Solving on Pietarsaaren seudun houkuttelevin työpaikka 2023!

Kilpailu Most Attractive Place to Work 2023 on päättynyt. Moni yritys Pietarsaaren seudulta osallistui aktiivisesti kilpailuun lokakuun aikana. Yhteensä 53 julkaisua osallistui somessa (Facebook, Instagram ja LinkedIn) kahdeksasta paikallisesta yrityksestä aihetunnisteella #maptwjreg23

Voittaja Solving ja erityisesti yksi video sai raadilta seuraavat perustelut: ”Videossaan Solving nostaa esiin henkilökuntansa. Video on tehty pilke silmäkulmassa, se on osallistava, ja se tarjoaa mukavan tarinan, joka onnistuu myös henkilökohtaistamaan yrityksen teknisen osaamisen. Lokakuun aikana Solving jakoi yhteensä 13 postausta, ja kaikki saivat monta reaktiota. Solvingin postaukset muodostivat yhtenäisen kokonaisuuden, ja yritys mainosti työpaikkaansa monipuolisesti kaikissa kolmessa kanavassa.”

– Solving on meidän yli 80 työntekijää, jotka tekevät töitä joka päivä, jotta Solving olisi kaikista paras työpaikka. Jokainen meistä on vastuussa siitä, että meillä ja kollegoillamme on hyvä työpäivä, ja jokaisen panosta tarvitaan ja arvostetaan. Korostamme tiimityötä ja varmistamme, että jokaisella uudella työntekijällä on aikaa oppia työtehtävät ja päästä mukaan yhteisöön. Jokainen saa olla ylpeä korkealaatuisista siirtojärjestelmistä, joita tuotamme asiakkaillemme ympäri maailmaa. Teemme Solvingia yhdessä ja teemme sen todella hyvin! sanoo Pamela Kjellman, HR Manager Solvingilla.

Varax saa kunniamaininnan siitä, että se on kilpailussa korostanut sitoutumistaan henkilöstön hyvinvointiin monin eri tavoin. Yritys antaa hyvän kuvan konkreettisesta ja jatkuvasta panostuksesta henkilöstöönsä Wellness Coach Mian avulla.

Kaiken kaikkiaan julkaisut antavat erittäin myönteisen kuvan alueen yrityksistä. Tiedämme, että meidän seudulla on monia houkuttelevia työpaikkoja. Kilpailun avulla halusimme antaa niille, niin suurille kuin pienillekin, mahdollisuuden saada enemmän näkyvyyttä. Kilpailu järjestettiin Talent Insights -hankkeen puitteissa. Yksi Talent Insightin tavoitteista on nimenomaan kehittää yritysten työnantajabrändiä ja kehittää yrityksiä, jotka oppivat toisiltaan ja rakentavat yhdessä alueen houkuttelevat työmarkkinat.

Lue myös Vaasa Insiderin lehtijuttu Solvingista ja palkinnosta.

Ylin kuva: Heidi Matinlassi (Concordia), Jim Fagerström, Malin Helala, Matias Nygård, Ullamay Borgmästars, Niklas Storing ja Pamela Kjellman.

Keskimmäinen kuva: Varax sai kunniamaininnan.

Alin kuva: Solving sai palkinnon Social Wednesday tapahtumassa Pietarsaaressa keskiviikkoiltana.