Oletteko Pietarsaaren seudun houkuttelevin työpaikka 2023?

Mikä tekee sinusta houkuttelevan työnantajan, mikä erottaa sinut muista? Osallistukaa Most Attractive Place to Work -kilpailuumme ja kertokaa, miksi juuri teidän työpaikkanne on houkutteleva!

Most Attractive Place to Work -kilpailuun osallistuvat työnantajat saavat näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa sekä voittaja palkitaan juhlallisin menoin Social Wednesday -tapahtumassa 15.11.2023. Maineen ja kunnian lisäksi voittaja voi käyttää titteliä Pietarsaaren seudun Most Attractive Place to Work 2023 omassa markkinoinnissaan.

Osallistukaa kilpailuun julkaisemalla yksi tai useampi julkaisu teidän yrityksenne omalla tilillänne Instagramissa, Facebookissa tai LinkedIn:ssa – tai vaikka näissä kaikissa kolmessa, 1.-31.10.2023 aikana. Julkaisut voivat koostua videoista tai kuvista ja tekstistä. Kilpailun kriteereinä käytetään esim. julkaisun saamien reaktioiden määrää suhteessa seuraajien määrään. Video, hyvin kirjoitettu teksti ja monimuotoisuus julkaisussa vaikuttavat positiivisesti pistemäärään.

Käyttäkää ainakin seuraavaa aihetunnistetta: #maptwjreg23

Seuraavat aihetunnisteet ovat suosituksia: #pietarsaarenseutu #jakobstadsregionen #jakobstadregion #maailmanparaspaikka #världensbästaplats #thebestplaceintheworld

Lisätietoja kilpailusta saa Talent Insights -projektipäälliköltämme: Heidi Matinlassi, 050-4338458, heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi.

Talent Insights toteutetaan yhteistyössä Kristiinankaupungin Elinkeinokeskuksen kanssa ja rahoitetaan EU:n maaseuturahaston ja Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta.


Keymet Oy Ab voitti kilpailun Pietarsaaren seudun Most Attractive Place to Work 2022. Tuolloin kilpailu käytiin vain Instagramissa ja aihetunnisteen #maptwjreg22 kautta voit nähdä kaikki osallistuneet julkaisut.

”Tämä palkinto ja sen myötä saatu näkyvyys lisäsivät Keymetin paikallista tunnettuutta. Kilpailu oli positiivista työnantajaimagollemme ja olemme siitä kiitollisia!”, kertoo Keymetin Supply Chain Manager Jenni Svenfelt.

Lue lisää viime vuoden kilpailusta kokonaisuudessaan ja katso Keymetin voittojulkaisu tältä sivulta –> https://www.jakobstadsregionen.fi/fi/pietarsaaren-seudun-houkuttelevin-tyopaikka-on-keymet-oy-ab/