Suosittu tiekartta ”Pohjanmaa matkalla muutokseen” tavoittaa uusia yleisöjä!

Pohjalaiset kehitysyhtiöt julkaisivat vuoden 2021 alussa kestävän kehityksen ja kiertotalouden tiekartan nimeltä Pohjanmaa matkalla muutokseen työkaluksi seudun yrityksille, auttamaan yrityksiä viemään yritystään ja toimintaansa kohti kiertotaloutta ja kestävyyttä.

Tiekartta sisältää käytännön esimerkkejä, joiden avulla yritys voi aloittaa oman kestävyystyönsä ja kehittää kestävyysajatteluaan. Oppaassa esitellyt esimerkit pohjaavat viimeisimpiin tutkimuksiin ja vallitseviin trendeihin sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Tiekartan konkreettiset muistilistat ja ohjeet tekevät helpommaksi sekä pienten että suurten yritysten muutoksen kohti kestävämpää liiketoimintaa.

Voit ladata tiekartan suomeksi TÄSTÄ!

Tiekarttaa on ladattu ja jaettu jo useita satoja kertoja ja nyt tiekartta tavoittaa myös uusia yleisöjä, sillä se poimittiin mukaan Kiertotalous-Suomi -sivustolle https://kiertotaloussuomi.fi/taito-ja-tyokalut/kiertotalouden-tiekartat/ esimerkiksi ja malliksi kuntien ja alueiden tiekarttatyöhön.

Kiertotalouteen siirtymistä edistetään Pohjanmaalla hankkeessa Circular Insight & Transition, yhteistyössä VASEK, Concordia, Dynamo Närpes ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus.

Lisätietoja:

Tomas Knuts, projektipäällikkö Circular Insight & Transition
+358 10 239 7560
tomas.knuts@concordia.jakobstad.fi