Inspiraatioaamiainen luovan alan yrityksille 29.9!

Tervetuloa mukaan inspiraatioaamiaiselle Isabelle McAllister:in kanssa (SE) torstaina 29.9, kl.08.30-11.00 (Rosenlund, Puutarhakatu 6, 68600 Pietarsaari). Isabelle on suosittu luennoitsija, kirjailija ja tunnettu TV-kasvo Ruotsista. Inspiraatioaamiaisessa Isabelle jakaa mietteitään nykypäivän tuotantoyhteiskunnasta sekä luovuuden ja muotoilun voimasta ja tärkeästä roolista muutoksessa vastuullisempaan yhteiskuntaan ja kestävimpiin ratkaisuihin.

Tälle aamiaiselle kutsumme luovan alan yrittäjiä Pietarsaaren seudulta, jotka haluavat olla mukana luomassa uusia luovia ratkaisuja seudullemme joten tule mukaan!

Ohjelma:

08.30 Rosenlundin maukas aamiainen

09.00 Tervetuloa! Tomas Knuts & Malin Fleen, Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia

09.15 Isabelle McAllister – luento: Ilmastokriisi on oikeastaan luovuuskriisi – miten luovat yritykset voivat kantaa kortensa kekoon matkalla muutokseen? (HUOM: luentokieli on ruotsi)

10.00 Työpaja – Miten luomme jäteringin Pietarsaaren seudulle?

11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään perjantaina 23.9. HUOM: Paikkoja on rajoitetusi!

Kuka Isabelle McAllister?

Isabelle McAllister on luova ammattilainen, luennoitsija, podcast-juontaja ja tunnettu TV-kasvo joka keskittyy vastuullisuuteen muutosprosesseissa, innovaatioissa ja trendeissä.

Isabelle on näkynyt monessa TV-tuotannossa Ruotsissa kuten ”Oma Koti Kullan Kallis” (Äntligen Hemma), När & Fjärran, Maxat (yhdessä Erik Ekstrandin kanssa), Sommartorpet, Fixa rummet ja Klimatrenoverarna. Kesällä 2021 Isabelle julkaisi Skavank-nimisen kirjan, joka on sekoitus teoriaa, inspiraatiota ja käytännön käsikirjaa. Kirjan tavoitteena on auttaa lukijaa näkemään esineitään uusin silmin ja oppimaan, kuinka voimme parhaiten korjata ja huolehtia niistä.

Isabelle vastaanotti vuonna 2022 ”Sveriges Second Hand Profil”-palkinnon innoittavasta työstään, joka osoittaa, että kestävään ja vastuulliseen kulutukseen siirtyminen ei ole vain välttämätöntä, vaan voi olla myös miellyttävää. Lue lisää palkinnosta tämän linkin kautta (ruotsiksi).

Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Tomas Knuts, projektipäällikkö, Circular Insights and Transition (CIT), puh. 010 239 7560, tomas.knuts(a)concordia.jakobstad.fi

Malin Fleen, projektipäällikkö, Developing Circular Design (DeCiDe), puh. 010 239 7565, malin.fleen(a)concordia.jakobstad.fi

#vastuullinenpietarsaarenseutu #tapahtuma #luovuus #kestäväkehitys