Jakobstadsregionen åker på roadshow till Uleåborg i höst

Tillsammans med företag från Jakobstadsregionen som behöver arbetskraft kommer vi i höst att arrangera ett 2-dagars pop-up rekryevenemang i Uleåborg. Syftet med evenemanget är att nå potentiella inflyttare och lämplig arbetskraft till våra företag i regionen.

Vi har kartlagt att det i Uleåborg finns personer med sådan utbildningsnivå och yrkeserfarenhet som våra företag söker. Budskapet vi kommer att lyfta fram är att i Jakobstadsregionen – på världens bästa plats – finns jobben, livskvaliteten och möjligheterna.

Vi satsar på att nå minst 300 besökare under dessa två dagar och programmet består av bl.a. företagsinfo, matchmaking och mingel. Evenemanget föregås av kampanjer får att skapa lokal synlighet under hösten. Nyheter om investeringar och tillväxt i vår region duggar tätt och det är dags att göra oss mera kända ute i Finland!

Concordia fortsätter sina satsningar på unga

Förutom att hjälpa företag att hitta lämplig arbetskraft fortsätter vi arbetet med att nå våra egna ungdomar och studerande på olika evenemang också under nästa vinter. Håll utkik för mera information efter semestrarna i våra kanaler (Facebook och här på vår webb). Men ni kan redan nu anmäla intresse av att delta till vår regionutvecklare Fredrik: fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så hålls du uppdaterad om våra göromål!