Katarina Dahlin

Möt människor som alla hittat hem i vår region och valt att skapa sin framtid just här.

Katarina Dahlin odlar både på jobbet och på fritiden. Hon arbetar som growth hacker på en digital marknadsföringsbyrå där hon skapar strategier som hjälper företag att växa. När arbetsdagen är slut far hon till Aspegrens trädgård för att vattna och pyssla om blommorna på sin odlingslott.

– I våras drev jag upp 350 plantor på min lilla balkong. Odlingshobbyn är ny för mig så jag visste nog inte riktigt vad jag höll på med, men jag har lärt mig mycket i sommar. Odling är lite som growth hacking, det gäller att prova sig fram och satsa på det som funkar.

Katarina är uppvuxen i Vörå och jobbet förde henne till Jakobstad 2015. När hon är ledig tränar hon på CrossFit Jeppis, gör utflykter till Fäboda med sin gamla Saab eller njuter av tillvaron på Aspegrens trädgård.

– Det känns alltid bra att komma hit. Här är det alltid folk, turister som ställer frågor, bröllopspar som förevigas på bild och andra odlare som råkar ha samma rutiner med vattnandet. För mig som bor i lägenhet är det fantastiskt att kunna ha en “egen” trädgård där jag kan koppla av.

Från Slow Flower Garden -blog kan du läsa mer om Katarinas odlingshobbyn i Aspegrens Trädgård.
IG @slowflowergarden

Blev du intresserad av hur det är att jobba och bo i Jakobstadsregionen?

Bekanta dig med våra lediga arbetsplatser och boendemöjligheter i regionen.

#Jakobstadsregionen #världensbästaplats #talangattraktion #livskvalitet