”Nykypäivänä on tavallista, että työntekijä voi saada leasingpyörän”

Yhä useampi panostaa pyöräilyyn. Tämän Sami Vaskivuo, VM-sportin osakas Pietarsaaressa, on huomannut. Polkupyörällä kulkeminen, niin töihin, kuin kilpaillessa on tällä hetkellä suosittua. 

Sami Vaskivuo, VM-sportin osakas Pietarsaaressa

-Varsinkin sähköpyörien kysyntä on kasvanut, kertoo Vaskivuo. Citymallit ja mountainbiket ovat suosittuja. Handtrail-pyörä, jolla on vaimennus ainoastaan edessä, on haluttu vaihtoehto työmatkapyöräilijöiden piirissä. 

VM-sportin tyypillinen asiakas käyttää pyörää kulkuvälineenä töihin. Myös nuoret ovat aktiivisia kävijöitä.

-Lapset ovat suuri asiakasryhmä, heitä kiinnostaa mountainbiket. Se on monipuolinen pyörä, joka toimii sekä maastossa, että koulussa. 

Sami kertoo, että yhä useampi pyöräilee töihin ja tätä myös työnantajat tukevat eri etujen kautta. Nykypäivänä on tavallista, että työntekijä voi saada leasingpyörän – tämä tarkoittaa, että työntekijä voi käyttää pyörää työaikana mutta myös vapaa-ajallaan. 

-On hienoa, että seudun yrittäjät ovat aktiivisia. Se tarkoittaa, että työnantaja tukee henkilökunnan hyvinvointia, sanoo Vaskivuo. Leasingpyörä on helppo ratkaisu sekä työntekijälle, että työnantajalle ja samalla se vahvistaa työnantajan brändiä.

Lisätietoja pyöräilykampanjasta ja kilpailuehdoista löydät netistä TÄSTÄ ja Instagram-tilistä @sustainability.inspiration.