Concordia nimennyt uuden Toimitusjohtajan

Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia on valinnut valtiotieteiden maisteri Daniela Mårtensonin, Pietarsaaresta yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Daniela Mårtenson, jolla on vankka tietämys Pietarsaaren seudusta, sen koulutussektorista ja elinkeinoelämästä, jatkaa yritysten ja Pietarsaaren seudun kehittämistä. Mårtenson aloittaa tehtävässään 1.9.2023. Hän on muun muassa työskennellyt TKI-koordinaattorina Centria Ammattikorkeakoulussa ja ollut projektipäällikkönä Concordialla missä hän työskennellyt innovaatio-osaamisen kehittämisen, liiketoiminnan mentoroinnin, sukupolvenvaihdoksien ja Campus Allegron toiminnan käynnistämisen parissa. Mårtenson suorittaa tohtoriopintoja kehitysprosesseista Vaasan yliopistossa.

Concordia on kuntaomisteinen yhtiö, joka työllistää 11 henkilöä. Concordia yhdistää Pietarsaaren seudun yritykset, kunnat ja kehittäjäorganisaatiot ja yrityksen missiona on varmistaa, että seutu säilyy houkuttelevana liiketoiminnalle, sisäänmuutolle ja investoinneille.

”Concordialla on rooli luoda yhdessä muiden toimijoiden kanssa parhaat mahdolliset edellytykset seudun elinkeinoelämän kasvusuunnitelmien toteuttamiselle ja seudun vetovoiman lisäämiselle sen kaikissa viidessä omistajakunnassa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Peter Boström. Tiedämme että Daniela Mårtensonilla on parhaat edellytykset johtaa Concordiaa eteenpäin.

Concordia tarjoaa maksuttomia yritysneuvonta- ja kehityspalveluita ja työskentelee aktiivisesti aluekehityksen, projektitoiminnan, edunvalvonta- ja seutumarkkinoinnin parissa tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Lisää tietoa antaa:
Hallituksen puheenjohtaja Peter Boström, 044 550 9902, peter.bostrom@datic.fi