Kom Hit! – Här finns jobb. 19.7.2023

I sommar kommer vi att arrangera ett KOM HIT! Här finns jobb. -evenemang. Tidpunkten blir som vanligt under Jakobs Dagar. I år onsdagen 19.7 kl.13-17 då vi har tänkt skapa mötesplats vid Campus Allegro i Jakobstad.

Nu erbjuder vi ert företag/organisation att ställa ut på årets Kom hit! Varmt välkommen med och presentera er som arbetsgivare, er verksamhet och vilken typ av kompetens ni söker nu eller på längre sikt. Utbildningsanordnare kan också berätta om sina utbildningar och regionens städer och kommuner samt fastighetsmäklare om sitt utbud.

Ta gärna med egna roll ups, flaggor, skärm, mäss- och utställningsmaterial och var med att skapa en mångsidig tillställning där hela Jakobstadsregionen – Världens bästa plats presenterar sig tillsammans.

Anmäl ert företag/kommun/utbildningsanordnare som utställare senast den 1.6.2023 via denna länk: https://events.jakobstadsregionen.fi/event/pEv4E/SV

Vi kommer erbjuder utställarplats (ca. 2m bred), el och ett bord. Deltagandet är kostnadsfritt. Begränsat antal företag ryms med, var snabba att boka!

Vi hoppas på en trevlig tillställning tillsammans med er och många potentiella återflyttare, nya invånare och regionbor.

Har ni frågor kring KOM HIT! 2023, vänligen kontakta info@concordia.jakobstad.fi eller heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi

Välkommen med!