Tule Tänne! – Täällä on töitä! 19.7.2023

Tänä kesänä järjestämme TULE TÄNNE! Täällä on työtä. -tapahtuman Pietarsaaressa. Ajankohtana on Jaakon Päivät ja keskiviikkona 19.7. klo 13-17 aiomme luoda areenan täynnä keskusteluja ja tärkeitä kohtaamisia Campus Allegron aulassa ja sisäpihalla.

Nyt kutsumme siis teidän yrityksenne/organisaationne osallistumaan näytteilleasettelijana kesän Tule Tänne! -tapahtumaan. Tulkaa kasvattamaan tietoisuutta teistä työnantajana, esittelemään toimintaanne, millaista osaamista haette nyt tai pidemmällä tähtäimellä. Koulutuksentarjoajat ovat tervetulleita myös esittelemään koulutustarjonnastaan ja seudun kaupungit ja kunnat ja kiinteistövälittäjät asuntotarjonnastaan.
Ottakaa mukaan omat roll upit, liput, screenit tms. messu- ja esittelymateriaalia ja tulkaa luomaan hyvä tapahtuma, jossa Pietarsaaren seutu esittäytyy yhdessä vierailijoille.

Ilmoittakaa yrityksenne/kuntanne/koulutuksentarjoajanne mukaan viimeistään 1.6.2023 tämän linkin kautta: https://events.jakobstadsregionen.fi/event/pEv4E/FI

Tule tänne! -tapahtuman näytteilleasettelijoille tarjotaan oman paikan (n.2m leveä) lisäksi, pöytä ja sähköyhteydet. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Rajattu määrä yrityksiä mahtuu mukaan, joten tulkaa pikaisesti mukaan!

Ennen kaikkea tarkoituksena on luoda yhdessä tapahtuma, niin teidän kuin monien mahdollisten paluumuuttajien, mahdollisten uusien asukkaiden ja seudun asukkaiden kanssa.

Jos teillä on kysyttävää TULE TÄNNE! 2023:stä, otattehan yhteyttä info@concordia.jakobstad.fi tai heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi

Tervetuloa mukaan!