IMAGO-valmennus auttaa rakentamaan vahvaa työnantajamielikuvaa

Miten johtaa työntekijäkokemusta, houkutella oikeat osaajat ja erottua edukseen työmarkkinoilla, kun kilpailu osaajista käy koko ajan kuumempana ympäri Suomea?

Kilpailu osaavasta työvoimasta käy koko ajan kuumempana ympäri Suomea, mikä saattaa yllättää monet yritykset. On osattava hakea oikeat osaajat kasvun tueksi ja vakuuttaa heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On huolehdittava, että tulevaisuuden onnistumisen kannalta riittävä monimuotoisuus säilyy yrityksessä ja erilaisia osaajia osataan johtaa oikein. Myös laadukas perehdytys on osaajien houkuttelussa ja sitouttamisessa avainasemassa.

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueiden yrityksille suunnattu maksuton valmennuskokonaisuus käynnistyy toukokuussa. Valmennuksen teemana on vahvan työnantajamielikuvan rakentaminen sisältä ulospäin. Valmennukset vahvistavat osallistujien osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä:

  • Työnantajamielikuvan perusteet 25.5.2022, klo 11–16
  • Osaajamarkkinointi 8.6.2022, klo 11–16
  • Onnistunut rekrytointi 22.6.2022, klo 11–16

Valmennukset ovat suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten johdolle ja HR:lle sekä muille avainhenkilöille. Valmennukset ovat ryhmämuotoisia verkostovalmennuksia, joihin voi osallistua 10–20 yritystä. Valmennukset toteutetaan etäyhteydellä. Huom! Valmennukseen on enään muutama paikka vapaana!

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Kiinnostuitko valmennuksista? Lue lisää ja hae mukaan!

Lisätietoja:

imago@te-toimisto.fi

Valmennukset ovat osa valtakunnallista IMAGO-hanketta, jota koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto. Hanketta rahoittaa Työelämän monimuotoisuusohjelma ja se toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.

Concordialla tästä asiasta sinulle kertoo lisää Heidi Matinlassi, joten voit rohkeasti olla myös häneen yhteydessä: heidi.matinlassi@concordia.jakobstad.fi tai +358 50 433 8458.