Aamukahvit inspiroivat ja lisäävät yhteisöllisyyden tunnetta


Viihtyisä solina tervehtii niitä, jotka vierailevat Juthbackan kartanolla tänä torstaiaamuna. Noin viisitoista yrittäjää on kokoontunut suuren salin pöytien ääreen saamaan hyödyllistä tietoa Concordialta ja yksinkertaisesti tapaamaan muita yrittäjiä.

Ensin yrittäjille tarjotaan tietopaketti, joka koostuu muun muassa rahoitusmahdollisuuksista ja kestävyyskysymyksistä. Sen jälkeen keskusteluille ei ole loppua. Osallistujat keskustelevat kaikesta tulevasta joulunodotuksesta työvoimakysymyksiin ja tekoälyyn.


Catharina Svens, joka pyörittää Simile Friskvård -yritystä Uudenkaarlepyyn keskustassa, nautti muiden yrittäjien tapaamisesta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän osallistui yrittäjätapaamiseen ja hän oli positiivisesti yllättynyt:

– Sain hyödyllistä tietoa ja olen jo varannut tapaamisen toisen yrittäjän kanssa.

Yksi tapa, jolla yrittäjät voivat luoda kontakteja muihin yrittäjiin, on osallistua Concordian työpajoihin ja muihin tapahtumiin. Syksyn aikana Concordia on myös kiertänyt seudulla ja tavannut yrittäjiä eri paikoissa aamukahvin parissa. Keskiviikkona 29. marraskuuta klo 8-10 on aamukahvien aika Pietarsaaressa, Concordian toimistolla. Jos olet jäänyt paitsi aiemmista aamiaisista ja haluat osallistua nyt, voit ilmoittautua mukaan, missä päin seutua asutkin.