. …
Läs mera

Product group manager, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Product group manager, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Tuoteryhmäpäällikkö, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Tuoteryhmäpäällikkö, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Produktgruppchef, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad

Produktgruppchef, Snellmans Köttförädling Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Kesätyö: Trukkikuski Pietarsaareen, Pietarsaari, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Laatuinsinööri NCE Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Kvalitetsingenjör till NCE OY, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 28.05.2024 kl. 23:59, annat deltidsarbete,…
Läs mera

Säljare, Suomen Teollisuusvaate Oy, Jakobstad

Säljare, Suomen Teollisuusvaate Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Suomen Teollisuusvaate…
Läs mera

PHP-ohjelmistokehittäjä, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Karleby

PHP-ohjelmistokehittäjä, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Rantalainen -konserniin…
Läs mera

Siivooja Pietarsaareen, RTK-Palvelu Oy, Jakobstad

Siivooja Pietarsaareen, RTK-Palvelu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, annat deltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Optiker, Instru optiikka Oy, Jakobstad

Optiker, Instru optiikka Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 16.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Produktionsarbetare till Jakobstad, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

Produktionsarbetare till Jakobstad, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, 8h, Varaktighet:…
Läs mera

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 2-skiftsarbete, 8h, Varaktighet: 6…
Läs mera

CNC-koneistajia Kokkolan ja Pietarsaaren alueille, 2 arbetsplatser, Eezy Oyj, Jakobstad

CNC-koneistajia Kokkolan ja Pietarsaaren alueille, Eezy Oyj, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vörå

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vörå, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Palvelukoti Rauhalan Kannatusyhdistys ry, Jakobstad

Lähihoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Pietarsaari, Jakobstad

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Rauhalan kannatusyhdistys ry, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Tuotekehityspäällikkö Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Tuotekehityspäällikkö Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Laatuinsinööri Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad

Tarkastaja Alfen Elkamo Oy:lle, Worker Oulu Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad

Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Pietarsaari,, Bolt.Works Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024 kl. 00:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Asiantuntija, Pietarsaari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli, Jakobstad

Asiantuntija, Pietarsaari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 23.05.2024…
Läs mera

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, 6 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Karleby

Vuoropäällikkö Burger King Kokkola, Barona Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 23:59, annat…
Läs mera

Tulityövartija, 3 arbetsplatser, Kiela Partners Oy, Enersense, Jakobstad

Tulityövartija, Kiela Partners Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 6 -…
Läs mera

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, 9 arbetsplatser, Kiela Partners Oy, Enersense, Jakobstad

Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, Kiela Partners Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Metallarbetare, 2 arbetsplatser, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Jakobstad

Metallarbetare, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
För…
Läs mera

Svetsoperatör, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad

Svetsoperatör, OSTP Finland Oy Ab, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
För…
Läs mera

Vientipäällikkö, Mäkelä Alu, Team TimeOut Oy Ab, Alajärvi

Vientipäällikkö, Mäkelä Alu, Team TimeOut Oy Ab, Alajärvi, Ansökningstiden går ut: 28.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete,…
Läs mera

Farmaceut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad

Farmaceut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: 1…
Läs mera

Farmaseut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Jakobstad

Farmaseut, Apoteket Medi - Medi-apteekki, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 29.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Pohjanmaa, Jakobstad

Sprinkleriasentaja, Bravida Finland Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 08:38, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Optikko tai optometristi, Instru optiikka Oy, Jakobstad

Optikko tai optometristi, Instru optiikka Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet:…
Läs mera

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Jakobstad

Tietoliikenneasentaja, Netion Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Netion Oy on tietoliikenne- ja sähköverkkojen asennukseen…
Läs mera

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Jakobstad

Optikko / Optometristi / Optiker, Synsam Group Finland Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 05.08.2024 kl.…
Läs mera

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Jakobstad

Katsastaja Pietarsaareen, HelppoKatsastus Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
HelppoKatsastus laajenee…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Jakobstad

