Vauhtia vastuullisuustyöhön!-tapahtuma 29.9

Yritykset, asukkaat ja kunnat – tulkaa mukaan vastuullisuustapahtumaan 29.9.2022 klo.13-17!

Pietarsaaren seudulla työskentelemme ahkerasti luodaksemme vastuullisen Pietarsaaren seudun – maailman parhaimman paikan.

”Vauhtia vastuullisuustyöhön”-tapahtuman avulla haluamme nostaa esille vastuullisuustarinoita seudulta. Tapahtuman osallistujat saavat käytännön vinkkejä ja neuvoja, inspiraatiota ja motivaatiota ottaakseen seuraavan askeleen vastuullisuustyössään.
Apunamme meillä on tällä kertaa luennoitsija ja TV-kasvo Isabelle McAllister,joka luennossaan antaa meille faktoja ja esimerkkejä siitä, kuinka vihreästä siirtymästä tulee todellisuutta ja mitä meidän on pidettävä mielessä tulevaisuutta ajatellen.

Tapahtumassa jaetaan myös Pietarsaaren seudun oma vastuullisuuspalkinto. Tämä vuosittain jaettava palkinto, jaetaan henkilölle, yritykselle/yhteisölle/organisaatiolle ja julkisen sektorin edustajalle, jotka ovat vaikuttaneet Pietarsaaren seudun vastuullisuustyöhön. Joten, tunnetko henkilön/yrityksen/organisaation tai kunnallisen sektorin edustajan, joka sopisi palkinnon saajaksi?
Auta meitä valitsemaan voittajat nimeämällä ehdokkaasi (lue lisää alla).

Ohjelma

Päivämäärä: Torstaina 29.9.2022
Aika: klo. 13.00-17.00
Paikka: Kållby Samlingshus, Keskustie 260, 68800 Kolppi

13.00 Tervetuloa
13.05 Vastuullinen Pietarsaaren seutu
13.20 Vastuullisuustarinoita Pietarsaaren seudun viidestä kunnasta
14.00
Kahvitarjoilu
14.30 Vastuullisuustarinoita Pietarsaaren seudun yrityskentältä
15.15 Isabelle McAllister – ”Framtiden i våra händer”
Tässä kestävän kehityksen teemaluennossa Isabelle McAllister antaa faktoja ja esimerkkejä siitä, kuinka siirtymisestä tulee todellisuutta ja mitä meidän on pidettävä mielessä tulevaisuutta ajatellen. Kaikessa kestävästä kulutuksesta, teknologian kehityksestä, valmistusteollisuudesta henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja liikkeelle paneviin voimiin, löydämme työkaluja ja ajattelutapoja, jotka voivat edistää vastuullisempaa maailmaa. HUOM: Luentokieli on ruotsi.
16.00 Palkintojenjako – ”Pietarsaaren seudun vastuullisuuspalkinto 2022” 
16.30 Vapaa seurustelu ja tarjoilu

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan linkin kautta viimeistään 23.9!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

 

Isabelle McAllister

Isabelle McAllister on luova ammattilainen, luennoitsija, podcast-juontaja ja tunnettu TV-kasvo joka keskittyy vastuullisuuteen muutosprosesseissa, innovaatioissa ja trendeissä.

Isabelle on näkynyt monessa TV-tuotannossa Ruotsissa kuten ”Oma Koti Kullan Kallis” (Äntligen Hemma), När & Fjärran, Maxat (yhdessä Erik Ekstrandin kanssa), Sommartorpet, Fixa rummet ja Klimatrenoverarna.

Kesällä 2021 Isabelle julkaisi Skavank-nimisen kirjan, joka on sekoitus teoriaa, inspiraatiota ja käytännön käsikirjaa. Kirjan tavoitteena on auttaa lukijaa näkemään esineitään uusin silmin ja oppimaan, kuinka voimme parhaiten korjata ja huolehtia niistä.

Isabelle vastaanotti vuonna 2022 ”Sveriges Second Hand Profil”-palkinnon innoittavasta työstään, joka osoittaa, että kestävään ja vastuulliseen kulutukseen siirtyminen ei ole vain välttämätöntä, vaan voi olla myös miellyttävää. Lue lisää palkinnosta tämän linkin kautta (ruotsiksi).

Kenelle Pietarsaaren seudun vastuullisuuspalkinto?

Monella saraa Pietarsaaren seudulla kuhisee aktiviteetteja ilmastomme hyväksi. Tätä haluamme kannustaa ja nostaa esiin niitä tekijöitä, jotka eri tavoin edistävät Pietarsaaren seudun siirtymää vastuullisempaan yhteiskuntaan.

Tämä vuosittain jaettava palkinto, jaetaan henkilölle, yritykselle/yhteisölle/organisaatiolle ja julkisen sektorin edustajalle, jotka ovat vaikuttaneet Pietarsaaren seudun vastuullisuustyöhön. Joten, tunnetko henkilön/yrityksen/organisaation tai kunnallisen sektorin edustajan, joka sopisi palkinnon saajaksi? Auta meitä valitsemaan voittajat nimeämällä ehdokkaasi alla olevan linkin kautta. Sinulla on samalla mahdollisuus voittaa ResQ-Club – lahjakortti!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: