IMAGO-valmennus auttaa rakentamaan vahvaa työnantajamielikuvaa

Kenelle?

IMAGO-valmennukset sopivat yrityksille toimialasta riippumatta. IMAGOn maksuttomat ja käytännönläheiset valmennukset ovat suunnattuja pienten ja keskisuurten yritysten johdolle, HR:lle ja muille avainhenkilöille eri puolella Suomea. 

IMAGON valmennuksissa ei ole toimialarajoituksia ja ne sopivat myös julkisen sektorin työnantajille. Valmennukseen osallistuvan yrityksen on työllistettävä yrittäjän lisäksi vähintään yhden henkilön ja enintään 250 henkilöä.

Valmennuksiin voivat hakea yritykset, joilla ei ole maksuhäiriöitä tai maksamatonta verovelkaa (tai joilla on niistä voimassa oleva maksusuunnitelma), ja jotka työllistävät yrittäjän lisäksi vähintään yhden työntekijän.

Valmennukset vuonna 2023

Maksuton IMAGO-valmennuskokonaisuus koostuu kahden kuukauden aikana toteutettavista kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä (klo 11–16). Valmennuksissa pureudutaan vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, monimuotoiseen rekrytointiosaamiseen, osaajien löytämiseen ja houkutteluun vaikuttavan markkinoinnin keinoin sekä onnistuneen rekrytointiprosessin kulmakiviin.

Ennen kaikkea IMAGO haluaa sytyttää yrityksissä positiivisen kipinän, jonka avulla yritysten rohkeus ja kyky houkutella, perehdyttää ja sitouttaa osaajia kehittyy! Lue lisää IMAGOn tavoitteista, sisällöstä ja teemoista tämän linkin kautta.

Valmennusten aikataulut 2023

Suomenkieliset valmennukset järjestetään koko vuoden aikana ja ensimmäinen startti on jo maaliskuussa. Yhteensä näitä startteja on 14 kappaletta vuoden 2023 aikana. Tarkempi aikataulu kuukausittain (maalis-touko & elo-marras) löytyy tästä linkistä.

Hae mukaan

Hae mukaan IMAGO-valmennukseen klikkaamalla tästä linkistä: https://share.hsforms.com/1_rKEQ4LKTN6N5jdyoqW1BQ391sn Ilmoittautumisen ruotsinkielisiin IMAGO-valmennuksiin löydät tästä linkistä: imago-traning-hjalper-att-bygga-en-starkare-arbetsgivarbild

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Ovatko työvoimakysymykset ajankohtaisia teille? Oletteko kiinnostuneita kuulla lisää työnantajaimagosta ja osaajien houkuttelusta ja mitä Pietarsaaren seudulla tehdään näiden teemojen parissa? Me autamme ja kerromme mielellämme lisää. Lue kotisivultamme ja ota yhteyttä.