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 25.07.2024, heltidsarbete, 37,5 timmar…
Läs mera

Kontorsstädare, 2 arbetsplatser, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Jakobstad

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 6-13 timmar…
Läs mera

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, 10 arbetsplatser, Osuuskauppa KPO, Karleby

Avoin hakemus Osuuskauppa KPO, Osuuskauppa KPO, Karleby, deltidsarbete, Sopimuksen mukaan, Varaktighet: över 12 månader, vakituinen
Osuuskauppa…
Läs mera

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Karleby

Vartija, STSEC, Kokkola, STSEC KY, Karleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 23:00, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Eltekniker, 2 arbetsplatser, Oy Imatek Ab, Jakobstad, Jakobstad

Eltekniker, Oy Imatek Ab, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Elplanering...
Läs mera

Skolgångsbiträde, 5 arbetsplatser, Jakobstads stad, Jakobstad

Skolgångsbiträde, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.12.2024 kl. 16:00, deltidsarbete, Varaktighet: 6 - 12…
Läs mera

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Jakobstad

Kesätyö, Vartijoita Pietarsaareen, Securitas Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Yrityksen kuvaus Securitas on Suomen johtava…
Läs mera

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Jakobstad

Korttidsvikarie för lärare, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 10.07.2024 kl. 13:00, deltidsarbete, 6.0 timmar…
Läs mera

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Khaled hair and barbershop, Jakobstad

Frisör, Hair and Beard Khaled barber shop, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 16:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Jakobstad

Koulunkäynninohjaajien tehtävät, Jakobstads stad, Jakobstad, Ansökningstiden går ut: 31.05.2025 kl. 16:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6 -…
Läs mera

myyjä, 2 arbetsplatser, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Prisma Pietarsaari/kukka-ja puutarhaosasto, Jakobstad

myyjä, Pietarsaaren Market-Flowers Oy, Jakobstad, deltidsarbete, ilta-ja viikonloppu, Varaktighet: över 12 månader
Etsimme Prisma Pietarsaaren kukkaosastolle…
Läs mera

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Vartija, Ab AXIA Security Services Oy, Jakobstad, annat deltidsarbete, 8, Varaktighet: över 12 månader
Haetaan paikallis-…
Läs mera

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 arbetsplatser, L & A Tjänster Ab, Jakobstad

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Jakobstad, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Inom…
Läs mera

Snabbmatsarbetare, 2 arbetsplatser, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Jakobstad

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Läs mera

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Karleby

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Karleby, deltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Läs mera

muu huoltoasematyöntekijä, 2 arbetsplatser, Kahvitella Oy, Teboil Pietarsaari, Jakobstad

muu huoltoasematyöntekijä, Kahvitella Oy, Jakobstad, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Haemme 2 reipasta, asiakaspalvelualtista kahvila/huoltoasematyöntekijää. Veikkauskoulutus ja…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Lärare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby

Lärare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare i friluftsdaghem, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare i friluftsdaghem, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, 10 arbetsplatser, Eezy Oyj, Kronoby

Pitkäaikaisia tuotannon työntekijöitä, Eezy Oyj, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 02.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 12h työvuorot,…
Läs mera

Yhdistelmätyöntekijä Alaveteli, Compass Group Finland Oy, Kronoby

Yhdistelmätyöntekijä Alaveteli, Compass Group Finland Oy, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 27.05.2024, deltidsarbete, 35 h /…
Läs mera

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kronoby

Yhdistelmätyöntekijä Kruunupyy, Compass Group Finland Oy, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 14.07.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Kurssekreterare, Kronoby kommun, Kronoby

Kurssekreterare, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Behörighetskraven…
Läs mera

Produktionspersonal, 10 arbetsplatser, Eezy Oyj, Kronoby

Produktionspersonal, Eezy Oyj, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 12 h työvuorot, Varaktighet:…
Läs mera

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:45, heltidsarbete, Varaktighet: 6…
Läs mera

