Tapahtumia uusille seutulaisille 2023

Oletko vasta muuttanut Pietarsaaren seutuun? Haluatko sinä työnantajana varmistaa että seutuun muuttaneet työntekijät perheineen viihtyvät ja haluavat pysyä täällä?

Me uskomme, että verkostoituminen ja tiedottaminen ovat tärkeitä. Siksi olemme koonneet listan paikallisista tapahtumista Pietarsaaren seudulla, joiden tavoitteena on vahvistaa viihtyvyyttä, pitovoimaa, verkottumista ja kotouttamista.

Q1

Kielikurssit alkavat!

Ruotsia ja suomea voi opiskella päivä- tai iltakursseilla. Lisätietoa kielen opiskelusta päivän aikana saat ottamalla yhteyttä Pietarsaaren seudun Kotouttamisporttiin. Jakobstads Arbiksen ja Nykarleby Arbiksen kautta saat lisätietoa kevään 2023 ruotsin ja suomen iltakursseista.  

18.1 Kesätyö 2023

Kesätyön infotilaisuus. Kesätyöinfossa kerrotaan miksi kesätöitä kannattaa hakea, mistä töitä voi hakea ja milloin on aika hakea.

Paikka: online
Kenelle: nuoret, nuoret aikuiset, uudet seutulaiset, kesätyönhakijat
Järjestäjät: Pietarsaaren Kehittämisyhtiö Concordia, TE-palvelut, Kotouttamisportti, Kannustavat kokemukset ja Romaniportti

25.1 OptiCareer Day

Pätevän työvoiman tarve on suuri seudullamme. Tule tutustumaan Pietarsaaren seudun yrityksiin OptiCareer Day-tapahtumaan! OptiCareer Day järjestetään laajan yhteistyön voimin koulutuksen järjestäjien ja yritysten kanssa.

Aika: keskiviikko 25.1.2023 klo 14:15-17:00
Paikka: Optima/Optimasali, Puutarhakatu 30, Pietarsaari
Kenelle: tilaisuus on suunnattu nuorille ja aikuisille, jotka hakevat työ- ja opiskelupaikkoja sekä myös heille, jotka miettivät eri uravaihtoehtoja. Klo16-16:45 paneelikeskustelu ”Huomispäivän työmarkkinat ja työnhaku”, jonka moderoi Antti Koivukangas.

9.2 Verkostoitumistapahtuma Uudessakaarlepyyssä

Mitä kesätyömahdollisuuksia on tarjolla Uudessakaarlepyyssä? Tule tapaamaan Uudenkaarlepyyn yrityksiä verkostoitumistapahtumassa maahanmuuttajille, kesätyönhakijoille ja yrityksille!

Aika: torstaina 9.2. klo 18–19
Paikka: Juthbackan kartano, Uusikaarlepyy
Kenelle: nuoret, nuoret aikuiset, maahanmuuttajat, kesätyönhakijat
Järjestäjät: Nykarleby Innovation Center, Nykarleby företagare, Concordia

Q2

Yhteiskuntakylä

Oletko uusi Pietarsaaren seudulla ja Suomessa? Mitä eri viranomaiset tekevät ja keneen tulee ottaa yhteyttä missäkin tapauksessa? Tule tutustumaan Suomen viranomaisiimme ja järjestöihimme!

Aika: alustavasti huhtikuu/toukokuu 2023 (lisätietoa tulee myöhemmin)
Paikka: Pietarsaari
Kenelle: uudet seutulaiset, maahanmuuttajat, kaikki kiinnostuneet

Social Wednesday

Verkostoitumistapahtuma uusille seutulaisille, yrityksille ja yhdistyksille. Oletko uusi Pietarsaaren seudulla? Haluatko verkostoitua ja saada lisätietoa siitä, mitä Pietarsaaren seudulla tapahtuu kesällä 2023? Tule mukaan!

Aika: alustavasti heinäkuu/touokuu 2023 (lisätietoa tulee myöhemmin)

Paikka: Pietarsaari

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Heidi Matinlassi, Projektledare, Talent Insights

heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi

Telefon: 010 239 7557

Eva Gädda, Projektledare, RegionstadsREKRY

eva.gadda@concordia.jakobstad.fi

Telefon: 010 239 7566