”Vastuullisuus on minusta jotain, joka on pitkäkestoista”

Robin, Felicia ja Amilia Ljung ovat asuneet CLT-paritalossa Uudessakaarlepyyssä syksystä 2021 lähtien, ja vastuullisuus on osa heidän ajattelumaailmaansa. ”Vastuullisuus on minusta jotain, joka on pitkäkestoista”, Felicia sanoo. Robin yhtyy siihen sanomaan ja lisää ”uusiokäyttö on myös tärkeää”.

Robin, Felicia ja Amilia Ljung

Felician ja Robinin ajatukset vastuullisuudesta näkyvät heidän valinnassaan rakentaa CLT-paritalo. ”Koska paritalo on rakennettu elementeillä, se oli helppo pystyttää ja se on myös helppo muuttaa, jos haluaa asua muualla”, Robin sanoo. Muita valinnassa huomioitavia asioita ovat puumateriaalin tarjoama rauhallisuus, yksinkertaisuus ja ajattomuus.

Tämän lisäksi vastuullisuus näkyy myös muilla tavoin Felician, Robinin ja Amilian arjessa. Ostaessaan he yrittävät miettiä tuotteiden laatua ja pitkäikäisyyttä.

(On monia tapoja rakentaa taloja. Rakentaminen CLT-tekniikalla on vain yksi niistä).

Kiinnostaako nähdä lisää kuvia paritalosta? Mene Instagramiin ja seuraa Felician ja Robinin Instagram-tiliä @cltbjornmossa.

Pyöräilemme – Pietarsaaren seudun pyöräilykampanja pitää tauon heinäkuussa ja jatkuu taas elokuussa. Heinäkuussa jatkamme vastuullisuuskertomusten jakaminen, ja tällä kertaa saatte tutustua asukkaiden vastuullisuuskertomuksiin. Niiden on tarkoitus toimia inspiraationa ja muistuttaa että myös pienellä teolla voi olla suuri vaikutus.