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby

Barnskötare inom vikariepoolen, Kronoby kommun, Kronoby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:45, heltidsarbete, Varaktighet: över…
Läs mera

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 arbetsplatser, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Nykarleby

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut:…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00,…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Larsmo

Barnskötare i skiftomsorg, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 03.06.2024 kl. 16:00, 3-skiftsarbete, 120.0 timmar…
Läs mera

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 29.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo

Svetsare, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Dobra…
Läs mera

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo

4 Mig / Mag hitsaaja, Dobra Finland Oy Ab, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, 2-skiftsarbete,…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, vård- och socialvårdpersonal,, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00,…
Läs mera

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö

Öppen ansökan 2024, sekreterartjänster, Österbott, Pohjanmaan hyvinvointialue, Kaskö, Ansökningstiden går ut: 24.06.2024 kl. 15:00, heltidsarbete,…
Läs mera

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, 2 arbetsplatser, L & A Tjänster Ab, Jakobstad

Ytbehandlare, verkstads- och metallprodukter, L & A Tjänster Ab, Jakobstad, 2-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Inom…
Läs mera

Snabbmatsarbetare, 2 arbetsplatser, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Jakobstad

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Läs mera

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Larsmo

Lärarvikarier, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 10:00, deltidsarbete, Varaktighet: under 11 d.
Vi…
Läs mera

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Larsmo

Personal till sektorn för barnpedagogik, Larsmo kommun, Larsmo, Ansökningstiden går ut: 31.07.2024 kl. 13:00, deltidsarbete,…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Nykarleby

Tulityövahti, Worker Oulu Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 10.06.2024 kl. 12:00, heltidsarbete, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Timlärare för viss tid inom klassundervisning,, Nykarleby Stad, Nykarleby

Timlärare för viss tid inom klassundervisning,, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 23.05.2024 kl.…
Läs mera

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Nykarleby

Köksbiträde, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, deltidsarbete, 120.0 timmar i månaden,…
Läs mera

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Nykarleby

Butiksbiträde, Monäs boden Ab, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 15.06.2024, deltidsarbete, Varaktighet: 1 - 3 mån
Butiksbiträde…
Läs mera

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, 3 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vasa

Kokki, kesätyö, ABC Oravainen, Barona Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 28.05.2024 kl. 23:59, annat deltidsarbete,…
Läs mera

Process engineer, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Process engineer, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Huoltoasentajia Sandbackaan, 2 arbetsplatser, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Vörå

Huoltoasentajia Sandbackaan, Barona Oy, Vörå, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Skolgångsbiträde inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Nykarleby

Skolgångsbiträde inom krävande särskilt stöd, Optima samkommun, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 24.05.2024, deltidsarbete, 80 %,…
Läs mera

Produktionsarbetare, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Produktionsarbetare, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Centrala…
Läs mera

Arbetsledare, Mirka Oy, Mirka Oy, Nykarleby

Arbetsledare, Mirka Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024 kl. 23:59, 3-skiftsarbete, Varaktighet: över 12 månader
I…
Läs mera

Energiateknikko Jepuan Perunalle, Agentor Oy, Vasa

Energiateknikko Jepuan Perunalle, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Oletko…
Läs mera

Energitekniker till Jeppo Potatis, Agentor Oy, Vasa

Energitekniker till Jeppo Potatis, Agentor Oy, Vasa, Ansökningstiden går ut: 26.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby

Parturi-kampaaja, Hairlekiini, Kokkola Chydenia, Tormenta Oy, Karleby, Ansökningstiden går ut: 29.05.2024, heltidsarbete, Varaktighet: över 12…
Läs mera

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, 3 arbetsplatser, ! Aarre Avustajat Oy, Aarre Avustajat Pohjanmaa, Nykarleby

Aarre Avustaja - Henkilökohtainen avustaja - Pohj, ! Aarre Avustajat Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut:…
Läs mera

