Rekrytointimessut ovat täydessä vauhdissa!

Vaikka kesä tuntuu vielä kaukaiselta, on aika alkaa ajatella sitä! Varsinkin jos tarvitset työvoimaa kesäkuukausiksi.

Viime viikolla Vaasan kaupungintalolla järjestettiin Talent Forum Vaasa -messut, joilla oli 50 näytteilleasettajaa ja yli tuhat kävijää. Messuille osallistui useita alueen yrityksiä ja kaikki vaikuttivat olevan tyytyväisiä päivään.

Uusikaarlepyyläiselle Mirkalle insinööriopiskelijat ovat erityisen kiinnostavia, mutta myös monet muut opiskelijat kiinnostavat Mirkaa, ja päinvastoin.

– Päivä on ollut todella hyvä, olemme saaneet kertoa Mirkan toiminnasta. On aina hyvä saada näkyvyyttä, sanoo rekrytointipäällikkö Henrik Bergström.

Toimitusjohtaja Nora Möttönen ja Miika Juusola, Head of quality control and production planning, Pietarsaarelaisesta Alfen Elkamosta ovat iloisia voidessaan olla mukana Vaasan kaupungintalolla. Monet opiskelijat ovat kyselleet sekä kesätöitä että muita työpaikkoja, Juusola kertoo ja lisää: Tulemme mielellämme ensi vuonnakin!

Henkilöstöpäällikkö Henna Kokko-Slotte pedersöreläisestä Sundströmistä on samaa mieltä.

– Tapasimme paljon nuoria, jotka olivat kiinnostuneita siitä, mitä teemme. Tulemme mielellämme uudelleen.

Seuraavaksi on vuorossa OptiCareer Day torstaina 25. tammikuuta Optimalla Pietarsaaressa ja sitten Edu+Job tiistaina 30. tammikuuta Kampushallissa Kokkolassa.

Lisätietoja:
Fredrik Sandelin – aluekehittäjä
+358 44 324 3435 / fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi