Kom hit! -rekryteringsevenemang 19.7.2023

Dags att flytta hem?

Det går bra för Jakobstadsregionen.

Regionens företag investerar och behöver dig som har en yrkesutbildning och som är redo att kavla upp ärmarna. Det behövs också experter och högskoleutbildade. Lärare, ingenjörer, sjukvårdspersonal och svetsare. Listan kan göras hur lång som helst.

Den som bor i Jakobstadsregionen har mera fritid än andra. Det beror på de korta avstånden. Att hämta barnen från dagis tar bara några minuter och även om du bor i centrum är havet och naturen alltid nära. Efter jobbet finns ett helt smörgåsbord av fritidsaktiviteter att välja mellan. Vi kallar det livskvalitet.

Även när det kommer till boendet finns det många valmöjligheter, och dessutom får du mera för pengarna. Du kan välja att bo bekvämt i en lägenhet mitt i stan, i ett stort hus ute på landet eller i ett nybyggt parhus i någon av våra fem kommuner.

Allt fler väljer att flytta bort från storstadsregionerna. Varför inte göra livet enklare och flytta till Jakobstadsregionen? Här finns fungerande förbindelser, jobb på internationella marknader och tid för fritid och vardag.

Det är kanske dags att komma hem?

Kom och träffa arbetsgivare, kommuner, utbildningsanordnare och boendeaktörer under det största rekryteringseventet i Jakobstadsregionen!

Vad: Kom hit! -rekryteringsmässa
När: Ons 19.7.2023 kl.13-17
Var: Campus Allegro, Köpmansgatan 10, Jakobstad

Program: Rekryteringsmässa i Campus Allegros aula. Företagspresentationer och intressanta intervjuer vid Campus Allegros innergård. Utlottning och snacks.
Programledare: Antti Koivukangas

Evenemanget är gratis och kräver ingen anmälan att delta.

Kom och träffa:

Bekanta dig med människor som flyttat till vår region.

Följ oss på Instagram, LinkedIn och Facebook för uppdateringar och mer info om evenemanget!

#jakobstadsregionen #världensbästaplats #pietarsaarenseutu #maailmanparaspaikka #thejakobstadregion #bestplaceintheworld

#komhit #tuletänne #comehere