Seudun yritykset vierailivat Centrialla

Growth Planning JReg hankkeen puitteissa joukko seudun yrityksiä vieraili 5.4 ammattikorkeakoulu Centrialla. Vierailun tavoitteena oli saada lisätietoa, kuinka Centria palveluineen voi olla mukana tukemassa yritysten kasvua. Pietarsaaren yksikössä on tarjolla palveluja mm tietoturvallisuuden, robotiikan ja automaation aloilla. Yritykset voivat saada apua testeissä ja simulaatioissa sekä ehdotuksia kuinka erilaiset ratkaisut voivat auttaa yritystä kehitystyössä.

Kokkolassa keskusteltiin mm. kemiasta, biotaloudesta, yrittäjyydestä, hyvinvoinnista, kiertotaloudesta, tuotteistamisesta ja kaupallistamisesta. Kokkolan yksiköstä saa myös palveluja liittyen 3D-tulostukseen ja materiaalitestauksiin, esimerkiksi muovin ja metallin testit. Vierailimme myös Ylivieskan yksikössä. Siellä tutustuttiin tärinätesteihin, EMC-, drone- ja olosuhdelaboratorioon sekä robotiikan 3D-laboratorioon. Päivän osallistujat saivat laajan kuvan Centrian palveluista ja useampi yritys näki jo omalle toiminnalleen suoria yhteistyömahdollisuuksia.

Oletko sinäkin kiinnostunut kuinka Concordia voi toimia tukenasi kehittäessäsi yrityksesi toimintaa? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.