Pyöräilemme – pyöräilykampanja Pietarsaaren seudulla

Osana Pietarsaaren seudun ilmastotalkoita järjestämme pyöräilykampanjan, jossa voit voittaa mahtavia palkintoja tutustumalla Pietarsaaren seudun matkailukohteisiin. Kampanjan kautta saat myös mahdollisuuden jakaa suosikkipaikkasi muiden kanssa. Osallistumalla kampanjaan olet mukana edistämässä Pietarsaaren seudun vastuullisuus- ja ilmastotyötä.

Pyöräilykampanjan toteuttaa Pietarsaaren seudun viisi kuntaa, ”Vastuullinen Pietarsaaren seutu – tiedon lisääminen ja tulokset” -hanke* ja Pietarsaaren Kehittämisyhtiö Concordia yhteistyössä. Kampanja on osa yhteistä pyöräilykampanjaa Pohjanmaalla.

Tavoitteena on vähentää Pietarsaaren seudun päästöjä, rohkaista ihmisiä pyöräilemään autoilun sijaan, edistää terveyttä ja antaa ihmisille mahdollisuuden kokea liikkumisen iloa, ja tekemään jännittäviä tutkimusretkiä, antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua lähiseudun kauniiseen luontoon ja omiin suosikkikohteisiin.

Kampanja on kaksiosainen:

  • Suosikkikohteet pyörällä (kaikille suunnattu)
  • Kerää kilometrejä pyöräillen (järjestöille ja yrityksille suunnattu). Lue lisää ”kilometrikisasta” TÄSTÄ .

Kampanja-aika: toukokuu 2022 – syyskuu 2022.

Näin osallistut kampanjaan (ja olet osallisena kilpailussa):
Pyöräile suosikkikohteeseesi Pietarsaaren seudulla ja valokuvaa retkikohde. Sekä pyörä että suosikkikohde tulee näkyä kuvassa. Jaa kuva tapahtumana Instagramissa (IG-stories) ja tägää Instagram-tili @sustainability.inspiration ja lisää hashtag #pietarsaarenseutupyöräilee

Arvonta suoritetaan kuukausittain IG-profiilin tägänneiden ja hashtagin käyttäneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin pikaviestin kautta. Meta/Instagram ei ole osallisena tässä kilpailussa. Lisätietoa pyöräilykampanjasta löytyy osoitteesta pietarsaarenseutu.fi ja sosiaalisen median kanavistamme. Seuraa myös profiilia @sustainability.inspiration Instagramissa. Jos haluat tietää lisää Pietarsaaren seudun ilmastostrategiasta. Lue lisää TÄSTÄ.

* Vastuullinen Pietarsaaren seutu – tiedon ja tulosten lisääminen- hankkeen rahoittaa Ympäristöministeriö ja Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia.

Kysymyksiä?

Soita tai lähetä sähköpostia projektipäällikkö Malin Lindholmille, +358 50 365 1619 tai malin.lindholm@concordia.jakobstad.fi