We Say Welcome to Talent

ELY-keskus järjestää kolme tilaisuutta Pohjanmaalla tammikuussa. Perehdytään työperäiseen maahanmuuttoon sekä ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin liittyviin aiheisiin. Tule mukaan!

Huomio! Tilaisuus on muutettu virtuaaliseksi vallitsevan koronatilanteen takia. Tilaisuudet järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Mitä on työnantajakuva tai hyvä työnantajuus? Miten yritys voi löytää osaavaa työvoimaa, kun kilpailu osaajista on kovaa sekä kotimaassa että globaalisti? Millaista tukea paikalliset toimijat tarjoavat monimuotoisten rekrytointien kehittämiseksi?  

Tervetuloa informaatio- ja keskustelutilaisuuteen, jossa perehdytään työperäiseen maahanmuuttoon sekä ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin liittyviin aiheisiin. Kerromme tarjolla olevista julkisen sektorin palveluista, jotka tukevat kansainvälisen työvoiman rekrytointia, asettautumista ja monimuotoisten työyhteisöjen johtamista. Myös ajankohtaiset paikalliset toiminnot ovat mukana tapahtumassa.  

Ohjelman aikana toivomme, että nostatte esiin omia kokemuksia, tarpeita ja toiveita aihepiiriin liittyen. Me tilaisuuden järjestäjät toimimme monissa verkostoissa, joissa voimme viedä konkreettisia toiveitanne rekrytointihaasteiden ratkaisemiseksi eteenpäin.   

Järjestämme neljä alueellista virtuaalista tapahtumaa yhdessä paikallisten toimijoiden, seudullisten kehitysyhtiöiden ja Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. Valitse juuri sinulle sopiva ajankohta ja paikkakunta.  

 • Pietarsaari 18.1.2022 klo 9-11 
  • Microsoft Teams
 • Närpiö 21.1.2022 klo 9-11 
  • Microsoft Teams
 • Kokkola 25.1.2022 klo 9-11 
  • Microsoft Teams
 • Vaasa 26.1.2022 klo 9-11 
  • Microsoft Teams

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kehittämään!   

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta viimeistään päivää ennen tilaisuutta.   

Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden tarkka ohjelma tammikuun alkupuolella. 

We say welcome to Talent -kiertue on osa TE-toimistojen valtakunnallista Imago-hanketta, joka tarjoaa valmennuksia ja työpajoja työnantajakuvan, hyvän työnantajuuden ja monimuotoisemman rekrytoinnin kehittämiseksi vuoden 2022 aikana.