Osallistu Design Sprintiin 21-23.2!

Saa lisävauhtia innovaatio- ja tuotekehitystoimintaanne Design Sprintin avulla! Helmikuussa (21-23.2) Pietarsaaren seudun valmistavilla yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Anne Raudaskosken (Ethica) fasilitoimaan Design Sprintiin. Anne on yksi Pohjoismaiden johtavista kiertotalousasiantuntijoista.

Design Sprint on työkalu nopeaan ja käytännölliseen ideoiden, prototyyppien ja ratkaisujen kehittämiseen määritellyllä liiketoiminta-alueella. DeCiDe-hankkeen tiimin opastuksella pääset työskentelemään yritystäsi hyödyttävien asiantuntijoiden kanssa. 

Sprintin aikana keskitytään ongelmien selkeään määrittelemiseen ja ymmärtämiseen, ja siten kehitetään ratkaisuja ja mahdollistetaan kehitys. Osallistuminen sprinttiin on täysin ilmaista.

Ilmoittaudu jo tänään!

Sprintiin mahtuu 5 valmistavan teollisuuden alan yritystä Pietarsaaren seudulta. Design Sprint järjestetään 21-23.2, klo. 9.00-13.00, kolmen päivän aikana. Yrityksistä osallistuu 2-3 henkilöä/yritys. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautudu sprinttiin täyttämällä tämä lomake.

Olemme yhteydessä 9.1 alkaen, jolloin ilmoitamme tapahtumapaikasta, Sprintiin sisältyvän tilanneanalyysin ajankohdasta (1-2h) ja annamme lisätietoa.

Mikä ihmeen Design Sprint?

Sprintti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nopeasti ja fokusoituneesti kehittää toimivia prototyyppejä ja ratkaisuja. Sprintti on myös hyödyllinen tapa yhdessä keskittyä oikeisiin alueisiin, löytää ja yhdistää oikeat ihmiset, oppia uusia taitoja ja ajattelutapoja, lisätä motivaatiota ja antaa työntekijöille tilaa kokeilla uusia toimintatapoja. Järjestämämme Design Sprintin aikana kootaan poikkitoiminnallinen ryhmä koostuen 2-3 yrityksen henkilöstä, ideoimaan, suunnittelemaan ja testaamaan kiertotalouden periaatteiden mukaisia tuotteita tai palveluita/ratkaisuja.

Design Sprintin edut ovat monet ja voivat johtaa muun muassa:

  1. Uusien kiertotalouden mukaisten tuotekehitys- ja innovaatiomahdollisuuksien tunnistamiseen
  2. Jätteen vähenemiseen ja resurssitehokkuuteen, mikä puolestaan voi johtaa kustannusten alenemiseen ja parempaan kannattavuuteen.
  3. Parempaan ympäristösuojelun tasoon
  4. Yrityksen brändin vahvistaminen vastuullisuuden ja kiertotalouden osalta, mikä puolestaan voi antaa suuremman kilpailuedun.

Lisätietoa antaa: Ida Britta Petrelius, Novia, puhelin: 050 4625414