Pietarsaaren seutu järjestää rekrytapahtuman Oulussa

Yhdessä Pietarsaaren seudun työvoimaa tarvitsevien yritysten kanssa järjestämme syksyllä kahden päivän pop-up rekrytapahtuman Oulussa. Tapahtuman päätavoitteena on houkutella potentiaalisia sisäänmuuttajia ja sopivaa työvoimaa Pietarsaaren seudun yrityksille.

Tekemämme kartoituksen mukaan Oulusta löytyy henkilöitä sopivine koulutustaustoine ja työkokemuksine, jotka sopii seutumme yritysten tarpeisiin. Viestimme rekrytapahtumassa tulee olemaan, että Pietarsaaren seudulla – maailman parhaalla paikalla – löytyy työpaikkoja, elämänlaatua ja mahdollisuuksia.

Tapahtuman tavoitteena on saada vähintään 300 kävijää. Ohjelma koostuu mm. yritysten tietoiskuista, matchmaking-osiosta ja verkostoitumisesta. Tapahtumaa edeltää kampanjat näkyvyyden luomiseksi syksyn aikana. Uutiset investoinneista ja kasvusta Pietarsaaren seudulla ovat monta ja on aika luoda vähän hälinää itsestämme ympäri Suomea!

Concordia jatkaa työt Pietarsaaren seudun nuorten kanssa

Yritysten työvoiman houkuttelemisen lisäksi jatkamme työtä seutumme omien nuorten ja opiskelijoiden tavoittamiseksi erilaisissa tapahtumissa myös tulevana talvena. Seuratkaa kanaviamme (Facebook ja verkkosivut) lomien jälkeen, jotta pysytte ajan tasalla tekemisistämme ja tapahtumisistamme. Voitte jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestanne tuleviin tapahtumiimme meidän aluekehittäjällemme:
Fredrik Sandelin

Tilaa uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi, niin pysyt ajan tasalla tekemisistämme ja saat viimeisimmät tiedot seudun voinnista.

#pietarsaarenseutu #maailmanparaspaikka #rekrytapahtuma #roadshow #oulu