Concordia ja Ekorosk parantavat maailmaa kiertueella

Maalis- ja huhtikuussa Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordia ja Ekorosk parantavat maailmaa yhdessä kuntalaisten kanssa. Me järjestämme viisi keskustelutilaisuutta kiertotaloudesta nimeltään Kiertotalous – siis mikä?

Tilaisuudet järjestetään Pietarsaaren seudun kuntien kirjastoissa alkaen torstaina 24.3. Kruunupyyn kirjastolla, torstaina 31.3. Pietarsaaren kirjastolla ja keskiviikkona 20.4. Kulttuuritalo AX:ssa, eli Pännäisten kirjastolla, torstaina 21.4. Uudenkaarlepyyn kaupunginkirjastolla sekä maanantaina 25.4 Luodon kirjastolla. Kaikki tilaisuudet alkavat klo 18–19 ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@ekorosk.fi kahvitarjoilua varten.

Kiertotalous on lineaarisen talouden suora vastakohta. Sen sijaan, että tavaroita valmistetaan, ostetaan ja hylätään, kiertotaloudessa käytetään tuotettuja tavaroita niin pitkään kuin on mahdollista. Se on moderni ilmaus kiertokululle. Ongelma lineaarisessa taloudessa on suuri luonnonvarojen kulutus.

Keskustelutilaisuudet keskittyvät siihen, mitä me voimme tehdä yksilöinä, ja ne ovat osa Pietarsaaren seudun ympäristöstrategiatyötä, joka hyväksyttiin alueen kunnissa viime syksynä. Tule ja paranna maailmaa yhdessä meidän kanssamme!

Lisätietoa antavat:

Projektipäällikkö Malin Lindholm, puh. 010 239 7563 hankkeessa ”Hållbara Jakobstadsregionen – kunskapslyft och resultat”, Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy

Tiedottaja Pia Grankvist, puh. 050 321 7603 Ekorosk

Kiinnostaako mitä muuta vastuullisuustekoja on meneillään Pietarsaaren seudulla? Tutustu tekemisiimme täältä.

#vastuullinenpietarsaarenseutu #kiertotalous #kuntakierros #maailmanparaspaikka