Yritys! Tule mukaan Social Wednesday tapahtumaan 22.5

Nyt on taas vuorossa Social Wednesday -tapahtuma, seudun työnantajien ja uusien tulokkaiden kohtaamistapahtuma. Tarvitaan areena, jossa ihmiset voivat tavata, brändätä itsensä, esittäytyä, keskustella ja löytää toisensa. Social Wednesday on miellyttävä ja innostava osa Pietarsaaren seudun kotouttamis- ja rekrytointiprosesseja.

Aika: 22.5.2024 klo 15-16 ja klo 17-19
Ohjelma: klo 15-16 Infoboost Pitsitehtaalla, Campus Allegro
klo. 17-19 Social Wednesday Campus Allegron aulassa

Aloitamme työnantajille suunnatulla Infoboostilla klo 15, jossa voimme pohtia ja jakaa kokemuksia kulttuurienvälisestä työelämästä, rekrytoinnista ja sosiaalisesta kestävyydestä. Tarjoamme pizzaa ja juomia.

Loppuillan konsepti klo 17-19 on ”Mingle Point Disussions”. Tavallisen messutapahtuman sijaan haluamme antaa sekä yrityksille että vierailijoille mahdollisuuden keskustella ja vaihtaa tietoja pöydän ääressä. Keskustelut voivat olla mm. kehityksestä, ajankohtaisista asioista ja työkulttuurista Pietarsaaren seudulla ja maailmalla.

Valmistelemme kysymyksiä keskustelujen tueksi, ja pyydämme teitä tuomaan tietoa yrityksestänne. Olisi hyvä jos voisitte myös kuvata niitä ominaisuuksia, taitoja ja koulutusta, joita tarvitaan työpaikan saamiseksi teiltä. Olette myös tervetulleet kertomaan avoimista työpaikoista ja yleisesti hakuprosessista.

Yritys: Ilmoittaudu viim. 3. toukokuuta. Osallistujapaikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittautukaa ajoissa. Osallistuminen on maksutonta! Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa: Fredrik Sandelin, Concordia puh. 044 324 3435, fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi