Webinaari ruotsiksi: Voiko kestävästä tuotteesta tai palvelusta veloittaa enemmän?

Pohjanmaan kestävän matkailun -hanke auttaa kehittämään Pohjanmaan matkailuelinkeinoa työstämällä aktiivisesti matkailun kestävyyskysymyksiä. Tehtävämme on varmistaa, että matkailualan yrittäjillä ja organisaatioilla on tarvittava koulutus ja työkalut, jotka vastaavat mielikuvaa alueestamme ja täyttävät yhä vaativamman ja ympäristötietoisemman kävijän odotukset.

Nyt järjestetään ruotsinkielinen webinaari aiheesta: Voiko kestävästä tuotteesta tai palvelusta veloittaa enemmän? Kestävyys, hinnoittelu ja kannattavuus — ja miten ne kuuluvat yhteen.

Nykypäivän matkailijat ovat yhä ympäristötietoisempia, mikä saa heidät harkitsemaan yhä etenevässä määrin myös kestävyysnäkökohtia matkustuspäätöksiä tehdessään. Turistien houkuttelemiseksi yritysten on siten työskenneltävä aktiivisesti kestävyyden sekä kestävien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa.

Taloustieteen tohtori Maria Österåker on työskennellyt ammattiluennoitsijana vuodesta 2010 lähtien. Hänen pääluentoaiheitaan ovat muun muassa kestävä yritystoiminta, hinnoittelu ja kannattavuus.

Meillä ei voi olla kestävää kehitystä, joka ei johda kannattavuuteen. Sitten meillä ei ole bisnestä.” – Maria Österåker

Tämän luennon aikana Maria keskittyy hinnoitteluun ja käsittelee aihetta ”Voiko kestävästä tuotteesta tai palvelusta veloittaa enemmän?” Luennon aikana hinnoittelua tarkastellaan kustannus-, markkina- ja asiakaslähtöisen hinnoittelun kautta. Ilta pidetään luentomuodossa, jossa on harjoituksia ja keskusteluita, joissa yrityksen omistajana voit keskittyä joko yksin tai ryhmässä omaan yritykseesi, yhdistykseesi tai organisaatioosi.

Luento pidetään virtuaalisena Teamsin kautta tiistaina 1.2.2022 klo 17.00-20.00

Luentokieli on ruotsi, mutta kysymyksiä voi esittää suomeksi ja keskusteluissa voi käyttää omaa äidinkieltään.

Ilmoittaudu tapahtumaan TÄÄLTÄ 27.1. mennessä.
Ilmoittautuneiden sähköpostiin lähetetään Teams-linkki tapahtumapäivänä. Tarkistathan roskapostisi, jos et ole saanut linkkiä klo 12.00 mennessä. Ota tarvittaessa yhteyttä info@vasek.fi.

Vastuullinen matkailu Pohjanmaalla -hanketta hallinnoi Kristiinankaupungin elinkeinokeskus yhteistyössä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin, Oy Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian ja Dynamo Närpiön kanssa.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Sara Libäck-Sandin
+358 50 400 4274
sara.liback-sandin@concordia.jakobstad.fi