AIP kutsuu potentiaalisia työntekijöitä opastetulle bussikierrokselle Tule Tänne -rekrymessujen yhteydessä

Alholmenin teollisuuspuiston teollisuudenalojen ja potentiaalisten työntekijöiden yhdistämiseksi järjestetään teollisuuskierros vuosittaisen Tule Tänne! -rekrytapahtuman yhteydessä 24. heinäkuuta. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua räätälöidylle opastetulle bussikiertoajelulle AIP:n teollisuuspuistossa, jossa he saavat tietoa eri teollisuudenaloista ja niiden rekrytointitarpeista.

Päivän aikana AIP:hen järjestetään kaksi bussikierrosta, toinen ruotsinkielisellä opastuksella klo 14.30 ja toinen suomenkielisellä opastuksella klo 16.30. Bussikierroksen liput jaetaan Campus Allegrossa AIP:n teollisuusyritysten toimesta Tule Tänne! -rekrytapahtumassa. Kohderyhmänä ovat potentiaaliset työntekijät.

Bussikierros kestää reilun tunnin, ja sen tarkoituksena on antaa tiivistä tietoa teollisuuksien toiminnasta. Samalla osallistujat pääsevät tutustumaan teollisuusalueen historiaan ja kehitykseen sekä meneillään oleviin kiertotaloushankkeisiin. Bussikierros alkaa Pietarsaaren torilta ja kulkee kaikkien AIP-alueen suurimpien teollisuusyritysten kautta.

AIP-kiertue on kehitetty AIP:n teollisuusyritysten toimesta Alholmen Circular Economy Platform –hankkeessa.