Kock, 3 arbetsplatser, Sokols Bygg Ab, Neos Gyros, Nykarleby

Kock, Sokols Bygg Ab, Nykarleby, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Söker KOCK till vår grekiska restaurang…
Läs mera

Rakennustyöntekijä, 4 arbetsplatser, Takework Oy, Nykarleby

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 7-15.30, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Rakennustyöntekijä, 4 arbetsplatser, Takework Oy, Nykarleby

Rakennustyöntekijä, Takework Oy, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 30.06.2024 kl. 23:59, heltidsarbete, 7-15.30, Varaktighet: 3 -…
Läs mera

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Nykarleby

Köksbiträde/Städare, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 16:00, annat deltidsarbete, Varaktighet: 11 d…
Läs mera

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Nykarleby

Timlärare och vikarier läsåret 2023-2024, Nykarleby Stad, Nykarleby, Ansökningstiden går ut: 31.05.2024 kl. 15:00, deltidsarbete,…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Städning hos företagskunder i Kållby, Pedersöre

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 10t/vecka, Varaktighet:…
Läs mera

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Städning hos företagskunder i Esse, Pedersöre

Kontorsstädare, Professional Cleaning Service PCS Ab Oy, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 20.07.2024, kvällsarbete, 6,5t/vecka, Varaktighet:…
Läs mera

Lantbruksavbytare, Pedersöre kommun, Pedersöre

Lantbruksavbytare, Pedersöre kommun, Pedersöre, Ansökningstiden går ut: 31.12.2024 kl. 23:59, deltidsarbete, Varaktighet: 1 - 3…
Läs mera

Elmontör, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre

Elmontör, Nylundin Sähkötyöt Oy, Pedersöre, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Elmontör till mångsidiga uppgifter i Pedersöre…
Läs mera

Snabbmatsarbetare, 2 arbetsplatser, BBQ Brothers Oy, ANGELICA'S, Jakobstad

Snabbmatsarbetare, BBQ Brothers Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Hej, vi på Angelica's grillen i…
Läs mera

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Timin Grilli - Kokkola, Karleby

Kioskimyyjä, FOBEYS OSUUSKUNTA, Karleby, deltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader
Etsimme Timin Grilli - SIA-jäätelöön reipasta, oma-aloitteista…
Läs mera

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Pietarsaari, Jakobstad

Kirjanpitäjä, H-Kaskinen Oy, Jakobstad, heltidsarbete, Varaktighet: över 12 månader, Toistaiseksi
Kirjanpitäjän paikka avoimena pienessä kodinomaisessa tilitoimistossa…
Läs mera

Länk till Jobbmarknaden

Här hittar du samma lediga jobb som ovan, men du kan filtrera sökningen enligt dina kriterier.

Varva ner och flytta till Jakobstadsregionen

Hur går det där i ekorrhjulet? Dags att stanna upp eller kanske rentav hoppa av?

Gör det, och upptäck pärlbandet Jakobstadsregionen på Finlands västkust. Här finns allt du egentligen behöver inom räckhåll.

– Korta avstånd – ger mer fritid
– Internationella företag – erbjuder intressanta jobb
– Nära till naturen – när du behöver en paus
– Tvåspråkig miljö – där du får vara dig själv
– En trygg plats – där barnen kan röra sig fritt

Förutom fina karriärmöjligheter och möjligheter att jobba på distans kan Jakobstadsregionen även bjuda på mångsidigt boende, högklassiga skolor och daghem och en trygg uppväxtmiljö för dina barn. Här finns en levande stadskärna med ett rikt kulturliv, och samtidigt är du alltid nära havet och naturen. Och med korta avstånd till all service har du plötsligt mera fritid.

 

Välkommen hit, välkommen hem.

Kontakta oss

Har du frågor om jobb, boende eller allmänt om Jakobstadsregionen? Ta kontakt så berättar vi gärna mera.

Jakobstadsregionen är livskraftig

Tack vare företagsamheten, våra mångsidiga nätverk och hög internationaliseringsgrad .