Täyttä vauhtia projektirintamalla.

EU:n elvytysrahoitus on vauhdittanut alueen hankerahoitusta uuden ohjelmakauden 2021–2027 odotetun laskusuhdanteen sijaan

Kun lähestymme EU:n rahoituksen uutta ohjelmakautta, se yleensä laskee, koska hankerahat ovat loppumassa ohjelmista. EU:n elvytysrahoitus on nyt noussut useille tasoille ja tarjonnut mahdollisuuden luoda uusia hankkeita täydellä vauhdilla.

Concordia pyrkii aina vahvaan liikeyhteyteen projekteissa ja on viime kuukausina käynnistynyt neljä uutta projektia. ”Boosting Digimarketing in Jakobstad Region – DigiBoost”, jossa 20 mikro- ja pienyritystä autetaan kehittämään digitaalista markkinointiaan yhdessä Novian asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa, on uusi Akke-projekti. Olemme myös saaneet Akke-kasvuhankkeen ”Growth Planning Jreg”, jossa pk-yrityksiä tuetaan kasvusuunnitelmien ja -strategioiden luomisessa. Kuntarahoituksella ja vahvalla seudullisella panoksella meillä on myös mukana ammattikorkeakoulujen hankkeita ”OboDigi 4.0” ja RoboTry, jotka tukevat eri tavoin valmistavan teollisuuden automaatiota, robotisaatiota ja digitalisaatiota.

Hankekori on siis kasvanut ja Concordia toimii nyt 7 omassa hankkeessa, sillä on kuntarahoituksella vielä 10 hankkeessa ja olemme eri tavoin mukana yhteistyö- tai ohjausryhmien kautta vielä 9 kpl. Kaksi uutta projektia liittyen sekä houkuttelevuutta ja työmarkkina että kestävä design on myöskin haulla.

Lisätietoja tai antamalla projektiideoita ottamalla yhteyttä: FS